TheZKD Posted December 22, 2012 Share Posted December 22, 2012 Ahm.... WOW . Multumesc frumos ! Voi face pe cineva foarte fericit . Va voi trimite poze Multumesc colegilor cu initiativa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted December 22, 2012 Author Share Posted December 22, 2012 Ready to go..... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratosaurus Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Coletul meu a plecat astazi, ajunge joi, cica. Sa o cante sanatos, si nu uita de poze. Bafta si SARBATORI FERICITE tuturor colegilor RGC-isti ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted December 24, 2012 Author Share Posted December 24, 2012 Si coletele mele au plecat tot azi, la ora 13:30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted December 24, 2012 Share Posted December 24, 2012 Craciun si sarbatori probabil ajung joi/vineri , voi anunta lumea cu poze ca au ajuns . Dupa aceea le impachetez sa fie cadoul ca lumea , un fel de Mos Craciun intarziat . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 Au ajuns cele trimise de Eugen . Le-am facut poza cand au sosit , nu le deschid , le impachetez in ceva frumos cat de cat sa si arate ca un cadou si asa le dau mai departe dupa ce primesc si chitara . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted December 27, 2012 Share Posted December 27, 2012 (edited) Ieri la ora 12.15 a sosit ampul si procesorul . Cum am zis vor fi impachetate si duse impreuna cu chitara , deci astept chitara . Edited December 27, 2012 by TheZKD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratosaurus Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Coletul meu a fost expediat cu bon expeditie nr 9263947/24.12 ora 10 am, si mi-au promis ca ajunge joi la destinatie. Prin curier Nemoexpress. Daca ai posibilitatea te rog sa treci pe la sediul lor, sa vezi daca nu cumva au uitat sa anunte sosirea. Am sa trec si eu pe la sediul din Iasi, chiar m-a pus pe ganduri faza asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Coletul meu a fost expediat cu bon expeditie nr 9263947/24.12 ora 10 am, si mi-au promis ca ajunge joi la destinatie. Prin curier Nemoexpress. Daca ai posibilitatea te rog sa treci pe la sediul lor, sa vezi daca nu cumva au uitat sa anunte sosirea. Am sa trec si eu pe la sediul din Iasi, chiar m-a pus pe ganduri faza asta. Salut . Poate inca domina spiritul de sarbatori la ei . Eu azi nu sunt acasa pana seara din pacate , ieri nu am avut nici un apel pierdut deci nu cred ca m-ar fi cautat . Nu cred ca ar fi problema , doar intarzieri tipice ... Am avut intarzieri si cu Nemo si cu GLS , eu cu cei de la Fan sunt foarte multumit . . O zi buna , te anunt seara daca am primit azi ceva sau nu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratosaurus Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Salut . Poate inca domina spiritul de sarbatori la ei . Eu azi nu sunt acasa pana seara din pacate , ieri nu am avut nici un apel pierdut deci nu cred ca m-ar fi cautat . Nu cred ca ar fi problema , doar intarzieri tipice ... Am avut intarzieri si cu Nemo si cu GLS , eu cu cei de la Fan sunt foarte multumit . . O zi buna , te anunt seara daca am primit azi ceva sau nu . Am sunat la Nemoexpress Tg Mures si mi-au confirmat ca este de ieri ajuns coletul. M-am mai linistit putin. Astazi de dimineata cica il plimba agentul de livrari in duba, vezi poate te suna. Adevarul este ca am mai primit pana acum doua livrari prin Nemo, si de fiecare data mi-au dat impresia ca nu sunt prea siguri de ce au de facut cu coletele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Adevarul este ca am mai primit pana acum doua livrari prin Nemo, si de fiecare data mi-au dat impresia ca nu sunt prea siguri de ce au de facut cu coletele... ) Probabil . Am primit azi telefon de la ei dar nu am fost acasa a preluat altcineva in locul meu . Pun poza cand ajung acasa . Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted December 30, 2012 Author Share Posted December 30, 2012 Ai primit coletul cu chitaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratosaurus Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 ) Probabil . Am primit azi telefon de la ei dar nu am fost acasa a preluat altcineva in locul meu . Pun poza cand ajung acasa . Bafta S-a rezolvat ? a ajuns ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 A mai ajuns cadoul la cineva pana la urma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 De la mesajul de aici nu a mai raspuns, i-am trimis si un sms dar inca nu am primit nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratosaurus Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 A mai ajuns cadoul la cineva pana la urma? De la mesajul de aici nu a mai raspuns, i-am trimis si un sms dar inca nu am primit nimic Maine dimineata ma duc la Nemo Express sa vad ce s-a intamplat, daca a fost predat destinatarului. Dupa aia, asta e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deenman Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Poate omul o fi la schi in Elvetia , sau la tara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad H. Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 (edited) ) Probabil . Am primit azi telefon de la ei dar nu am fost acasa a preluat altcineva in locul meu . Pun poza cand ajung acasa . Bafta Coletul a ajuns..totusi au fost sarbatori..poate deja a fost inmanat dar nu are acces la internet pentru a urca pozele..mai stati putin sa treaca perioada post-mahmuritica..si vom avea vesti . Edited January 2, 2013 by Hyplink Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sympthom Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 (edited) Eu am mai facut afaceri cu el si este destul de ocupat.. Adica are facultate si e la medicina.. invata mult ( din cate stiu ) Nu e genul de om care sa faca asa ceva.. sau sa nu il predeie cuiva.. El e chiar foarte generos.. Edited January 2, 2013 by Sympthom Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Mesaj privat primit de la TheZKD: Sa ma scuzati de absenta mea . Am fost plecat i-am scris lui Eugen in sms ca is la munte la revelion de aceea nu activam pe forum doar fratele meu mai misuna prin contul meu . Totul a decurs bine , am primit cu o zi intarziere chitara dar nu a fost acest lucru o problema . Am impachetat totul , eu nu am deschis cutiile doar mi-am indeplinit rolul de intermediar si am dus totul in satul in care sta copilul respectiv. El nu a fost acasa , i-am lasat parinti sa il surprinda . Am mai pus si un set de Elixir din partea mea. Sunt obosit , nu demult am ajuns acasa , maine descarc pozele de pe telefon , cadourile impachetate , in drum spre acolo etc. Mi-au multumit de 1000000 de ori prin telefon , copilul este foarte fericit Apropo : am vrut sa pun o poza cu mine si cu parinti cand le-am predat cadourile dar m-au rugat sa nu pun poze cu ei pe internet si am sa respect aceasta rugaminte . 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post TheZKD Posted January 3, 2013 Popular Post Share Posted January 3, 2013 Ziua in care am primit chitara Un plus de la mine , nu mai folosesc 9-46 si statea degeaba setul asa ca a fost impachetat cu chitara In drum spre ei Am pus lucrurile in camera lui cu mesajul '' Sorry for being late , Santa '' Va doresc un an nou fericit . Parinti le transmit multe multumiri celor care au facut posibil acest lucru . 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 E bine ca ai pus tu corzile de schimb. Stiu sigur ca am prin casa un 9-42 care sta in ambalaj de ceva vreme, dar nu l-am mai gasit. Aveam doar 11-58. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Aveam doar 11-58. Ar fi fost mult prea heavy Link to comment Share on other sites More sharing options...
betta93cosmin Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Astept urmatoarea tombola in care voi adauga un amplificator de 15 w /sper sa strangem cat mai multi "donatori" pentru posibila tombola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 (edited) felicitari, si la multi ani Edited January 9, 2013 by Cryptopsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts