www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/11/23 in all areas

 1. La asta ma refeream. Daca are phantom power, go condenser. Daca nu are, atunci dinamic sau alta care are. Si dynamic si condenser decente se gasesc incepand de la ~200 de lei noi [samson, electrovoice, audiotechnica, t-bone, etc] Exemple random la o cautare rapida: https://www.avstore.ro/microfoane/audio-technica-mb1k/ dynamic https://www.mcmusic.ro/microfoane-condenser/samson-c05-microfon.html condenser Ah si un kit de prindere pe cabinet. merita.
  3 points
 2. Eu am ales de ceva vreme sa folosesc condensers. Momentan am Audio Technica AT-2035 si un Lewitt LCT 240 Pro cu rezultate chiar decente. Acum depinde daca doresti dynamic mic sau condenser, dar eu prefer condenser pentru ca, se capteaza si camera bine/si detaliile ampului si ai dupa cu ce sa te joci in DAW cu diverse plugins sa manipulezi soundul ca e mai wide range captat cu extra detalii ca sa zic asa. Ma ajuta condensers pentru ca nu doresc neaparat sa dau tare amplificatoarele, si asa pot prinde subtilitatile mai bine si la volume mai mici unde difuzorul nu se misca asa de mult. Din testele mele suna bine closed mic, unghi de aprox 45 ° si indreptat aproximativ spre locul unde marginea dustcapului se intalneste cu cone-ul, e usor cand dai direct listen si auzi instant unde e mai bine. Stiu ca ai avut demult un Sennheiser E906 dynamic, ala era ok, de ce l-ai dat? 😀 Daca doresti pot sa iti imprumut si un cablu si stativele cu microfoanele si te poti juca sa vezi care iti place mai mult.
  3 points
 3. Nu sunt "setat" pe vreuna din variante, dinamic sau condenser, important e să capteze eficient volume mai reduse, de genul cum ai menționat și tu. Da, am avut un e906, nu mai știu de ce l-am dat, dar nu-mi amintesc să fi captat cu el volume mici, la vremea aia aveam un Peavey XXL pe 2x12 și dădeam blană volumul.
  2 points
 4. Din ce am observat eu recent, nu mai prea se canta la chitara. Nu mai dai peste muzici cu chitare pe nicaieri, asta daca nu asculti ceva metale din alea turbate. Mai demult eram si io prostalau si cantam la chitara. Voiam sa imi adun bani sa imi cumpar un bustean din ala Les Paul. Credeam ca e mare smecherie. Prostovan eram. Bine ca mi-a trecut. Faceam o treaba mare si puturoasa daca-mi luam unu din ala. Am dat peste forumul asta dar din ce vad nu e mare activitate nici pe aici. Si activitatea care este nu implica in nici un fel cantatul la chitara. Mai mult vorbiti doar sau cumparati si vindeti lemne care costa mult ca or scris pe ele niste bolovani senili Fender sau mai stiu eu ce. Mi se pare ca trebuie sa fii tare retardat sa te ocupi de chitara in 2021. Pana prin 2000 si un pic era OK. Hai sa zicem 2010 cu indulgenta. Dar apoi ar fi fost cazul sa te lasi. Voi traiti in ceva pestera sau in mijlocul junglei si nu au ajuns ultimele stiri la voi?
  1 point
 5. Vand amplificator de chitara pe lampi Supro 64 Reverb ca nou. Este o mica bijuterie , atat ca aspect cat si ca sunet.
  1 point
 6. Vand un Fender American Vintage '59 Stratocaster din 2013. Sunt al doilea proprietar si o am din 2015. Chitara nu a suferit nicio modificare si suna foarte foarte bine. Se poate testa/vedea in zona Timpuri Noi Bucureti.
  1 point
 7. Baga un ochi pe yt la JHS Little Black Amp. Dar merge doar daca ai effect loop. In final eu nu am mai luat din cauza Sparkului.
  1 point
 8. Gibson Les Pau Studio 2010 Wine Red in stare perfecta ,fara nici un ding sau zgarieturi majore.Vine cu husa originala Gibson. La schimb, doar cu Strat sau Tele Elite sau Ultra,cu diferenta ,daca este cazul. You can't ask for a better workhorse Les Paul than a Studio model! This is a gently played 2010 Les Paul Studio in Vintage Mahogany with chrome hardware. The guitar features two 490R and 498T humbuckers, an unbound rosewood fretboard and trapezoid inlays. Just light playwear, no major dents or dings! Classic Les Paul Sound but a little warmer, more natural sounding. When in neck position, there's a nice sustain that doesn't sound thin as it starts to fade off. Bridge position has some pretty heavy crunch even on clean channels. An almost funky kind of tone Solidbody Electric Guitar Maple Top Mahogany Body Mahogany Neck Rosewood Fingerboard Trapezoid Inlays 24 3/4" Scale Length 12" Radius 22 Frets Gibson 490R Humbucker Neck Pickup Gibson 498T Humbucker Bridge Pickup Individual Volume Controls and Tone Controls Three-Way Selector Switch
  1 point
 9. Ne poți arăta pe păpușă unde te-a atins chitaristul? Altfel nu-mi pot imagina finalitatea intervenției tale. Adică dacă vrei să faci trolling nu văd de ce ai face-o pe un forum pustiu. Chiar dacă ești complet candid și vrei să ne salvezi din a fi prostălăi și retardați, n-ai nimerit locul. Că din cei cinci care mai batem mingea pe aici nu cred că a rămas vreun chitarist, e.g. cineva care cântă măcar pe TikTok dacă nu pe scenă. De felul în care ai abordat problema nu mai zic...
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.