www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Claudiu Kiss

Newcomers
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Claudiu Kiss last won the day on May 19 2020

Claudiu Kiss had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

3325 profile views

Claudiu Kiss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

35

Reputation

  1. Salut! Tocmai ce am reusit sa ajung la PC si sa fac extragerea. Am facut-o aici https://www.random.org/dice/?num=2 si am dat roll again pana au iesit amandoua numerele intre 1 si 3 (si diferite, bineinteles). Numerele au fost chiar 1 si 3, deci ii rog pe ilecker si pe Batu sa imi trimita prin PM aici pe forum numele lor, numerele de telefon si adresele de livrare. Si daca au vreo preferinta la un alt amplificator. O sa pun comenzile in data ce primesc datele.
  2. Salut! Acum multa vreme (prin 2015) am primit prin donatie, pe acest forum, 2 amplificatoare: un head home-made de 100W si un combo de vreo 15W. Colegul care a donat head-ul a dorit ca el sa fie dat mai departe, cand nu mai am nevoie de el. Din pacate, nu il mai am ca sa il pot da mai departe, dar am posibilitatea de a face ceva bun pentru altcineva care este in aceeasi situatie in care eram eu atunci. Din acest motiv, as dori sa donez 2 amplificatoare intr-un buget de ~500 de lei fiecare. Am ales eu unul ca si idee, dar daca cineva doreste altceva (prefera ceva mai orientat metal sau mai clean, etc) si are norocul sa fie tras la sorti, poate sa imi trimita atunci un link si ne intelegem. Daca aveti nevoie de asa ceva (nu daca va doriti inca un amplificator, desi mai aveti inca 3) lasati un comentariu aici si o sa fac o extragere pe random.org in data de 18. Voi contacta cei 2 castigatori prin mesaj aici pe forum si vom discuta detaliile de livrare si ce mai este nevoie. Toate cele bune!
  3. Te simti un pic mai bine? Ti-o mai crescut ego-u'?
  4. Pentru amplificator, poti sa iti cumperi un adaptor si sa conectezi chitara la line in direct in placa de sunet si sa folosesti software de genul Amplitube sau Guitar Rig sau altele. Eu folosesc amplitube si BIAS si chiar poti obtine niste tonuri foarte ok si foarte variate din ele.
  5. Salut! As dori eu amplificatorul. Cant la chitara de aproximativ 2 ani si am un Ibanez Gio si la 16 ani nu prea am buget de amplificator. Momentan folosesc chitara cu ceva vst-uri gratis si mi-ar prinde foarte bine un amplificator. Pot veni sa il iau in Cluj, eu fiind din Dej. Multumesc anticipat.
  6. Pret: 0 RON Localitate: Dej Contact: PM Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Doresc sa cumpar un set de string sockets sau un string plate pentru un Ibanez RG. Daca are cineva de vanzare, sa imi trimita PM si ne putem intelege. Multumesc.
  7. Planuiesti sa o faci in stilul Dean from hell sau doar sa fie un ML pentru cantat?
  8. Stiu ca probabil nu sunt cel mai mare expert de pe aici, dar am facut si eu ce vrei tu sa faci doar ca am inceput cu un Ibanez GIO. Chitara chiar o sa ramana la tine sau daca o vinzi nu o sa iti scoti banii pentru ca nu o sa poti convinge pe multa lume ca suna la fel de bine sau se canta la fel de usor la ea. O sugestie pe care pot sa ti-o dau, daca o sa cumperi piesele pe rand, e sa iti dai seama de ce are nevoie chitara pe masura ce le cumperi, ce probleme are si sa le rezolvi. In opinia mea, e mult mai bine sa faci asa decat sa cumperi o chitara de bani multi din prima, o sa ajungi sa ai o chitara pe care sa o numesti a ta, facuta dupa standardele tale. Spor la treaba si sa ne spui cum merge cand incepi
  9. Iti ofera un grif de palisandru bonus
  10. @StratMan: Te rog, nu ma intelege gresit. Nu am spus niciodata ca nu pot sa citesc o partitura, sau ca nu stiu piese la chitara. Pot sa cand piese cap-coada, pot canta Nothing else matters, Master of puppets, One si cateva altele carora le-am dedicat timp (nu o lua ca si lauda sau ceva, doream doar sa iti faci o idee cam unde ma plasez cu aptitudinea la chitara). Sunt incepator, dupa cum ziceam, in comparatie cu altii: Keith Merrow, Kirk Hammett, Yngwie Malmsteen si altii asemenea, nu am spus ca nu pot cant o piesa. Si imi pare rau pentru deranjul cauzat prin topicul meu. Doream doar sa stiu cum sa scurtez piesa, ce parti ar trebui sa cant, nu cum sa fie mai usor de cantat, dupa cum a spus sam, pentru ca nu am vrut sa cant 6 minute aceleasi parti repetitiv. Multumesc mult pentru sfaturi, o sa ma apuc sa ma documentez mai mult in legatura cu teoria muzicala.
  11. @red: Am postat in sectiunea asta, nu pentru ca ma cred mare expert (caz in care nu ar trebui sa postez), ci pentru ca mi se pare o categorie mai specific adresata intrebarii mele (sau asa mi se parea cand am deschis topicul). Nu ma consider a fi mai bun decat nimeni, si cred ca inca sunt un incepator, dupa cum am vazut ca se descurca altii. Nu contest acest lucru. Nu am reprosat nimanui ca nu imi da bunavointa, nu am spus "Xulescule, esti un retard pentru ca nu ai raspuns la topicul meu...". Cand am cerut bunavointa celor de pe forum, exact asta as fi dorit sa primesc, bunavointa. Nu voiam sa fiu intampinat de un perete de insulte si opinii in legatura cu ce vreau eu defapt si cat de bine ma pricep la chitara. Nu am cerut nimanui feedback despre talentul meu. Daca membrul respectiv a avut destul timp sa posteze un raspuns, era mult mai util daca era unul in care sa ma ajute, nu unul in care sa imi spuna ca nu ma pricep destul de bine la chitara si ca nu ar trebui sa pun intrebari sau lucruri de acest gen. Daca nu putea posta un raspuns folositor, mai bine isi folosea acel timp pentru altceva, cum ar fi dezvoltarea talentelor proprii. Din nou, multumesc din suflet celor care m-au inteles si care m-au ajutat sa rezolv problema. Si de asemenea doresc sa imi cer scuze pentru comentariul care l-am pus, era adresat direct, si nu doream si nu doresc sa jignesc pe nimeni cu el.
  12. "tu cu formele, de nicio forma!" - De asta am pus si intrebarea, nu? "e cazul sa te mai intreb despre ce talent mai poate fi vorba in cazul de fata?" - Probabil ca nu sunt un virtuoso la fel de mare ca si dvs, insa cred ca ma descurc cu cantatul. Intr-adevar ca nu ma descurc cu scrisul din cauza teoriei, dar cu tehnicile de chitara, parca mai merge. "de altfel, nu stiu de ce nu ma mai mira nimic, mai fiind unul pe aici, zilele trecute, care ne cerea sa-i dam NISTE PENTATONICE!!! probabil ca se bagasera pe la carefour si el nu prinsese..." - Probabil ca ati facut la fel, nu? Niste sarcasm pe aici pe acolo, o insulta, doua si tipu' o plecat. Era, poate, mult mai folositor pentru toata lumea sa ii explicati cam ce a spus defapt si de unde sa se documenteze despre tema respectiva. Da' mai bine alimenteaza-ti tu egoul batandu-ti joc de oameni nevinovati pentru ca asta este mult mai folositor, nu? Si spun nevinovati pentru ca nu toata lumea se naste cu teoria muzicala invatata, na, unii mai trebuie sa se documenteze si marea greseala pe care o fac este ca posteaza pe asemenea forumuri, unde dau de oameni ca si dvs si raspunsurile ca si cele de mai sus iti cam scad moralul, mai ales incepatorilor.
  13. Multumesc sam, in sfarsit un om cu bun simt . Ma descurc cu piesa, nu am nevoie de varianta usoara, doar ca nu voiam sa cant repetitiv aceeasi parte a piesei (cea care se canta in timpul versurilor, de exemplu) pentru ca nu as vrea sa plictisesc pe nimeni, si de-asta intrebam. Multumesc mult de sfat, o sa ma uit prin coveruri si o sa desprind eu ce am nevoie. Multumesc de sfat, cred ca ar merge mai bine daca m-as ruga la Satana.
  14. Serios? Nimeni nimic? Inafara de comentarii sarcastice cu compozitia nu va descurcati? OFF: Va rog sa nu va simtiti niciunul jignit si sa incepeti sa injurati sau lucruri de genu'. Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.