www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/30/20 in all areas

 1. 2 points
  Aww sad, arata mai bine pe negru ala "transparent" On the other hand, si asta a inceput viata in acelasi fel :
 2. 1 point
  Se vinde 7-string Ibanez RG7321, un model mai misto decat multe modele actuale Ibanez, in special datorita neckului 5-piece, care e excelent. Am facut urmatoarele upgradeuri/modificari: - Hipshot bridge (modelul de replacement ptr Ibanez, https://hipshotproducts.com/products/7-string-ibby-hm-guitar-bridge); - Hipshot Grip-Lock locking tuners; - doze Seymour Duncan Nazgul (bridge) si Senstient (neck); - switch Goldo cu trei pozitii; - switch pentru splitarea dozelor; - potentiometru Seymour Duncan Liberator (care permite sa schimbi dozele foarte rapid, fara a face suduri/lipituri); - am instalat Luminlay side-dots; - am inlocuit inlayurile albe cu unele negre si am colorat negru fretboardul (cu produse profi pentru lemn, de la Crimson Guitars); am urmarit un look mai elegant, cred ca mi-a iesit :). - am dat niste gaurele in plus pentru a schimba pozitia strap-buttons, in ideea de a mari posibilitatile de ajustare a pozitiei chitarei dupa forma si marimea mea; cele goale le-am colorat cu negru sa nu se vada urat, oricum nu sunt la vedere, dar se pot si acoperi cu ceva daca deranjeaza. Doar componentele (toate luate noi) de mai sus se apropie de 2500 de lei, pretul cu care vand chitara. Daca vrei o varianta mai ieftina, da un semn, as putea inlocui cheite / bridge / doze, ca le mai am si pe cele originale. E o chitara grozava, o vand doar pentru ca-s prea prost ca sa pot canta pe 7 corzi, si am si alte chitare. Spor la cumparat!
 3. 1 point
 4. 1 point
  Am ras bine la topicul asta (desi nu stiu daca asta era intentia lui); daca bine inteleg, tu aperi zeii celor 4 degete iar ceilalti is de ras Nu inteleg de unde vine frustrarea asta fata de cei care se descurca bine cu 3 pariu ca daca faci un blind test cu unii maestrii, nu o sa iti dai seama cate degete au folosit - deci pe tine te deranjeaza vizual/estetic ca aia au un deget nefolosit; unii zic ca nu conteaza cat de multe sau lungi ai degetele, ci mai mult ce faci cu ele Siiii premiul Zmeura de Aur, se daaa....acestui topic !
 5. 1 point
  După doar zece ani am găsit ocazia să fac ceva util din chitara asta pre-2011, 2013, 2020: Ocazie bună pentru o poză de familie:
 6. 1 point
  Am ramas suprins cat de repede poti gasi un cumparator pe reverb.com In ultimele 2 saptamani am vandut doua chitare prin reverb, una in Franta iar celalta in Grecia, si un amplificator in Polonia care l-am dat la schimb pe un combo, trimis pe incredere. Prima tranzactie, amplificatorul trimis in Polonia, l-am trimis prin fan curier si m-a costat 368 lei si a ajuns in 6-8 zile lucratoare. Apoi am trimis o chitara in Franta tot prin fan curier si m-a costat la fel, 368 lei. Apoi am vandut o chitara in Grecia iar transportul a costat 58 de lei prin DPD. Totul a ajuns la destinatie in regula, nu au fost probleme. Pe viitor voi folosi numai DPD. Taxele reverb + paypal au fost undeva la 7-8% din totalul tranzactiei! Recomand reverb si DPD
 7. 1 point
  Vand procesor chitara Atomic Amplifire (AA3), stare buna, urme normale de utilizare, nu are defecte. Are update la ultimul firmware. Este Dual DSP (procesoare de Axe FX). Nu sunt interesat de schimburi decat de Line6 Stomp + diferenta.
 8. 1 point
  Struțo-cămilă în blugi
 9. 1 point
  E parerea ta si ai tot dreptul la ea. Mie mi-a placut Gilmour la Pompei, chit ca n-a prea pus destiul mic.
 10. 1 point
  Astia si cei care canta cu stanga, si ei sunt din aceeasi categorie: jenati si aiurea.
 11. 1 point
  mai sunt cate unii care le folosesc pe toate cinci, gen Mark Holcomb. si care este totusi diferenta ? ce conteaza cate degete folosesti daca iti indeplinesti scopul.
 12. 1 point
  Am finalizat de curând un proiect mai simplu pentru un prieten. Am construit doar corpul, gâtul fiind de Squier. Dozele sunt de pe un Blade Texas Pro și mi-au fost donate de cineva de pe forumul acesta, care, din păcate, nu mai figurează pe lista membrilor activi Le-am donat și eu mai departe cu instrumentul în cauză.
 13. 1 point
  Vand chitara bass Mensinger Cazpar bass 4p Body: mahogany with eye poplar top Neck: hard rock maple, short scale 30", matched headstock Fingerboard: maple, 22 frets Nut width: 40mm Construction: bolt on Pickups: Domanski humbucker bridge + Domanski singlecoil neck (capacele sunt de lemn) Electronica pasiva, volum/volum/ton. Pot-ul de ton ridicat transforma humbucker-ul in singlecoil. Chitara arata ca noua.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.