www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest hazzard
Posted (edited)

m-as baga si eu.dar nu-mi merge recoederul.si nu pot inregistrata chitara.damn...poate imi ziketi voi ce sound recorder sa folosesc.ca ala din windows nu merge.

Edited by hazzard
Guest Wierdguy
Posted

deci... dupa ce m`am facut de rusine cu prima incercare.. m`am gadnit sa mai studiez ceva,... si ca sa`mi salvez pielea o sa postez o alta varianta... sper sa nu ma dati afara de pe forum... da` celalalta era chiar un jaf...si recunosc... nici asta nu cred ca e mare diferenta... doar ca suna un pic altfel...

So, here goes nothing!

Guest Wierdguy
Posted

n`am jtiut... asta e... mare chestie... e doar un concurs...pierd... pierd

Posted (edited)
deci... dupa ce m`am facut de rusine cu prima incercare.. m`am gadnit sa mai studiez ceva,... si ca sa`mi salvez pielea o sa postez o alta varianta... sper sa nu ma dati afara de pe forum... da` celalalta era chiar un jaf...si recunosc... nici asta nu cred ca e mare diferenta... doar ca suna un pic altfel...

So, here goes nothing!

fi atent

piesa este in Bb .......acordurile .Bb/Eb/F .......Bb/Eb/Cm F... :// la breack Gm/F/Gm/F /Eb/F/Eb/Bb.....partea finala.... Bb/Eb Bb/Eb Bb/Cm F ://

prima data repeta armonia apoi fa ceva arpegii din arpegii poti sa construiesti un solo

asculta si piesa originale pe undeva pe net...Paul Young ...Christmas Time ( parca ) eu am auzit-o la radio pe vremuri ,cantaret cu o voce super...o piesa frumoasa de craciun..

Edited by karpi
Guest Lev_Nicolaevici
Posted
meri crizmas end a hepi niu ier

prima e "o ce veste minunata" :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.