sk8raven Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Prin primavara mi-am luat de pe forum un Oscar Schmidt by Washburn si vara asta m-am apucat de revopsit si acoperit ciobituri. Din poze se vede ca in partea de jos a muscat cineva bine de tot din ea. Pt inceput, am dat tot jos de pe corp. Am dat vopseaua jos cu un Air Gun ieftin care s-a si stricat cand eram pe la sfarsit. Fiind in garantie, mi-am luat un set de surubelnite in locul lui Am umplut ciobiturile cu chit pentru lemn pe baza de epoxy (don't give me shit on it, it works fine). SI apoi am dat cateva straturi de grund. Apoi am golit cam 3 sau 4 cutii de vopsea neagra pe ea, undeva peste 15 straturi. Dat fiind ca intre unele straturi nu am asteptat destul de mult, aspectul de coaja de portocala e destul de pronuntat. Dar fiind atat de multe straturi, e safe sa aduc la acelasi nivel cu un smirghel de granulatie mica. In continuare am incercat sa dau un aspect de marmura, asa ca am pus vopsea argintie folosind o punga de nylon: Fiindca am vrut ceva de genul asta, am dat un strat subtire de vopsea rosie, dupa cum se vede, efectul nu e deloc cel dupa care am tintit. Probabil trebuia sa folosesc rosu transparent, sa pot acoperi argintiul, iar negrul sa ramana negru. Nu-mi place cum a iesit, asa ca o sa regandesc designul si revin saptamana viitoare cu un update. Va urma... 3
guitar whisper Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Habar n-am ce nu-ti place la ea. Mie mi se pare foarte faina. Felicitari si spor la mai multe! 1
GuitarSilviu Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 De multe ori cand nu te multumesti cu prima ,a 2a o sa iasa naspa. Foarte fain lucrat bravo cam cat a costat vopseaua si totu ?
sk8raven Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Mersi! M-au ajuns cheltuielile cam pe la 300 de lei. Sa vedem ce mai bag de acum incolo, desi nu cred ca mai am ce cheltui. Lacul l-am cumparat odata cu vopseaua, iar pentru finisat folosesc smirghel 400 si 2000 si lustru de caroserie, pe care le am deja.
sk8raven Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Acum, ca sa fie 100% clar, chitara din antepenultima poza e cea spre care am tintit, iar cea din ultimele 2 poze e ce mi-a iesit
Radu Burcea Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Nu arata rau nici initial ). Cel putin dupa gustul meu, era misto. Arata cantata . Oricum, apreciez mult persoanele care se baga in proiecte de genu', mai ales cand si rezultatul e cel asteptat. Bafta multa in continuare si sa ne tii la curent cu poze! 1
sk8raven Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 To continue: Pentru ca nu mi-a placut cum a iesit initial, am zis ca o sa vad ce fac dupa ce smirgheluiesc ca sa scap de efectul de coaja de portocala. Ce a iesit mi-a placut: Apoi m-am gandit sa adaug si un pattern doar pe partea din fata: Dupa multa munca cu clear coat-ul, wet-sanding si polishing, end result: Si dupa ce am primit si componentele fara de care nu puteam: Am si un frame negru pentru humbucker, dar e prea inalt. Eu unul ma gandeam sa il polizez, sau sa il topesc, but I'm open to advice. All in all, chitara a iesit super, mici defecte ici-colo, dar pot trai cu ele. Important e ca sunt multumit de ce a iesit. 3
sk8raven Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 Nu mi-a placut initial, in schimb acum sunt cat se poate de multumit. You do the math...
'mnezău Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 În pozele alea cu "aspect de marmură", cu argintiu şi negru, îmi place cum arată. Pe urmă nu-mi mai place.
sk8raven Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 Mie imi place mult aspectul de worn down pe care l-am obtinut dupa ce am smirgheluit si care inca se vede, chiar daca in poze nu e prins asa de bine.
Deenman Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Sa nu fie cu suparare, arata ca fetele moderne cand isi pun 10 kg de machiaj.
sk8raven Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 Not my kind of gal, but my kind of guitar.
Crypto Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 (edited) Sa nu fie cu suparare, arata ca fetele moderne cand isi pun 10 kg de machiaj. În pozele alea cu "aspect de marmură", cu argintiu şi negru, îmi place cum arată. Pe urmă nu-mi mai place. mai bine o lasai..initial cum ti-a iesit.. gusturile nu se discuta. <like> and carry on. ca fapt divers, imi placea mai mult cand era alba cu lemn lipsa Nu mi-a placut initial, in schimb acum sunt cat se poate de multumit. You do the math... Edited August 6, 2013 by Cryptopsy
Recommended Posts