Rulment Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Buna , am si eu o mica inregistrare si as astepta niste pareri si critici pentru a ma ajuta sa-mi imbunatatesc calitatile:) Este un solo in care am folosit mult tapping si pedala de wah:) MetalSolo.mp3 6
ValeChitara Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 (edited) Sunetul este foarte prost, compozitia lasa de dorit, dar executia este destul de buna. Mai lasa vitezele, ca nu in asta sta maiestria intr-ale chitarei. Sigur, anumite momente cer viteza, dar las-o mai moale, nu ai nici un pic de expresivitate asa... Succes pe viitor! Edited April 7, 2013 by ValeChitara 3
Guest serby Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Plat! Asta mi-a venit in gand cand am ascultat Tehnica buna, solo lipsit de suflet
Winston Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Tehnica buna, solo lipsit de suflet suflet suflet suflet suflet Baaaa baieti... atatea paliere de critica asupra compozitiei si tot in samanism ne cantonam ?! 4
drrond Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Mie mi-a placut. Sigur ca toate parerile de mai sus sunt pertinente, dar eu zic ca pus intr-o piesa potrivita ar merge bine. Intr-o compozitie gen Satriani, pare plat, dar eu zic ca inceputul e bun. In schimb mi-a placut cum se aude. Tine-o tot asa!
Rulment Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 Pai folosesc Ibanez RGA42 , printr-un procesor korg ax3000g si sunetul il inregistrez cu behringer ucg102
karpi Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 (edited) Este OK ..in partike rapide ai grije la Timing ...si exerseaza si improvizeaza cat mai mult .. foarte bine ...are suflet dar mai trebuie exersat sa ai siguranta ca sa nu te fure executia tehnica .. .posteaza aici BT-ul sa-ti arate cum cred uni forumisti ca ar fi mai bine ..inregistrarea , soundul , sufletu' si ce mai vine ... Edited May 28, 2013 by karpi
Rulment Posted May 30, 2013 Author Posted May 30, 2013 Acesta este:) Heavy Metal Backing Track in E Minor.mp3
KILLERSPINU Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 NU E RAU DELOC DA PARCA ABUZEZI UN PIC DE TAPPING! KEEP ON ROCKIN'!
Recommended Posts