FiveseveN Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 După ce am evitat ca drecu forma asta, tot la ea am ajuns. S-a întâmplat să primesc un Strat Harley Benton și după ce am făcut două chitare inconfundabil tematice mă gândeam să fac un fel de superstrat foarte cheesy de genul ăsta dar nu doar print ci cu nituri și serigrafie și negru de fum autentic și tăte cele. Dar după ce am învelit chitara cu "stratul" de bază de aluminiu mi-am dat seama că e suficient pentru nevoile mele. Doza din neck e din prima mea chitară, un DiMarzio antic din care o bobină era întreruptă așa că am făcut sustainer din respectiva jumătate. În bridge e o doză de pe Epi. 7
Popular Post ramurel Posted May 30, 2015 Popular Post Posted May 30, 2015 (edited) Da, cred că e chiar chitara asta : ... DUPĂ CÂTEVA LUNI LA VASLUI ! . Cheers ! . Edited May 30, 2015 by ramurel 16
FiveseveN Posted May 30, 2015 Author Posted May 30, 2015 (edited) Din seria "Michael Angelo după câteva luni în Vaslui": (Da, tipul chiar e de-al locului.) Edited May 30, 2015 by FiveseveN
TheZKD Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Macar gunoiul din poza ar fi putut sa fie strans Felicitari pentru chitara anyway . 1
Nenea Rau Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Parca e aspirator romanesc din anii 60. Oribila. Mai lucreaza la ea, pune-i paiete
ADIDAS Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Doar cine stie ce inseamna un hipster poate aprecia chitara lui Fiveseven. Si hipster poate fi un compliment.
lefmir Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 ce se mai caca unii pe ei gratuit. (disclaimer: nu ma refer la tine, adidas ) 1
CiocanelBloodyCIocanel Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Cum ai facut sustainer? As in, you made a pickup like a Fernandez sustainer? Can you make those?
FiveseveN Posted June 1, 2015 Author Posted June 1, 2015 Cum ai facut sustainer? As in, you made a pickup like a Fernandez sustainer? Can you make those? De bobinat e banal. Dacă vrei detalii există un thread de 316 pagini aici : http://www.projectguitar.com/topic/7512-sustainer-ideas/ În rest, știu că Strat-ul e o formă oribilă, that's kinda my whole point. Dar e surprinzător de confortabil gâtul și acoperă spectrul tonal care-mi lipsea, între asta și asta.
FiveseveN Posted June 11, 2018 Author Posted June 11, 2018 Am uitat să consemnez: l-am refinisat într-o zi 8
Recommended Posts