www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/19/19 in all areas

  1. Hello. Caut baieti si fete pentru 2 proiecte. Unul linistit, altul nelinisit. Proiectul nelinistit este o continuare a unui proiect mai vechi care se numea avalanche street. Avem cateva piese noi care au pastrat registrul asta : Pentru proiectul linistit am atasat niste inregistrari facute cu telefonul. *** Proiectul linistit are nevoie si de bas *** Sala de repetitii unde repeta ambele formatii este in zona Plevnei. Nu fiti timizi, suntem super dragu'. Voice 247.m4a Voice 248-1.m4a Intru rar aici. Whatsapp 0724851564
    2 points
  2. Tonul, indiferent ca e de clean sau de metal vine din amp.
    2 points
  3. In cazul lui nu ca se pune problema. Frusciante nu canta metal. Da-i lui nea Frusciante un Squier Bullet sa vezi ca o sa sune tot ca Frusciante. Sau o Hora Iris Solo.
    2 points
  4. 100% fals. Nici potentiometrii romanesti de 5 lei 10 bucati nu su capacitanta parazita suficienta cat sa o auzi cu urechea libera. Potentiometrii scumpi sunt scumpi pentru ca rezista mult mai bine in timp, nu fasaie si nu prea dezvolta probleme mecanice si uzura.
    2 points
  5. Cand vrei sa schimbi ceva la chitara trebuie sa stii intai 1. ce nu iti place la asta si 2. ce vrei de la ea. Nu exista "mai bine"
    2 points
  6. Amplificator realizat de Dan Panaitescu cu urmatoarele caracteristici: 4 canale, fiecare dintre ele avnd urmatoarele controale: volum1, volum2, gain, bass, middle, treble. Volum master, fx master. Mid in, out, fx in, fx out, schimbarea canalelor se face prin comanda de pe panoul frontal sau prin footswitch. Footswitch-ul are 8 switch-uri pentru canale (canal1 cu vloum1, canal 1 cu volum2, canal 2 cu volum 1, etc…..) si un switch pentru activare sau dezactivate effect exterior (fx). Fiecare din cele 4 canale sunt setate pentru: clean, rhythm, crounch si drive. Are 4 lampi ECC 83 in prefinal si 2 lampi in etajul final EL 34. Iesiri pe 4, 8 si 16 ohm. Functioneaza normal si este versatil
    1 point
  7. Pentru toti ce au avut, au sau vor avea o chitara Reghin... aici cred ca intram toti, nu? O sa fac si niste poze la lopatele mele sa le etalez... dar mai pe seara ca acum mi-e foame Sprijiniti industria romaneasca de chiatre (chitari)
    1 point
  8. FYI, nu schimbi tonul dacă îți iei potențiometri mai de calitate. Îți iei doar dacă cei existenți nu funcționează cum trebuie - părâie, prezintă întreruperi, sau căderi prea abrupte de volum / ton, sau se mișcă prea greu / ușor pt preferințele tale. Dacă îți plac cei de acum, din contră, păstrează-i, pt că s-ar putea să ai surprize neplăcute de la cei noi, chiar și de calitate fiind - alt taper, altă rezistențâ la rotație. Referitor la ton, singura diferență între pots poate să fie rezistența totală. Dar este subtilă, iar, în general, pe single coil (cu rezistivitate mică), se simte mai puțin decât pe humbuckers. Potul mai mic, de 250K, să zicem, taie un pic din înalte, față de cel se 500K. Dar, dacă în loc de 250K (cum e obișnuit pe Strat), tu ai chiar și o abatere extremă de 20%, adică 200K, diferența o să fie și mai mică. Controlul de ton de 200K se va comporta precum l-ai da pe cel de 250K o idee mai jos, pt că sigur este logaritmic - cel de 250K, redus la jumătate de cursă, ar fi undeva pe la 25K (mai mult sau mai puțin), deci, cel de 200K ar fi undeva sus, în cursa echivalentă al celui de 250. La volum, și mai puțin se simte: controlul de volum este un voltage divider, se reduce prin creșterea unei rezistențe în linia semnalului și reducerea altuia la ground. Dar, când ai unul de 200K dat full, nu este ca unul de 250K redus până la valoarea de 200K, pt că nu crește nicio rezistența în linie, care să facă împărțire de voltaj. Cu atât mai puțin prin faptul că Fender obișnuiește să folosească pots logaritmici și la volum (din ce știu eu)...
    1 point
  9. Orice îi sună bine, se poate duce cu obiectul muncii, se bagă în ce amp poate testa și alege, easy. Eu le-am schimbat ca pe ciorapi ca să-mi dau seama că un clean bunicel, ceva twang/crunch acolo și un ton mai de lead sunt cam tot ce ai nevoie, în linii mari Aia poate ieși din două canale și egalizator plus folosit judicios ce ai pe chitară. Am greșit, tonul se formează în cap și se scoate cu mâna, prin cam orice amp decent (și geme piața de opțiuni pe toate bzunarele).
    1 point
  10. Nu înțeleg ce vrei sa spui în prima parte. Nu spun ca un apm bun o sa te faca sa cânți bine. Logic ca fără practice nu poți face absolut nimic și ca indiferent ce amp ai o sa suni de căcat dacă nu exersezi. PS. Semitonul e un interval, și nu ma cred Einstein. De ce trebuie sa runcu asa tare cu hate? Sunt total de acord
    1 point
  11. De ce, nu era așa și înainte? De obicei e: https://www.premierguitar.com/articles/21106-mod-garage-decouple-your-les-pauls-volume-controls Da. Cum îți imaginezi c-am putea să ne dăm seama care din ele, din informațiile date? Păi după cum ai pus problema nu pare c-o poți rezolva singur. De exemplu nu ne-ai spus câte doze are, câte controale și cum sunt legate între ele. Un multimetru ai? Pistol de lipit? Înțelegi de ce electronii nu se zăpăcesc?
    1 point
  12. Pretul este pentru un set de 2 bucati. Butoanele sunt handmade, din cupru cu cilindru din teflon la interior. Se potrivesc pentru pot-uri de 6mm. La cerere putem face si la comanda. Nu doresc schimburi. Detalii in privat.
    1 point
  13. Nu sunt nou în domeniu, și am petrecut destul timp căutând informații despre componente. La prețul acelui squier plus 1000 de lei vine chitara mea, care cu toate ca e foarte bună, are potențiometre slabe..... Acest lucru fiind spus și de 1 luthier din Anglia
    1 point
  14. Dacă pui niște potențiometre bune, 250k pentru single coil, chiar și dozele stick o sa sune mai bine. Gândește-te ca acesta chitară (a ta) a fost făcută cu părți foarte ieftine, nu neapărat necalitative, dar de obicei podurile la orice chitară mai low și chiar mid budget sunt trash.
    1 point
  15. Wah celebru, de calitate cu midle boost, folosit, printre altii, de Bonamassa. Este modelul vechi, purple label. Ne-negociabil. Cumparatorul plateste transportul.
    1 point
  16. Silent Power 4x2 este o sursa pentru pedale la al carei proiect si realizare am lucrat in ultimul an, inspirat de experientele mai putin pozitive cu alte tipuri de surse (de la alimentatoare individuale in comutatie pana la surse izolate si teoretic silentioase). Pentru evitarea zgomotului pe liniile de alimentare cu 9V, sursa Silent Power 4x2 foloseste acumulatori, in acest fel fiind complet izolata de reteaua de 220V. De notat ca Silent Power nu foloseste convertoare DC-DC ca alte surse cu acumulatori, pentru ca si acestea introduc zgomot suplimentar. Caracteristici: 8 iesiri de 9V DC (center negative) curent total de iesire 2000 mA (fiecare pereche de iesiri poate furniza 500mA continuu, si maxim 750mA pentru scurta durata) acumulator cu celule Li-Ion Samsung de 2600mAh (pentru estimarea duratei de functionare cu diferite pedale, puteti intra pe silent-power.eu/battery-life/) display LCD pentru afisarea nivelului de incarcare Pachetul contine pe langa alimentatorul propriu-zis si incarcator si 8 cabluri de alimentare pentru pedale. Pret: 499 lei - (se poate opta si pentru varianta cu celule Panasonic 3350mAh, care au capacitatea cu 30% mai mare. In acest caz si pretul este cu 100 lei mai mare). Pentru mai multe detalii, ne puteti vizita pagina web (silent-power.eu), pagina FB (facebook.com/silent.power.eu) sau ne puteti contacta pe email sau telefonic. mail: info@silent-power.eu tel: 0744 44 1174 Pentru discutii referitoare la produs, puteti folosi topicul de la DIY:
    1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.