www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Razvan Dezsi

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Razvan Dezsi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Pret: 350 RON Localitate: Blaj Contact: 0766513834 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi vand chitara acustica ibanez v50+husa+acordor+ham. revin cu pzoe daca sunt doritori.
  2. ai dreptate.. cel mai bine este s amergi in magazin sa testezi.. dar momentan bugetul asta il am si o sa ma invat pe o chitara second hand. dar de ibanez ce zici?
  3. Buna vreau sa-mi cumpar o chitara acustica si am 2 variante: 1. Stagg sw201bk + acordor+capodatru si suna cam asa http://www.youtube.com/watch?v=evAjiH8c7mI&feature=youtu.be su 200 lei cu jum din transport 2.Ibanez v50 cu tot pachetul care arata ca in pozele de mai jos si suna ca si in clipul de jos. Ce ziceti? ibanezul e 210+transportul tot platit de mine Untitled (2).wma
  4. Aaaaa deci tu erai invitatul special de la emisiunea "Vreau sa fiu bagat in seama" =)))))))))))
  5. Pret: 200 RON Localitate: blaj Contact: 0766513834 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi cumpar chitara acustica bunicica. maxim 200 de lei!
  6. Pret: 240 RON Localitate: BLAJ Contact: dezsirazvan@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Schimb CHITARA CLSICA HORA SPANIOL II ASIMETRIC.intr-o stare impecabila cu o CHITARA ACUSTICA/ELECTROACUSTICA... Chitara face parte dintr-o serie limitata fabricata de cei de la hora si a fost cumparata in anul 2008 dar nu s-a cantat pe ea decat de maxim 10 ori pentru ca nu m-a pasionat muzica clasica. Pretul separat: 250 de lei!!!!!! Chitara vine impreuna cu un set de corzi noi. O trimit prin posta in toata tara sau predare personala in Blaj-Alba iulia, judetul Alba ASTEPT AICI OFERTE.
  7. cu 100 nu gasesti nimic calumea. eu am cu 200 daca vrei.http://forums.rgc.ro/topic/89021-chitara-clasica-hora-spaniol-ii/
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.