eM. Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 De obicei, imaginile care le folosesc ca și fundal, le iau de pe Deviant Art.
Guest EvilCat Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Nu am inteles niciodata de ce unii oameni au pe desktop shortcut de la Adobe Reader. Ca nu faci nimic cu el. Cand ai un pdf ti se deschide automat nu tre sa deschizi programul dinainte.
ciorap Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Nu am inteles niciodata de ce unii oameni au pe desktop shortcut de la vlc player. Ca nu faci nimic cu el. Cand ai un video ti se deschide automat nu tre sa deschizi programul dinainte.
Guest Metalzone91 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 (edited) Nu am inteles niciodata de ce unii oameni au pe desktop shortcut de la Adobe Reader. Ca nu faci nimic cu el. Cand ai un pdf ti se deschide automat nu tre sa deschizi programul dinainte. Se numeste LENE acuta de a-l sterge si sindromul " dont give a shit " . Edited May 11, 2010 by Metalzone91
Guest EvilCat Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 (edited) Nu am inteles niciodata de ce unii oameni au pe desktop shortcut de la vlc player. Ca nu faci nimic cu el. Cand ai un video ti se deschide automat nu tre sa deschizi programul dinainte. Nunu. Eu am shortcut de la vlc pentru ca il deschid si apoi bag un film in el. La mine defaultu e winamp ca asa l-am pus cand am instalat si mna, lenea. Edited May 11, 2010 by EvilCat
ciorap Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 dai vina pe lene? cat ai zis ca ai luat la testu la "tic"? XD
Guest EvilCat Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 dai vina pe lene? cat ai zis ca ai luat la testu la "tic"? XD La filmele cu subtitrare ma uit cu bs player oricum. La tic? 100.
Guest Casti Connubii Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 (edited) dezgropam mortii ca nu prea mai gasim topicuri interesante active am wallpaperu original mi so parut prea fain sa il schimb Edited August 3, 2010 by Casti Connubii
karpi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 dezgropam mortii ca nu prea mai gasim topicuri interesante activeam wallpaperu original mi so parut prea fain sa il schimb Acu' ma pun sa deschid un topic cu o tema de Cfenea ...
vldmlt Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 interesanta aranjarea pictogramelor nu m-as putea obisnui cu un asa desktop
Guest EvilCat Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 interesanta aranjarea pictogramelor nu m-as putea obisnui cu un asa desktop Pai nu stiu daca ai vazut sau nu vechiul meu desktop postat mai sus dar... Deci le aveam pe rafturi. Si dupa ce l-am schimbat am lasat pictogramele asa pentru ca ma obisnuisem cu ele.
vldmlt Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Pai nu stiu daca ai vazut sau nu vechiul meu desktop postat mai sus dar... Deci le aveam pe rafturi. Si dupa ce l-am schimbat am lasat pictogramele asa pentru ca ma obisnuisem cu ele. e calumea cu raftul si biroul..totusi mai trebuia undeva o debara sau un dulap ca sa pui melodiile ,documentele, linkurile salvate in graba.. La mine s-a nimerit ca am facut "curatenie" zilele astea ca altfel imi prindeam urechile prin desktop pana gaseam my computer
Recommended Posts