www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/21/18 in all areas

 1. Revin cu deznodamantul. Astazi a fost ziua cea mare. A fost frumos. Foarte emotionant. Micutul nu a mai lasat chitara din mana, ii curgea saliva din gurita, asa de prins era. Am testat cateva chitari si a ramas pana la urma un exemplar modelul asta: http://www.fly-music.ro/chitare-clasice-1-4/17394-chitara-clasica-classic-cantabile-acoustic-series-as-851-14.html Bineinteles ca profa va fi recompensata. O sa tinem cont si de sfaturile legate de corzi. Multumesc mult inca o data!
  2 points
 2. Schimb un amp din anii 80, cu tweed de jenas :-))) dual channel - se pot folosi ambele canale drive si clean mixat cu volum individual pe fiecare canal ! - pe dual mosfet, Session Rockette 30, dif de 12", stare foooarte buna pentru varsta lui, merge bine, si dupa cunostinta mea totul este original in ea. Sta nefolosit, de aici si dorinta de a schimba. Accept ca schimburi > efecte de chitara (pedali interesante), cabinet 1x12 de calitate *daca este ceva mai serios, pot oferi diferenta un cabinet 2x12 VHT, si mai vedem noi. NU vreau chitari ieftine, procesoare etc. *nu se vinde pe bani.
  1 point
 3. Vince Windrider. Daca ziceam sa cumpere astea, zicea ca din jumătatea sumei o polisheaza oricine.
  1 point
 4. Vintigi, un an bun, peste orice ghibsăn, are povesti multe.
  1 point
 5. Cele care au plecat deja de la mine... DIY sau partscasters... cu ultima se joacă acum Hanno H.
  1 point
 6. Am asamblat gatul sa imi fac o idee. Mai astept doar 2-3 elemente (un switch, un nut, un plate) si pot sa ma apuc de wiring. Va fi similar cu acesta Niste poze cu before after si ce am mai modificat eu la pickguard sa fie pt Floyd + nut-ul vechi( scos si replaced, cu mare atentie )
  1 point
 7. Si apropo de haita..., Liviu..., s-a mai alaturat una in stare impecabila, din 1971 de data aceasta, gratie colegului skoda73! Si are si pickguard original, foarteeee..., MODERN!
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.