Popular Post Razvan S. Posted March 7, 2013 Popular Post Posted March 7, 2013 On 19/12/2012 at 23:25, Razvan S. said: Mie mi-au ajuns videourile astea incat sa vreau una, dar chambered Just...bani canci Suntem unii fani de mult, pt mai multe modele, dar na http://www.youtube.c...h?v=Ix8QZrUyFSQ se pare ca mi-a venit si mie totusi randul... cum sa spun, ACUM aud diferenta dintre orice am si o chitara de chitara...chiar nu credeam ca va fi, sincer este, nici nu pot explica in cuvinte, doar ca AUD diferenta ca multe alte chestii,e weird..ce ma sperie mai tare e ca nu e psihologic...trec la alta chitara, dupa la asta, back la aia, de speriat boostul activ e FIX ce imi trebuia la un amp care are nevoie de un ,,extra'', so adios orice pedala de boost pusa in fata la amp phase switch, coil split separat pt FIECARE doza, tone knob, iar cand boostul activ e on(switchul e pe volum, push pull ), am control de bass si de treble la el, bypassing total the tone control cand e boostul on. floydu made in germany original, blockul us patent, cheitele schaller, minunatie! 11
ggg Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 cum sa spun, ACUM aud diferenta dintre orice am si o chitara de chitara...chiar nu credeam ca va fi, sincer Sa te bucuri de ea ca tare fain arata MAN! Pana cand nu degusti din toate vinurile , nu vei stii sa cauti care-i vinul cel mai bun . Din basme sau povesti, nu simti gustul 5
Razvan S. Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Sa te bucuri de ea ca tare fain arata MAN! Pana cand nu degusti din toate vinurile , nu vei stii sa cauti care-i vinul cel mai bun . Din basme sau povesti, nu simti gustul ma simt mic cand ma gandesc ca oameni cum ar fi Holdsworth sau Jason Becker, au cantat pe asemenea brand, chiar nu merit, nici ca hobby nici ca nimic Jason e unul dintre marii chitaristi pe care ii apreciez si regret enorm boala sa multumesc mult! 1
boondak Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 se pare ca mi-a venit si mie totusi randul... cum sa spun, ACUM aud diferenta dintre orice am si o chitara de chitara...chiar nu credeam ca va fi, sincer este, nici nu pot explica in cuvinte, doar ca AUD diferenta ca multe alte chestii,e weird..ce ma sperie mai tare e ca nu e psihologic...trec la alta chitara, dupa la asta, back la aia, de speriat boostul activ e FIX ce imi trebuia la un amp care are nevoie de un ,,extra'', so adios orice pedala de boost pusa in fata la amp phase switch, coil split separat pt FIECARE doza, tone knob, iar cand boostul activ e on(switchul e pe volum, push pull ), am control de bass si de treble la el, bypassing total the tone control cand e boostul on. floydu made in germany original, blockul us patent, cheitele schaller, minunatie! ce imi place cand se mai trezeste la realitate cate un stimat coleg sa o canti cu mare spor si sa te bucuri de ea la maxim 1
boondak Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 si asteptam un review complet cu filmare si inregistrare si tot ce trebuie.... 1
Guest Marius Raducanu Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 am o problema am o chitara acustica stagg sw201N am o crapatura intre butuc si cutia de rezonata ce pot sa fac so repar va rog ajutatima
Razvan S. Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 am o problema am o chitara acustica stagg sw201N am o crapatura intre butuc si cutia de rezonata ce pot sa fac so repar va rog ajutatima fara frica sa existi fiule! voi da un acord pe indumnezeitul meu instrument, si POOF! ti se va repara 3
bbcelrau Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Nu stiu daca se pune,insa am si eu un Carvin ,e un combo de bass , e usor cam 20kg ,si suna foarte bine, nu si-au stricat reputatia nici la acest capitol. 3
boondak Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 un basist foarte bun de la noi si anume Vlad Spatar de la Desperado canta pe amplificare Carvin. nu stiu exact ce model dar zicea ca si/a luat doua statii la fel ca sa nu ramana descoperit. 1
Edmond Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Salutari tuturor iubitorilor de Carvin. Am pus aici un review la un Carvin DC 727 pe care l-am avut timp de 9 ani. http://forums.rgc.ro/topic/89939-carvin-dc-727-7-string-guitar/ Sper sa fie cu folos. 4
boondak Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 frumoasa si utila recenzia Edmond. frumoasa si chitara. Carvin si/a diversificat in ultima vreme oferta de chitare cu 7 si 8 corzi tocmai pentru ca brandurile americane cu traditie nu par foarte interesante de aceasta zona. http://www.carvinguitars.com/customshop/sevenstring.php . 2
Razvan S. Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 frumoasa si utila recenzia Edmond. frumoasa si chitara. Carvin si/a diversificat in ultima vreme oferta de chitare cu 7 si 8 corzi tocmai pentru ca brandurile americane cu traditie nu par foarte interesante de aceasta zona. http://www.carvingui...sevenstring.php . superbe 7 stringurile alea pff...
Edmond Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 @ Boondak, da, am vazut si este bine ca au facut asta. Exista o cerere crescanda pentru 7 si 8 string guitars, in special de cand a devenit din ce in ce mai popular djent-ul. Dar sa stii ca pana si companii care nu au miscat nimic in directia asta au scos acum niste modele cu 7: PRS-ul din seria SE (a incercat cineva vreuna?) Jackson-ul are o line complet noua de 7 string-uri LTD-ul si ESP-ul au de asemenea o linie foarte diversa de 7 string-uri + seria Eclipse care este un Les Paul si care suna foarte bine. Ibanzez-ul la fel (si calitatea lor a crescut mult fata de seria RG) si un Les Paul cu 7 de la seria Artist Gibson-ul a re-edtat V-ul 59 pe varianta de 7 string Epiphone-ul au aparut cu un Les Paul 7 string nou, dupa modelul din anii 2000 si seria Goth la mijlocul anilor 2000. Samd... Anyway... eu mi-as dori un Carvin DC 727 cu cea mai standard configuratie - un alder body si maple neck cu rosewood. Alder-ul suna foarte bine la Carvin... Daca alder-ul ar putea sa fie placat cu un walnut frumos sa fie si un satin finish sa aiba si headstock-ul matched cu walnut... haide ca visez din nou... hahaha
Razvan S. Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Carvin (vroiam sa vand ampul ce se aude in video..dar m-am razgandit un full tube de rack 4 channel facut ca one-off de Dan ,,Overdrive'') 3
Razvan S. Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Spre marea mea fericire,am reusit sa am al doilea CarvinCarvin DC127 din ~96I love it 9
Blackthorn Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Se vede ca iti place chitarile bune, sa o distorsionezi cu placere.
Razvan S. Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 S-a intors inapoi la mine! Great ! Eu tot salivez dupa un model Holdsworth so... Dar sunt asa de hobby ca nici ce am acum e prea mult pt mine, daramite Holdsworthul(fie el Carvin second sau Kiesel) Sau macar sa-mi bag dozele H22 pe ale mele, in bridge cel putin 1
karpi Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 (edited) Live CARVIN AMPLIFICATION , Nu -mi place cum suna sala ..este un "hall" criminal , speram ca spectatorii vor atenua ceva dar NU ..cum intram intr-o tema simteam ca doar vuieste totul si din necesitate saream peste la altceva ce sa sune cumva .... Toata amplificarea a fost CARVIN .,,PA si . am avut doua amplifuri combo de chitara si un head ..dar am cantat numai pe cel din spatele meu .. Inregistrarea este facuta din cel mai bun loc la peretele de la intrarea in sala ca sa nu fie "ecou " dar si asa este mult hall , unde stateam eu era si mai groaznic .. Edited March 3, 2016 by karpi 3
Blackthorn Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Am o problema Mie mi se pare ca ai cel putin 3 2
ChurchOfCthulhu Posted October 11, 2016 Posted October 11, 2016 Nici un bass pe aici din cate vad, asa ca adaug eu unul Proaspat sosit de pe "linia de asamblare" 6
Razvan S. Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Mie mi se pare ca ai cel putin 3Si acum am 4 probleme cu siguranta Carvin CT3,mint condition, mahon,nebunie,etc 5
ChurchOfCthulhu Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Asta-i deja o problema diferita ca nu are floyd rose 1
boondak Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 (edited) exagerezi si devii enervant... Edited November 10, 2016 by boondak 3
Blackthorn Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Si acum am 4 probleme cu siguranta Carvin CT3,mint condition, mahon,nebunie,etc IMG_20161110_214926.jpgIMG_20161110_215441.jpgIMG_20161110_215032.jpgIMG_20161110_215042.jpgIMG_20161110_215418.jpgIMG_20161110_215430.jpgIMG_20161110_220213.jpgIMG_20161110_215412.jpgIMG_20161110_215052.jpg Asta pentru ca nu are chestii dintr-alea enervante la schimbatul corzilor gen floyd este si pe gustul meu, pare de nota 10 1
Razvan S. Posted January 30 Posted January 30 Adaug si un DC727 🔥 cu BKP Old Guard Alnico II si OFR Germany, pe langa DC200-le ce a ramas 3 1
Recommended Posts