www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

KILLERSPINU

Active Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KILLERSPINU

  1. FELICITARI ! Ai facut o munca excelenta !
  2. Nu dau de edy weazel nicicum.Stiti cumva si alt meserias !? Multumesc
  3. MULTUMESC ! LOCUIESC IN BAIA MARE !
  4. Salutari ! Stie cineva un meserias care repara combou-uri de chitara. ? Am un Roland cube 10 care de ceva vreme ma zgarie pe ureche cu un fasait pronuntat ! Am schimbat mai multe cabluri si instrumnete,cu toate bazaie la fel . Multumesc
  5. GABI, E FOARTE BINE CEEA CE FACI ! FELICITARI ! ASTEPTAM SI ALTE PIESE !
  6. Pret: 50RON Localitate: BAIA MARE Contact: tamas.alexandru@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi VAND UN PICKGUARD SI UN HUMBUCKER ALATURI DE DOUA SINGLE COIL DE PE O CHITARA HORA IRIS RAMASE DUPA UN UPGRADE RECENT. PRET PE PACHET 50 RON , CUMPARATORUL PLATESTE TRANSPORTUL .PREFER SA LE VAND PE TOATE LA PACHET PENTRU ECONOMIE DE TIMP SI DRUMURI LA POSTA !
  7. Am si eu un model EXP cu tremolo.Isi merita banii cu varf si indesat !
  8. CU UN BLACKSTAR FLY 3 FACI CEA MAI BUNA ALEGERE.AM TESTAT SI FENDER SI MARSHALL DA BLACKSTAR ARE CLARITATE SI SE AUDE FOARTE BINE RAPORTAT LA MARIMEA LUI, PROBLEMA E PRETUL CAM MARICEL DA E DIN GAMA SUPERIOARA ! IO AM PE MANA UNUL SI TE ASIGUR CA E SCULA BUNA !
  9. INTERESANT ! VREI SA SPUI CA NU SE MAI POTRIVESTE GRIFU IN CORP !? DACA DOAR L-AI DESURUBAT NU VAD DE CE NU MAI POTRIVESTE , MAI INSISTA !
  10. EUGENE ! INTRU SI IO IN SCHEMA CU NISTE MARUNTISURI ! TE ANUNT IN CATEVA ZILE CE VREAU SA COMAND !
  11. M-ai cam pus nitel pe ganduri, poate o sa raman la tremolo-ul vechi desi mi-ar placea ceva mai modern.Multumesc de sfat.
  12. Am rezolvat problema ! Am chizitionat un mini mixer asa ca ca pot folosi mai multe instrumente pe o singura intrare la cub.Multumesc pentru bunavointa.Alex
  13. Sistemul e de tipul stratocaster cu 6 surube, nu il folosesc deci nu dezacordeaza.Totusi as vrea sa-l schimb cu ceva mai bun care sa poata fi folosit regulat chiar daca doar va cobora sunetul.Chitara imi place mult si as vrea sa o upgradez nitel desi ies probabil cam scump, sunt constient de asta.
  14. SALUTARI ! AM O HORA ELECTRICA COPIE STRATOCASTER CONFIGURATIE H-S-S SI AS VREA SA INLOCUIESC SISTEMUL TREMOLO CU CEVA MAI PERFORMANT DAR NU FLOYD ROSE CA AM DEJA UNA ECHIPATA IN STILUL ASTA.CE RECOMANDARI IMI FACETI ! CE MERITA DIN PUNCT DE VEDERE AL PRETULUI SI STABILITATII SISTEMULUI !? ALEX
  15. NU E RAU DELOC DA PARCA ABUZEZI UN PIC DE TAPPING! KEEP ON ROCKIN'!
  16. Eu folosesc asa ceva si merge super pentru distractie sau repetitii fie cu alt chitarist fie play along. http://www.musiciansfriend.com/pro-audio/nady-mm-141-4-channel-mini-mixer
  17. Mie imi plac cele de la Dunlop care au asperitati , utile vara cand transpiri mult.La electrica folosesc de 1 iar la acustica cat mai subtiri, dau un ton mai cristalin la arpegii.
  18. Greu de ucis ( gasit ) asa ceva pe la noi.Poate are cineva dintre chitaristii mai vechi.Succes!
  19. Poti utiliza power chorduri aproape in orice cantec, depinde de tine in ce forma .Foarte fain merg daca cantecul tau e o balada, faci strofa arpegiat si la refren /bridge folosesti fuzzu de partea de solo nu mai vorbesc.
  20. Personal , sunetul ala de Stagg nu ma prea satisface.De ce nu mergi intr-un magazin sa testezi mai multe scule ca sa vezi ce suna bine si ce fel de grif se potriveste cu mana ta!?.Multe chitare arata estetic foarte bine da cand pui mana pe ele ramai surprins neplacut.TESTEAZA !
  21. Omule, ai facut o munca serioasa ( cum fac somesenii!!!), care pe multi amatori ne ajuta. Felicitari ! P.S Daca mai gasesti ceva ce merita stiut, nu ne menaja, da-i drumul in spatiul virtual sa mai invete si altii de la un om cu expperienta.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.