Guest Navigatii Gps Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 (edited) Corzile sunt noi importate din America.Marcile de corzi sunt DR,GHS si D'Addario,pentru cei interesati pot oferi lista cu toate modelele de corzi aflate in stoc.Acceptam si diferite schimburi(electronice(dslr,apple,iphone),masini second-hand,motociclete etc).Pentru cei care sunt interesati sa cumpere stocul cu banii cash,pretul este de 5000 euro. Anuntul se adreseaza in principal celor ce au un magazin de instrumente muzicale sau celor care vor sa isi deschida unul,sau poate celor care vor sa isi faca un stoc de corzi pe viata Valoare stocului de 15 000 euro este calculata la preturile de producator ! deci daca se adauga si adaosul comercial valoarea aproape se dubleaza. Edited March 4, 2013 by Navigatii Gps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Navigatii Gps Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Parca suntem la gradinita... Daca vrei sa ma intrebi cum ma cheama ma poti suna ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 mie mi se pare interesanta alta chestie.... valoare la pret de producator este 15000 iar cea de vanzare cash este 5000..... adica pierzi 66%? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 de ce va tot mirati toti, este afacerea secolului. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Navigatii Gps Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 (edited) mie mi se pare interesanta alta chestie.... valoare la pret de producator este 15000 iar cea de vanzare cash este 5000..... adica pierzi 66%? Daca luam in calcul si costul:transportului,taxelor vamale,infiintarea firmei,realizarea magazinului online si a publicitatii platite(AdWords,banner exchange cu alte site-uri de profil(ex metalhead.ro),oferirea de seturi gratis trupelor precum cei de la Fara Zahar,Trooper,pentru promovare, as zice ca pierderea e mult mai mare de 66% de ce va tot mirati toti, este afacerea secolului. Chiar daca esti ironic,pentru cineva care are un magazin de instrumente muzicale este o ocazie buna. Edited March 5, 2013 by Navigatii Gps Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuitarTovaras Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 In fond e treaba ta de ce le vinzi,dar totusi,ai avea bunavointa sa ne spui motivul pentru care le vinzi daca sti ca iesi pe minus? Doar ma omoara curiozitatea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Navigatii Gps Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Cred ca motivul este evident-recuperarea unei mici parti din investitie.Pentru alte intrebari,propuneri de schimb cu diverse,sunt disponibil si la telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sympthom Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Poate le-a furat si na.. stii cum e , regula numbar 1 : fara nume ! Daca vrei , iti pot da un magazin de muzica din baia mare care deobicei cumpara asa daca sunt ocazii.. poate le poti vinde o particica sau stiu eu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 (edited) nu dai vre-un set la bucata? M-ar interesa un set de bass, la pret de producator poate chiar doua daca pretul e ok pentru mine. Edited March 9, 2013 by Cryptopsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Navigatii Gps Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Ba da,pretul este de 50 lei pentru un set de 4 corzi.Am si de 8 corzi daca esti interesat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 e bun pretul, ce marca/grosimi ai disponibile ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Navigatii Gps Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Dr,Ghs si D'Addario,ca dimensiuni de la 45 pana la 110.Ai PM cu lista de modele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
'mnezău Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 (edited) Dr,Ghs si D'Addario,ca dimensiuni de la 45 pana la 110.Ai PM cu lista de modele. Se poate să pui aici lista cu modele şi preţuri? Asta în cazul în care vrei să vinzi la bucată. Aş fi şi eu interesat, mai ales pentru bass şi seturi de 7 corzi, dacă sunt preţuri mai mici decât la magazine şi dacă poţi trimite prin Poşta Română. Cred că ar mai fi şi alţi colegi interesaţi. Edited March 10, 2013 by 'mnezãu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Navigatii Gps Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Sigur.De retinut este ca unele modele s-au mai vandut,astfel ca lista este actualizata in proportie de 80-90 %,pe scurt unele modele nu mai sunt in stoc. http://hotfil.es/826720 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaser Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Salut.Spune-mi te rog daca ai ceva 9-46 si daca mai ai de bass 4 corzi.Sunt interesat.Multumesc. O zi buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenderaru Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 (edited) Salut...cred cã mai mari ºanse ai avea dacã ai vinde seturi la 10,20 pachete o datã..Dacã lunea te cunoaºte ar fii bine sã te ºi prezinți cã sã înlaturi orice dubiu cum cã ai trage țepe ori coarde contra-fãcute...dacã le dai mult sub preț cred cã-ai epuiza destul de repede stocul....pe mine m-ar interesa 10 seturi de ernie ball 10-46 regular slinky Edited April 10, 2013 by Fenderaru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vladlupica Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Salut, Mai ai Dr-uri de bass 45-100/105? Daca da, la ce pret sunt? O zi faina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_KidLazy Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Salut, As vrea si eu sa stiu ce seturi mai ai in stoc pentru bass cu 5 corzi, si la ce preturi. Ca grosime ma intereseaza un set de 45-130, sau 45-135, daca ai. Astept un PM, multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts