impaiatu Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 (edited) Dupa operatia suferita de Squier, a venit si randul Ibanezului. Nu am sa fac mari modificari la el ci doar o ecranare si o personalizare a intregului corp, cuprinzand si pickguardul. Si ca in orice proiect, se pleaca de la o idee, care ar fi urmatoarea; Asta este simularea. Maruntaiele. Trupul eviscerat Toate elementele transpuse pe hartie, pregatite pt. a fi scanate in vederea vectorizarii. Revin in cateva zile cu rezultatul final. Edited February 24, 2013 by impaiatu 4
atw Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Daca gasesti un aerografist bun, ar putea sa ti-o picteze direct. E adevarat, s-ar putea sa coste cat chitara... Banuiesc ca vrei sa-i faci autocolante, nu?
impaiatu Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 In a III-a poza nu este GRX20! Este GRX20 dar cred ca te-a indus in eroare cavitatea pt. single coil. M-a surprins si pe mine cand am dat pickguardul jos. Daca gasesti un aerografist bun, ar putea sa ti-o picteze direct. E adevarat, s-ar putea sa coste cat chitara... Banuiesc ca vrei sa-i faci autocolante, nu? Lucrarea astea e unul din mofturile mele asa ca nu vreau sa ma coste prea mult, deci; autocolant Pretul chitarei nu cred ca ar fi o piedica in a face-o cu aerograful, pt. ca (zic eu) indiferent de pretul suportului pe care ar lucra, un artist bun ar transforma obiectul intr-o opera de arta ce merita sa stea in cui. 2
impaiatu Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 Autocolantul va fi printat la rezolutie foarte mare si apoi laminat cu o folie cu textura mata, rezistenta la zgarieturi. Acelasi sistem folosit pt. aplicarea pe pardoseli a reclamelor, pasi indrumatori sau indicatoare: floor graphics.
'mnezău Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 (edited) Este GRX20 dar cred ca te-a indus in eroare cavitatea pt. single coil. M-a surprins si pe mine cand am dat pickguardul jos. Da, aşa sunt mai multe din seria Gio. Şi la GRX40, cu toate că este HSS, cavităţile sunt tăiate pentru HSH. Din considerente economice apelează la treaba asta, să nu aibă linii separate pentru fiecare model, prin mai multe modele cu corpul tăiat aşa. Edited February 25, 2013 by 'mnezãu
mike_KidLazy Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Squierul ca Squierul, dar asta chiar o sa iasa tare, daca vrei sa o faci exact ca in poza. Multa bafta, abia astept rezultatul final !
impaiatu Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Gata Mike, sper ca nu m-am lasat mult asteptat. Eu zic ca a iesit destul de bine. Poza facuta cu telefonul.:/ Inspectoarea sef. 9
impaiatu Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Merci frumos. Deja mi-am pus ochii pe basul care-l am in ograda. Chiar daca nu cant la el, ii trantesc o alta fata si-l agat in cui.
Andrei Urucu Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 bafta sunt curios sa vad cum iese si ala
George M. Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Merci frumos. Deja mi-am pus ochii pe basul care-l am in ograda. Chiar daca nu cant la el, ii trantesc o alta fata si-l agat in cui. Da` tu pui autocolant chiar pe tot ce prinzi? 1
impaiatu Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Da` tu pui autocolant chiar pe tot ce prinzi? A scapat soacra-mea. Aia se misca putin mai repede.) 5
Septi Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Super tare!Chiar a iesit super tare.Buna treaba si tine-o tot asa!
mike_KidLazy Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Super tare, impaiatu ! A iesit de nota 20 ! Hmmmm... daca te bate vreodata gandul sa o vinzi, let me know .
impaiatu Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Super tare, impaiatu ! A iesit de nota 20 ! Hmmmm... daca te bate vreodata gandul sa o vinzi, let me know . Sper sa nu fiu nevoit s-o vand:) Cu noul look imi e mult mai simpatica acum. Va multumesc tuturor pt. cuvintele frumoase. 1
atw Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Super tare a iesit! Mai ca-mi vine sa-mi iau un GIO sau un RG mai ieftin si sa-i fac ceva de genul asta ) P.S. Presupun ca i s-a imbunatatit considerabil sunetul si "miauna" mai frumos acum, nu? 1
Recommended Posts