calin96 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Salutari tuturor.Vreau sa va intreb,am vazut sunt un fel de "gheare" daca se poate sa imi spuneti cum se numesc,si unde se gasesc aceste "Chestii" utiati aici un link sa vedeti despre ce este vorba,tipul care canta le poarta .Studiez genul Flamenco,si aici trebuie sa ai "unghii mari" dar imi cresc foarte greu si se rup foarte usor.Le-am si dat cu lac dar tot se rup usor..(ceva sfaturi in privinta asta) Multumesc anticipat
sam Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 (edited) Thumb pick. Edit: Corect, thumb pick e doar cea pentru degetul mare. Restul sunt finger picks. Edited April 9, 2013 by sam
CiocanelBloodyCIocanel Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 (edited) Salutari tuturor.Vreau sa va intreb,am vazut sunt un fel de "gheare" daca se poate sa imi spuneti cum se numesc,si unde se gasesc aceste "Chestii" utiati aici un link sa vedeti despre ce este vorba,tipul care canta le poarta Studiez genul Flamenco,si aici trebuie sa ai "unghii mari" dar imi cresc foarte greu si se rup foarte usor.Le-am si dat cu lac dar tot se rup usor..(ceva sfaturi in privinta asta) Multumesc anticipat Nu vei putea canta flamenco cu fingerpicks si thumbpick. Invata sa ti le tai, foloseste intaritor si nu spala vase prea des (atentie: varianta 'nevasta' poate consuma timp si nervi necesari studiului!) oricum... pe corzi de nailon nu se rup des... Cum faci rasgueado cu fingerpicks? (stiu ca brozman le incorpora si p-astea... dar e diferit...) Mai poti sa-ti iei si unghii false... care costa bani dati cam des... Edited April 9, 2013 by CiocanelBloodyCIocanel 1
EugenRo2001 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Iar pentru intarirea unghiilor si nu numai, iti pot recomanda niste produse naturiste excelente..... PM daca esti interesat.
lupul alb Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Acum multi ani, un prieten care studia serios chitara clasica mi-a spus cum facea el ca sa isi intareasca unghile. Le dadea cu ulei incins. Acum... uleiul il incingi cat de tare poti fara sa te doara foarte tare.
calin96 Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 ok multumesc voi incerca (am incercat si cu lac si cu niste creme .. au devenit "casante" pur si simplu erau rigide si parca se spargeau...
Recommended Posts