KILLERSPINU

Active Members
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

9 Neutral

About KILLERSPINU

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BAIA MARE
 • Interests
  music, table tennis, history

Other Information

 • Nume
  alex
 • Trupa
  SOLO
 • Scule
  PEAVEY V-TYPE EXP
  HORA COPIE STRATOCASTER
  ROGUE ELECTROACUSTICA
  DIGITECH RP 90
  HOHNER PANTHER 5W
  ROLAND CUBE 15 X
 1. vând Chitara Hohner St Viper Anii 90

  Care ar fi ultimul pret !?
 2. Gabi N's Guitarventures

  GABI, E FOARTE BINE CEEA CE FACI ! FELICITARI ! ASTEPTAM SI ALTE PIESE !
 3. vând Pickguard Si Trei Doze

  PRET NOU - 40 RON !
 4. vând Pickguard Si Trei Doze

  Pret: 50RON Localitate: BAIA MARE Contact: tamas.alexandru@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi VAND UN PICKGUARD SI UN HUMBUCKER ALATURI DE DOUA SINGLE COIL DE PE O CHITARA HORA IRIS RAMASE DUPA UN UPGRADE RECENT. PRET PE PACHET 50 RON , CUMPARATORUL PLATESTE TRANSPORTUL .PREFER SA LE VAND PE TOATE LA PACHET PENTRU ECONOMIE DE TIMP SI DRUMURI LA POSTA !
 5. Am si eu un model EXP cu tremolo.Isi merita banii cu varf si indesat !
 6. Amplificator Portabil

  CU UN BLACKSTAR FLY 3 FACI CEA MAI BUNA ALEGERE.AM TESTAT SI FENDER SI MARSHALL DA BLACKSTAR ARE CLARITATE SI SE AUDE FOARTE BINE RAPORTAT LA MARIMEA LUI, PROBLEMA E PRETUL CAM MARICEL DA E DIN GAMA SUPERIOARA ! IO AM PE MANA UNUL SI TE ASIGUR CA E SCULA BUNA !
 7. INTERESANT ! VREI SA SPUI CA NU SE MAI POTRIVESTE GRIFU IN CORP !? DACA DOAR L-AI DESURUBAT NU VAD DE CE NU MAI POTRIVESTE , MAI INSISTA !
 8. Combinatie Comanda Thomann

  EUGENE ! INTRU SI IO IN SCHEMA CU NISTE MARUNTISURI ! TE ANUNT IN CATEVA ZILE CE VREAU SA COMAND !
 9. Tutoriale Noi?

  IDEEA LUI GEORGE99COOL E SUPER ! MULTI NU STIU CUM SA FACA UN SOLO PESTE O PROGRESIE DE ACORDURI, ASTA AR TREBUI CLARIFICAT NEAPARAT !
 10. vând Vand Chitara Western Hora

  S-A VANDUT !
 11. vând Vand Chitara Western Hora

  PRETUL SCADE LA 180 RON DE ASTAZI, TIMP DE O SAPTAMANA.!!!!!!!
 12. Tremolo

  M-ai cam pus nitel pe ganduri, poate o sa raman la tremolo-ul vechi desi mi-ar placea ceva mai modern.Multumesc de sfat.
 13. Am rezolvat problema ! Am chizitionat un mini mixer asa ca ca pot folosi mai multe instrumente pe o singura intrare la cub.Multumesc pentru bunavointa.Alex
 14. Tremolo

  Sistemul e de tipul stratocaster cu 6 surube, nu il folosesc deci nu dezacordeaza.Totusi as vrea sa-l schimb cu ceva mai bun care sa poata fi folosit regulat chiar daca doar va cobora sunetul.Chitara imi place mult si as vrea sa o upgradez nitel desi ies probabil cam scump, sunt constient de asta.
 15. Tremolo

  SALUTARI ! AM O HORA ELECTRICA COPIE STRATOCASTER CONFIGURATIE H-S-S SI AS VREA SA INLOCUIESC SISTEMUL TREMOLO CU CEVA MAI PERFORMANT DAR NU FLOYD ROSE CA AM DEJA UNA ECHIPATA IN STILUL ASTA.CE RECOMANDARI IMI FACETI ! CE MERITA DIN PUNCT DE VEDERE AL PRETULUI SI STABILITATII SISTEMULUI !? ALEX