CiocanelBloodyCIocanel Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 (edited) Pret: 650 RMB (820 cu toc) (cam 100 de euro cu tot cu toc) De pe Taobao - cam tot ce e pe alibaba e si pe taobao - doar ca taobao e intern si se da la bucata tot si la preturi mai mici decat pe alibaba ca pentru zhong guo ren... Doze Humbuckere - cica Wilkinson. N-au probleme de microfonie. Mai are un killswitch, care am crezut ca ar fi split, dar nu e, e killswitch. Setup A venit setata submediocru. Am setat-o mai binisor. Nu sunt multumit de cum iese setupu din cauza freturilor nefinisate OK. Am sa iau o pila... Dar oricum e acceptabil. Bridge-ul ma **** la cap. Asa e natia lor. Am mai avut un tele cu top load si tot asa imi facea zile fripte... Tunere OK Lemn Basswood Din cate am vazut cand i-am dat jos grifu nu avea niciun top. Deci e ceva sticker pus sub vopsea de se vede asa.. oricum la cat a costat, ma miram sa fie.... Per total - OK la cat costa, mai buna decat squier bullet Nu as cumpara-o din nou din cauza bridge-ului. 2 sample-uri Get you back, am invatat ieri tema sa am ce canta cu distors scuze de greseli Un funk, ca sa fie si doza de neck bagata in seama, mai clean, si apare si bridgeu spre sfarsit, care imi place mai mult cum taie nu stiu daca am nimerit cum sa embeduiesc tudou in forum http://www.tudou.com/programs/view/6cPyRFmYxCk/ http://www.tudou.com/programs/view/hS2jwqOXr0Y/ Edited February 12, 2015 by CiocanelBloodyCIocanel 8
SausageAssassin Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Premium Flame Sticker Top! It's purty si e fainut si cleanul ala. Sa-i tocesti tastele sanatos! 2
dani_rosu5 Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 de curiozitate,ce e in neregula cu bridgeul? ca tot pomenisi de el
CiocanelBloodyCIocanel Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 aceleasi probleme ca si la squier affinity tele. din cauza corzilor care vin la un unghi mult mai mic pe saddle-uri, nu pun destula forta pe saddle si se misca saddle-ul cand faci bend. Dupa ce se misca saddle-ul, se deregleaza usor inaltimea, si iar trebuie sa iei imbusu sa reglezi DOUA suruburi per saddle. Dat fiind faptu ca materialu' e ieftin, se rade dupa ceva timp ori imbusu ori surubu. Acu, vad ca daca folosesc corzi subtiri nu e asa de grav, dar cand aveam corzi groase pe affinity o reglam la cateva zile si la unele corzi se misca grav saddle-ul la benduri.
neverremind Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 ) nu te-au tuns aia pe acolo? Vii cu chitara in tara sau o vinzi cand pleci?
karpi Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Arata bine ,,,dar nu-i TELECASTER-ul ..acela istoric recunoscut ptr soundul aparte ,,, ...ptr cei carora le place sa aiba doar forma cu sound de GS .deoarece sunt obisnuiti cau un Tele ...este OK . Pretul este OK .daca chitara este noua si nu-s tocite tastele . Bridge -ul este OK asa au toate Strat-urile vintage ..cu diferenta ca acesta nu este vibrator este doar placa "de baza " fixa. Practic de parca ar fi un vibrator "blocat :". Daca se misca cu bend-ul inseamna ca din ceva cauza aluneca suruburile prea usor pe "base plate " , la o chitara bas m0am gandit ca ar fi bine sa fac niste 'canale" exact sub suruburile de la sadle-uri astfel nu se mai misca nu aluneca .( daca trageam tare de coarda se intampla ca sa se "mute" sadle-ul ...actiunea nu are cum sa se schimbe dar poate sa se schimbe tensiunea si deci va fi falsa coarda si trebuie acordata ..apasat sadle-ul la loc ...etc ... Dar la vibrator vintage de Strat niciodata nu am patit sa alunece calusurile ... 1
Blackthorn Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Bai Ciocanele, zici ca ti-ai luat Anderson Cobra, sa o suporti cu placere. 1
CiocanelBloodyCIocanel Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 ) nu te-au tuns aia pe acolo? Vii cu chitara in tara sau o vinzi cand pleci? Merge bine... nu ma intorc prea curand... cel mai probabil vor urma si altele... am pus ochii pe niste d-alea cu multe corzi. P-asta o las p-aci cel mai probabil. @karpi. Aveam nevoie de cva cu humbucker bridge, desi ma tenta si tele normal. E noua. Dar cu bridge-ul e de la unghiu in care vin corzile pe saddle. E top load. Nu se intampla asta daca treceau prin corp. Cel putin asta e teoria mea. Ma gandesc si eu la super glue daca o sa ma enerveze, dar oricum nu-mi plac solo-urile cu benduri prea dese @
dani_rosu5 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 daca chiar te incurca asa tare faza cu brideul,desfa neckul si pune-i sub calcai in partea dinspre bridge o bucatica de hartie indoita in 2 straturi,astfel incat gatul sa stea mai ridicat in acea parte,si asa poti ridica mai sus putin saddleurile
Razvan S. Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Esti nebun, e faina! La banii aia...pfff :| 1
cristi_57 Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Salut Ciocanel, Am o idee pentru bridge-ul tau. Problema este ca papuceii se misca cum vor ei, mai ales la bending. Daca stii cum arata un Tele vechi - are un bridge de tip "scumiera". Nu intimplator. Incearca sa faci doua gauri de 4-5 mm chiar la limita laterala a papuceilor; apoi poti sa introduci doua limitatoare rotunde. In felul asta blochezi papuceii sa se deplaseze lateral dar ii lasi sa se deplaseze inainte/inapoi (pentru acordaj). A doua problema este cu corzile; faptul ca ele nu trec prin corp este un mare minus. Este punctul forte al chitarilor Fender; corzile schimba directia la 90 de grade (spre deosebire de Gibson unde nu ai decit vreo 30). Schimbarea asta de directie este esentiala pentru actiunea joasa a corzilor. Daca poti, gaureste corpul si treci corzile prin corp. Ai sa vezi cit de stabil devine acordajul. 1
CiocanelBloodyCIocanel Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Salut Ciocanel, Am o idee pentru bridge-ul tau. Problema este ca papuceii se misca cum vor ei, mai ales la bending. Daca stii cum arata un Tele vechi - are un bridge de tip "scumiera". Nu intimplator. Incearca sa faci doua gauri de 4-5 mm chiar la limita laterala a papuceilor; apoi poti sa introduci doua limitatoare rotunde. In felul asta blochezi papuceii sa se deplaseze lateral dar ii lasi sa se deplaseze inainte/inapoi (pentru acordaj). A doua problema este cu corzile; faptul ca ele nu trec prin corp este un mare minus. Este punctul forte al chitarilor Fender; corzile schimba directia la 90 de grade (spre deosebire de Gibson unde nu ai decit vreo 30). Schimbarea asta de directie este esentiala pentru actiunea joasa a corzilor. Daca poti, gaureste corpul si treci corzile prin corp. Ai sa vezi cit de stabil devine acordajul. iegzact. bridge-ul are gauri deja pentru gauri prin corp, dar tre' scule... sa vad cum fac. Momentan nu-mi face figuri decat saddle-ul de la Mi gros. Si se mai dezacordeaza cam des, da... Momentan, am rezolvat-o cu tastele, le-am tocit practic cu o piatra abraziva . Am nivelat totu si nu am fretbuzz acu, low action 2
Les Paul 1960 Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Si chior )) Sa o stapanesti sanatos, da tele cu humbuckere...hm, parca nu e stilul tau ) Uite-asa devii chinez batran.
CiocanelBloodyCIocanel Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 Si chior )) Sa o stapanesti sanatos, da tele cu humbuckere...hm, parca nu e stilul tau ) e in interes de serviciu. pentru nunti, botezuri, parastase... 4
Airhead Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 pentru fani Telecaster http://www.pdfmagaz.in/01030401-guitar-bass-classics-fender-telecaster-bible/ 1
Recommended Posts