www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

guitar whisper

Active Members
  • Posts

    62
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by guitar whisper

  1. Singura chestie ii ca am desenul cu cablajul dela scos pe folie dinacea "speciala" (adica scumpa) si n-as mai vrea sa mai iau inca o coala, nu de alta da e criza . Deci @Liviu.Pop imi dai tu?
  2. Are cineva, cumva 2 socluri in plus? A le mele nu se potrivesc pe cablaj. Le platesc sau daca vrea cineva ii dau 2 socluri de-ale mele la schimb. Si mai am o intrebare: Dintre cei care vor sa construiasca acest efect foloseste cineva piese "speciale" (rezistente carbon compozit s.a.m.d)? Daca da ar fi interesant sa auzim care e diferenta intre 2 pedale la fel cum vrea @ggg sa faca cu cele 2 amplificatoare construite de el.
  3. Eu ma gandeam la unul din acesta: http://www.tme.eu/ro/details/tszz10_12v/transformatoare-pcb/indel/tszz12007m/#
  4. As avea si eu o intrebare: ce transformator ar trebui sa folosesc? Pot folosi unul cu primarul de 220v si secundarul de 12v pe care sa-l montez invers?
  5. Daca te pricepi umpic la DIY poti incerca unul dintre acestea: http://tagboardeffects.blogspot.ro/2013/01/4-channel-mixer.html?m=1 sau http://www.generalguitargadgets.com/projects/15-boostersrouters/68-mini-mixer-project Sau daca vrei ti le fac eu. Daca vrei hai pe PM.
  6. Daca imi iasa cablajul ma bag si eu plus ca am si socluri doar sa se potriveasca .
  7. Habar n-am ce nu-ti place la ea. Mie mi se pare foarte faina. Felicitari si spor la mai multe!
  8. Daca imi lipseste o luna pana fac un an aici e vreo problema? As vreau eu dozele acelea si mi-e frica sa nu le ia altcineva. Mai departe as putea pune un circuit dupa lpb-1 si un circuit 1 knob fuzz.
  9. @Cryptopsy: Gasesti stripboard pe adelaida: http://www.adelaida.ro/placa-cablaj-test-500x100mm-h25sr500.html
  10. Foarte faina pedala. Felicitari! Am si eu o intrebare: poturile Alpha le-ai luat din Romania sau ebay? Mersi si spor la lucru in continuare.
  11. Poti increca aici:http://www.tme.eu/ro/katalog/#id_category=113048&s_field=artykul&s_order=ASC&visible_params=2%2C689%2C692%2C695%2C699%2C10%2C32%2C22%2C23%2C693%2C42&used_params=693%3A3066%3B
  12. A=liniar B=logaritmic Astea sunt notatiile in Europa din cate am citit eu pe net. In alte tari e exact invers.
  13. Multumesc pentru sfaturi insa cred ca pentru inceput 15w imi ajung, dar o sa las spatiu in sasiu pentru inca un final.
  14. Eu ma gandeam sa fac un amplificator solid state cu 2 canale separate. Ca preampuri ma gandeam la lpb-1 de la EH si acesta si un final cu tda2030 si vroiam sa am gain eq si master volume pe fiecare.
  15. Am si eu o intrebare pentru cei care se pricep la efecte: pot inlocui in schema portiunea cu controlul de freq cu un eq pe trei benzi? Si inca una: pot folosi aceasta schema ca un preamplificator? Daca nu ce schema de preamp mi-ati recomanda? Mutumesc.
  16. Daca imi permiteti sa va intreb: de unde luati turret board-urile?
  17. Poate e la inceput si acel tip de solouri ii plac. Nu cred ca tu ai inceput direct cu Steve Vai
  18. Knockin' on heavens door Californication
  19. Cum suna? Cred ca foarte bine:) Te intreb pentru ca am si eu una si poate o reconditionez si eu pe a mea.
  20. E musai sa fie un marshall in ele:))?
  21. Mersi mult dar eu ma gandeam la unul cu un singur tub.
  22. Am si eu o intrebare pentru voi: Imi poate indica cineva o schema de amplificator pe lampi micut (1-2w) pentru repetat in casa? Ceva nu foarte scump si usor de realizat. Multumesc anticipat.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.