otringal Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 same great genre fusion quality you've been using us to e super tare!!! si videoclipul v-a iesit super misto, mai ales datorita personajelor, exceptional alese!!!!!!! nu stiu unde i-ati gasit, dar au facut diferenta intre un super super clip sau unul mediocru, fumat, cum probabil ne-ar fi iesit multor altora daca n-aveam inspiratia necesara in casting geniala inca o data! Oh si pls pls pls mai scoateti o piesa in genul Melancholia cu un mega bitchin' 80's-like guitar solooo PLS 1
sam Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 (edited) Suportati si critici ca pana acum doar v-am lautat? Clipul bine regizat, bine filmat, bine montat, etc. Era si mai bine daca era pus pe youtube 1080. Sunt aproape sigur ca a fost fimat full HD si ar fi pacat sa se piarda din calitatea video doar din neglijenta. Piesa... N-am nimic deosebit sa-i reprosez, dar parca e cam comerciala pentru ce va poate pielea. Sa inteleg ca vreti pe tv/radio? Desi imi plac mai multe piese de la voi, asta nu. Insa e doar o optiune personala deci nu se pune. Totusi, e cam lunga in ciuda faptului ca aparent nu se intampla mare lucru acolo. Si o ultima chestie pe care n-ai cum sa n-o remarci. Desi n-am nimic cu comunitatea gay, din contra am avut colegi, amici, e ok, e dreptul fiecaruia sa faca ce vrea... Parca n-as simti totusi nevoia de demonstatii explicite. Am inteles despre ce e vorba si care e rolul lor acolo (love, love, love) insa... Latura feminina a comunatii e ok, n-am obiectii Una peste alta voi sa fiti sanatosi, ca oricum n-ai cum sa multumesti pe toata lumea... Edited January 28, 2014 by sam 2
DAN Tudor Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Ah... in tara asta din muzica *de sub pamant* nu poti traii ! Ca sa mai prinzi un concert la o zi de oras,ca sa-ti scoti macar cheltuielilii de bere ,e nevoie si de muzica din asta... Piesa facuta intr-o varianta mai rock,cu trupa ne-ar place si noua mai mult,dar nu la *media* ! ...astia cand aud o chitara,zici ca-l aud pe satan ! Piesa am scurtat-o cat s-a putut...live ar fii mai lunga,na...asa a iesit...cam cat dureaza un act sexual ) Da...partea gay din video ne deranjeaza pe toti (in afara de cei care le place ) si ceea lesby ne place,dar fai sa nu fim rasisti ! Normal ca se poate si mai bine si mai rau....cum da Dumnezeu ! TRAIASCA VIITORU SI TRECUTU,ca prezentu e MORT !
FiveseveN Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Băi, voi iar comentați videoclipuri furate? 9
sam Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 (edited) Adevarul e ca intrebarea a fost clara: "cum va place noua piesa ZadaR ???" Nici vorba de clip Dubioasa politica de marketing oricum. Edited January 28, 2014 by sam
lefmir Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 (edited) cam cat dureaza un act sexual la iepuri. Sincer, imi place si nu-mi place. Imi place vocea, dar nu-mi place compozitia per total. Dar sunt subiectiv! Vreau sa aud asta la radio decat 90% din balariile actuale. Plus ca mereu imi plac oamenii care sunt noi pe radio! Hai! Sa va vad la GuerriLive! Edited January 28, 2014 by lefmir 1
sam Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Totusi, care-i faza cu clipul?!? Am inteles, Versatile, Zaragoza... Si totusi?
karpi Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 (edited) Piesa este OK ,trecem peste gusturi si idei /asteptari ,,este OK ptr o piesa Radio ...putin mai slefuita poate deveni o super piesa .. In orice caz fata de ce se da la Radio este super buna .. Video-ul e un video destul de monoton ,nu-l punem la socoteala ...daca nu-i altul este OK ptr youtube ...indiferent al cui este .. Edited January 28, 2014 by karpi 1
otringal Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Băi, voi iar comentați videoclipuri furate? itaaa .. n-am stiut de clipu' ala nici in ruptu' capului asa-i cu astia mai cu capu' de metal 1
alinu_tau Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 (edited) Eu nu-s un metalhead inrait, da` clipul asta zic sa-l stergeti si sa mergeti cu el... unde vreti, inapoi de unde... Nota 10 FiveseveN de data asta ca v-a prins Muzica-i pentru gay, travestiti, etc, eu nu l-am putut asculta mai mult de jumatate asa de rau m-a plictisit. Cu un looper cu 2 canale gen RC-30 de poate face o piesa mai interesanta decat asta. Edit: Pentru cine vrea sa se distreze, acuma vad si eu - mama ce bornau conduce aia de la minutul 3:00! Edited January 29, 2014 by alinu_tau 1
alinu_tau Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Threre is another CRAP Tre` sa ai stomacul tare sa te uiti la atatea mozoleli/pupaceli In partea de sus imi apare o caseta cu "Click here to buy the single" Fuck! Gad! 1
subliminal Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 SINCER:pesa e...vama veche pe fata,IARASI/DIN NOU/ AGAIN... clipu e ...hai sa zicem ca toti cei implicati si aia de le place is gay si ar trebui sa se adune laolalta sa faca un trenulet. Eu nu-s un metalhead inrait, da` clipul asta zic sa-l stergeti si sa mergeti cu el... unde vreti, inapoi de unde... Nota 10 FiveseveN de data asta ca v-a prins Muzica-i pentru gay, travestiti, etc, eu nu l-am putut asculta mai mult de jumatate asa de rau m-a plictisit. Cu un looper cu 2 canale gen RC-30 de poate face o piesa mai interesanta decat asta. Edit: Pentru cine vrea sa se distreze, acuma vad si eu - mama ce bornau conduce aia de la minutul 3:00! )),da sa vezi ce bornau isi faceau aia de la min 1;40 in pauzele dintre filmari ...cam atat ca borasc !!! 1
DAN Tudor Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 SINCER:pesa e...vama veche pe fata,IARASI/DIN NOU/ AGAIN... clipu e ...hai sa zicem ca toti cei implicati si aia de le place is gay si ar trebui sa se adune laolalta sa faca un trenulet. )),da sa vezi ce bornau isi faceau aia de la min 1;40 in pauzele dintre filmari ...cam atat ca borasc !!! Succes ! lasa-ne sa auzim si noi dupa ce faci !daca ai ascultat pan la 3.00 ai ascultat mai mult de jumate ! ) si inca ceva : cine e VAMA VECHE ? 1
Recommended Posts