www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Anunnaki

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iași

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Anunnaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Revin cu deznodamantul. Astazi a fost ziua cea mare. A fost frumos. Foarte emotionant. Micutul nu a mai lasat chitara din mana, ii curgea saliva din gurita, asa de prins era. Am testat cateva chitari si a ramas pana la urma un exemplar modelul asta: http://www.fly-music.ro/chitare-clasice-1-4/17394-chitara-clasica-classic-cantabile-acoustic-series-as-851-14.html Bineinteles ca profa va fi recompensata. O sa tinem cont si de sfaturile legate de corzi. Multumesc mult inca o data!
  2. Are sens perfect ce spui. Concluzie: in magazin, cu profa, pe incercate: sa nu falseze, sa nu taie. Merci mult de tot!
  3. Salut. Ma puteti ajuta cu un sfat, va rog? Micutul meu de 4 ani va avea prima lectie de chitara saptamana viitoare. Sunt foarte entuziasmat si ma bucur mult de tot ca este interesat sa invete sa cante la chitara. Vreau sa ii cumpar o chitara, prima lui chitara, si nu stiu ce sa iau. Bugetul este in jurul a 400 lei. Profesoara de chitara mi-a recomandat sa ii iau o chitara 1/2 Reghin. Am gasit pana acum urmatoarele 3 variante: http://magazinulrapsodia.ro/chitara-clasica-copii-laura-1-2-hora-reghin http://magazinulrapsodia.ro/chitara-clasica-copii-student-1-2-hora-reghin http://www.magazinmuzical.ro/index.php?route=product/product&product_id=733 Problema este ca: - nu stiu ce sa aleg - si nu sunt convins ca Reghin este cea mai buna varianta Daca ati fi in locul meu, daca ar trebui sa cumparati o chitara pentru un copil de 4-5 ani, ce ati alege? Multumesc anticipat! Am mare nevoie de ajutor. Este foarte important sa fie o chitara buna si sa fie usor de folosit, sa nu il doara prea mult degetele pana se obisnuieste. Vreau sa fac in asa fel incat sa ii fie cat mai usor, sa fie cat mai placut si sa il prinda.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.