www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/10/23 in all areas

 1. Într-adevăr, se pare că nu era așa grav cum anticipasem. Până la urmă, strângerea contactelor din socketuri și schimbarea lămpilor din power au rezolvat problema! Mulțumesc mult pentru asistență, @ggg! You rock!
  5 points
 2. Este o problema a tuburilor de putere si ceva contacte . Sper deja sa fi rezolvat .
  4 points
 3. JHS @ The AT Andy Timmons Signature Drive,in stare foarte buna.
  1 point
 4. Modelul e Dragonfly X, made in Korea 2008, alder body, maple neck, rosewood fretboard. Tastele sunt ca noi. Doar dozele costa 1200 lei. https://www.thomann.de/ro/emg_set_sasa81_black.htm Proba si preluare din Brasov sau la pret se adauga Fancourier.
  1 point
 5. Eu am pus creamback 10 pe un fender pro junior tweed; nu am reusit neaparat un upgrade (ampul suna acum mai marshally ,mai AC-DC dar pierde grav acel bell tone de fender si mult din headroom avand doar 15w)....so ai grija ce-ti doresti
  1 point
 6. 1. ce ai deja? 2. ce vrei sa obtii din ce ai deja ? 3. de ce nu poti obtine ce vrei din ce ai deja ? Din 1, 2 si 3 obtii ce iti lipseste, trebuie adaugat sau schimbat.
  1 point
 7. Nush dude, eu folosesc trick de genu asta cu all the tube amps, dau incet pre-ul in power prin loop(din some stuff ce le am prin rack), si suna ok. Nu e fizzy and shit, pentru ca se deschide altfel tot ampul dand the actual volume knob louder. Bine, ca nu suna ca dat loud fara nimic in loop sa atenueze pre in power, sure...abia se misca diful oricum, dar nu suna asa de prost ca si cum ai da volumul normal la 0.6/10 :))) cand e fizz and crap; deci un 5/10 volum cu ampul atenuat pre in power e decent. Volum de noapte. GuD EnAf for me: Ce are daca iei amp pe lampi sa-l dai incet?
  1 point
 8. Vând un Ibanez hss japonez din 1990 model 440s în stare bună pentru cei 33 de ani, fără buzz freturi. Corzi și setup făcut pentru 10-46 Daddario XT. Chitara este setată foarte bine in sensul că nu ești obligat să blochezi corzile pentru a folosi whammy barul. Chitara nu prezintă fisuri, crăpături pe la grif sau la îmbinarea cu corpul. Am și whammy barul cât și capacele originale de la volum și ton. Pentru mai multe detalii aveți numărul de telefon. Schimb cu bani sau cu Torpedo Captor x 8 ohm (nimic altceva)
  1 point
 9. Vand un Grandmeister 40 cu tot cu pedalierul midi. A vazut sala de repetitii de vreo 3 ori in rest l-am folosit doar in casa, este practic neatins. Sunt primul proprietar, a fost cumparat de pe Thomann de unde am pus si linkul cu oferta lor. Este foarte bun pentru silent recording si cantat prin PA, cab sim-ul incorporat este printre cele mai dinamice prin care am cantat. Head-ul este ideal pentru chitaristii de coveruri care au nevoie sa-si creeze multe presete diferite si vor totusi un ton si dinamica de lampa. Il vand pentru ca nu il folosesc activ, incerc sa eliberez niste spatiu prin casa si strang bani pentru niste upgradeuri. Vine cu husa, pedalier, cablu midi si alimentare. Pentru tonuri si features:
  1 point
 10. Daca n-ai rezolvat încă, înseriază la LED un rezistor de 1k și dacă e prea slabă lumina mai tatonează niște valori. Dar la pedale nu tre' să fie "halogen".
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.