baltazar181 Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Buna. As vrea sa va intreb daca nu are cineva proiectat o masca pentru un JCM800 2203 pe care l-as putea modifica pentru amplificatorul meu? Sau in ce program se proiecteaza? Nu ma prea pricep la asa ceva de acea mi-ar conveni una gata proiectata doar sa modific distanta gaurilor. Va multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capitanul_Nam Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Asta s-ar putea sa te ajute : http://www.ax84.com/static/chassis/AX84_Kit_Chassis_1_Drill_Plan_080507.pdf . Pagina 2, partea de sus Acuma nu stiu daca vrei sa te duci la cineva cu CNC, sa ii pui foaia sub nas si sa ii zici "Vreau asta" sau sa faci old-school cu unelte de prin casa si multa munca. Proiectarea s-ar face in ceva gen AutoCAD, dar daca nu ai mai lucrat cu el pana acuma, e cam mult sa o iei de la 0 pentru o masca. Sau hartie milimetrica. Whatever floats your boat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bure_73 Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Fata o faci in corel ( cel putin eu asa o fac pt VIOTUBEAMP) sau cu orice program care sa poate exporta fisier vectorial si pe urma o dau la gravat laser Sunt mai multe metode dar mult mai costisitoate Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted November 13, 2013 Author Share Posted November 13, 2013 Gravatul cu laser costa cam mult dar e o firma aici care imrpima pe masini si au folii destul de bune, si logoul de pe amp e imprimat.. Nu e o calitate super dar merge. Problema e ca nu ma prea pricep la corel nici la Autocad.. Poate gasesc ceva monstra pe net Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 lasa domle ampul asa,e mai fita sa stii doar tu ce fac butoanele Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted November 13, 2013 Author Share Posted November 13, 2013 ) Pai nici eu nu prea stiu deja care buton ce ii:) Acuma daca tot va fii pus la punct vreau sa arate cumva. De 3 luni nici nu l-am vazut:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted November 13, 2013 Author Share Posted November 13, 2013 Nah nu-mi da nimeni o schema in corell draw sa-l bibilesc oleaca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 poate ne explici si cum faci cand iti da cineva un frontal gravat cu gaurile potentiometrlor la 35 mm distanta? am inteles ca vrei sa dai alte gauri, corespunzatoare distatelor tale intre poturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Fă-i o poză frontală cu o riglă sau altă referință și spune ce ar trebui să scrie despre butoane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Daca-mi dai cotele exacte (o schita facuta de mana sau cum vrei tu, cu distante, diametre, tot ce trebuie) ti-o refac eu vectorial imediat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted November 13, 2013 Author Share Posted November 13, 2013 Saptamana viitoare imi vine ampul inapoi de la reparat atunci am sa-l masor si va dau datele corecte. Va multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted November 14, 2013 Author Share Posted November 14, 2013 Cam asa ceva mi-ar trebui in mare , sigur ca de logoul acela nu am nevoie si in loc de preamp ar trebui sa scrie Gain. Revin dupa ce fac masuratorile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted November 14, 2013 Share Posted November 14, 2013 (edited) Imi poti da un PM cand ai toate datele in caz ca nu ai gasit inca pe altcineva. Ti-o fac imediat. Edited November 14, 2013 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted November 15, 2013 Author Share Posted November 15, 2013 Merci frumos asa am sa fac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted November 16, 2013 Share Posted November 16, 2013 Daca vrei si un logo, ceva, se face. Numai sa imi spui. Bem la vara o bere ca intre vecini Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted November 16, 2013 Author Share Posted November 16, 2013 Merci mult Nu de la tine am cumparat anul trecut Case ul pt Lp marca Thomann? Ne-am intalnit langa biserica Emanuelle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted November 17, 2013 Author Share Posted November 17, 2013 Azi am bibilit si am reusit sa fac in corell draw 11 o schema de masca. Trebuie sa fie 36cm lung si 5 cm inalt. Cine poate il rog sa verifice daca nu am gresit ceva. Locul potmetrelor si intrarilor am sa modific dupa ce primesc amplificatorul si il masor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bure_73 Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 (edited) Da dimesiunile sunt cele mentionate de tine , ca si sfat lucreaza in mm nu in cm este mai usor grafica butoanelor vad ca este bitmap trebui sa fie vectoriala , uite am facut eu niste corecturi cand ai dimensiunea corecta si daca nu reusesti sa te descurci cauta-ma si te ajut eu O seara buna JOO MODIFICAT.rar Edited November 17, 2013 by bure_73 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted November 18, 2013 Author Share Posted November 18, 2013 Din pacate nu mi-l deschide.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Cel mai probabil e facut cu un corel mai nou, de aia nu-l deschise. Trebuia sa il salveze in versiunea 11. Daca nu apuca @bure_73 sa il refaca te ajut cu placere. Spune-mi doar ce ai nevoie. Da, de la mine ai luat case-ul de LP. Sper ca e in regula Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted November 18, 2013 Author Share Posted November 18, 2013 DA sigur e facut in corel mai nou eu am un corel 11 versiunea portable... Da sigur totul e in regula l-am dus cu mine la multe concerte:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Vezi daca acum poti deschide fisierul JOO MODIFICAT 1.zip Doar ca nu am avut fontul initial, poate trebuie sa schimbi fontul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted November 18, 2013 Author Share Posted November 18, 2013 Da merci acuma l-am putut deschide si modifica fontul care e Forte normal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Vezi si varianta asta. Am centrat un pic cercurile si textul. Are si un logo, daca nu iti place da-l jos. Fonturile sunt vectorizate, ca sa nu se mai modifice. Daca vrei alt font va trebui sa scrii inca o data textele, iar apoi sa vectorizezi, ca altfel poate la print sa nu aiba fontul tau in sistem si trebuie refacut. JOO MODIFICAT 2.pdf JOO MODIFICAT 2.zip Equalizer-ul nu ar trebui sa fie sub butonul de middle si sa se refere doar la corectorul de ton? La asa ceva ma gandeam JOO MODIFICAT 2 cu EQ mutat.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted November 18, 2013 Author Share Posted November 18, 2013 E absolut fantastic logoul si fontul. Problema e ca la amplificator nu stiu cine l-a facut dar nu sunt potentiometri in linie perfecta de acea canp primesc inapoi ampliful de la reparat trebuie sa masor exact si sa-l modific. Initial equalizerul era scris sub middle insa nu stiu cum s-a mutat mai incolo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 OK, fa masuratori exacte si da-mi-le, si o sa potrivesc totul unde trebuie. @bure_73 a facut treaba buna , mi-a fost mai simplu sa lucrez pe ceva deja existent. Ma uit in poza ampului si ma gandesc ca anumite elemente nu vor fi vizibile, vor fi acoperite de cutie. Va trebui sa stim exact si suprafata vizibila, ca sa nu dam chix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted November 18, 2013 Author Share Posted November 18, 2013 (edited) Partea vizibila e 36cm lungime si 5cm latime Bure a facut schema pe marimile corecte Am si imprimat pe A3 schema lui bure si e perfect vizibila. Edited November 18, 2013 by baltazar181 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted November 18, 2013 Share Posted November 18, 2013 Atunci mai trebuie masuratorile exacte pentru butoane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted November 18, 2013 Author Share Posted November 18, 2013 DA astept amplificatorul , sper saptamana asta sa-mi ajunga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts