JessePinkman Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 (edited) bine v am gasit.sunt un rocker din timisoara.am 14 ani si cant la chitara de catva timp.va rog sa comentati pe pagina mea de utube daca va place cum cant o piesa de a lui cobain.peace Edited December 5, 2013 by JessePinkman 2
mariusteicu Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 NUMAI 14 ANI AI? trebuia sa ma mut in Timisoara cand eram copil.Cred ca va hranesc aia bine acolo...aici in Cluj ne face BOC dupa chipul si asemanarea lui.. 1
sam Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 (edited) Hm... Eu as puncta mai mult entuziasmul decat interpretarea insa daca chiar te pasioneaza subiectul si ai si ceva timp pentru studiu, cu siguranta va iesi ceva. Personal m-as concentra un pic mai mult pe detalii, a cam iesit o zdranga-zdranga. E evident ca stii piesa, ca-ti place Nirvana, dar nu te mai grabi, fa-o sa sune bine/perfect. Intre galagie si muzica uneori e o granita foarte fina. Parerea mea... Bravo una peste asta, la 14 ani, cred ca e ok... Nici nu prea mai am amintiri de atunci ))) Edited December 5, 2013 by sam 1
JessePinkman Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 implinesc 15 in ianuarie.tx pt coment anyway.
Crypto Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 (edited) felicitari pentru initiativa! Ti-as recomanda, insa, sa iti iei doua microfoane, unul pentru voce si unul de chitara. E dificil sa apreciezi inregistrarea din video tras cu o camera video/web/telefon etc. Personal, vocea mi se pare acceptabila, mai trebuie lucrat evident, esti pe drumul bun, dar din chitara aud doar zdranganituri oarece violente amestecate cu acorduri. Mult spor! Edited December 5, 2013 by Cryptopsy 1
Ironside Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Bravo una peste asta, la 14 ani, cred ca e ok... Cum adica "la 14 ani, cred ca e ok..."? Daca avea 28 n-ar mai fi fost bine? --- PurpleMan, da mai usor, frate, ca mi se zguduie masa. )
the_resident Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 In casti se aude brici, felicitari kid! 1
mike_KidLazy Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 (edited) Cea mai misto dintre toate mi se pare "Dumb" de la Nirvana. Pe-asta ultima n-o stiu, asa ca nu-mi dau cu parerea . Edited December 30, 2013 by mike_KidLazy 1
sam Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 (edited) craciun fericit! Nu vreau sa par rautacios, Craciun Fericit si tie, dar oricum ai lua-o, piesa suna un pic altfel: Edited December 30, 2013 by sam
JessePinkman Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 Me again! =)) lol thx.incerc sa cant cat mai bine.va rog sa comentati dac va place.peace
StratMan Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 incearca si cu un metronom. numai de bine si LA MULTI ANI! 2
EugenRo2001 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Chitara ta este pentru stanga, daca o folosesti pe dreapta, cu corzile montate pentru dreapta, va falsa mult deoarece saddle-ul este inclinat invers. Se poate modifica sau o vinzi cuiva care canta pe stanga. 2
JessePinkman Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Chitara ta este pentru stanga, daca o folosesti pe dreapta, cu corzile montate pentru dreapta, va falsa mult deoarece saddle-ul este inclinat invers. Se poate modifica sau o vinzi cuiva care canta pe stanga. saddleul si pragusul(rectificat) au fost inversate de catre taicamiu dar corzile sunt cam vechi si prea subtiri pentru gustul\stilul meu.urmatoarele corzi vor fi de 013.tx pt comment incearca si cu un metronom. metronom?ce-i aia?haha,glumesc
EugenRo2001 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 (edited) Nu e vorba ca pui saddle-ul cu capatul de sus in jos ci faptul ca santul in care acesta sta are un anumit unghi fata de axa chitarei, fata de corzi, astfel incat coarzile groase trebuie sa fie mai lungi decat cele subtiri, In cazul tau, coarda groasa este mai scurta decat cea subtire asta ducand la o modificare in sus a notei de la tasta 12 iar la coarda subtire la o modificare in jos. Asta inseamna o intonatie proasta care face chitara sa sune prost, dezacordat in permanenta. De asemenea, nervurile din interiorul chitarei sunt diferite pentru partea de joase si cea de inalte dar asta este poate mai putin deranjant. Ar trebui ca santul din bridge sa fie astupat cu lemn si apoi frezat altul cu unghiul corect pentru partea pe care canti. Sau, cel mai bine, o vinzi unui stangaci, si asa sunt rare chitarele pe stanga, si iti cumperi alta pe dreapta. S-ar putea ca si corzile de 013 sa fie cam groase, tensiunea prea mare pentru chitara. Edited December 31, 2013 by EugenRo2001 4
Recommended Posts