www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ChurchOfCthulhu

Active Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by ChurchOfCthulhu

  1. vand Darkglass ADAM (Aggressively Distorting Advanced Machine) Pedala e in stare excelenta, are doar cateva zgarieturi pe spate. Functioneaza perfect, dar la mine sta mai mult degeaba pentru ca nu prea cant la bass. Vine in cutia originala. Nu ma intereseaza schimburi. - Overdrive with audio interface - The most versatile bass distortion from Darkglass with integrated audio interface, speaker simulation and Bluetooth (Bluetooth audio in and settings via Darkglass Suite app) - 6-Band graphic EQ - Headphone output and balanced direct output - Controls: Compression, Drive, Character, Blend, Level, 6 Band Eq. Footswitches with integrated rotary controls - each of which stores compression, distortion, impulse responses, EQ parameters and signal chain settings - Instrument input: 6.3 mm jack - XLR Di-Out (Ground Lift) - Balanced output: 2x 6.3 mm jack - Aux input: 3.5 mm - Headphone output: 3.5mm - Midi input: 3.5 mm - Digit cutout interface: USB-C - Power supply connection: barrel connector 5.5 x 2.1 mm, negative polarity inside - Current consumption: 500 mA - Power supply via 9 V DC power supply - Dimensions (W x D x H): 180 x 120 x 60 mm - Weight: 0.700 kg
  2. vand urmatoarele pedale: Mooer Ninety Orange (phaser) - stare perfecta, ca noua, dar nu mai am cutia originala - 200 lei Mooer Trelicopter (tremolo) - stare perfecta, ca noua, fara cutia originala - 200 lei TC Electronic Trinity T-2 (reverb) - stare foarte buna, fara cutie - 390 lei Nu ma intereseaza schimburi decat cu un ABY switch.
  3. vand neck de Fender Precision bass. e scos de pe un 75th Anniversary Diamond mexican. headstockul era matching cu corpul intr-un argintiu sampanie care isi schimba un pic culoarea in functie de lumina. gatul e nou, nefolosit, fara nici o problema. Am facut swap cu aluminiu si n-am ce face cu el. Vine cu cheitele originale si suruburi, dar fara back plate. Includ si pickguardul negru ca bonus. 1500 ron fata de 1600-2000 cat e un gat Fender in magazin fara cheite. nu fac schimburi.
  4. Vand bass shortscale Epiphone EB-0. Cu ceva urme de utilizare, in stare foarte buna, fara defecte. Vine cu strap de piele Gibson si husa Fender. Pret 1000 RON. Nu fac schimburi.
  5. 2500 ron pentru contrabas. optiune de schimb doar cu cabinet de bass.
  6. 2600 RON pentru contrabasul electric. ramane valabil schimbul cu cabinet de bass si iau in considerare si anumite modele telecaster (Fender mexican, Squire CV, thinline).
  7. fretless-ul Ibanez nu mai e dsponibil. contrabasul electric inca valabil, scad pretul la 2700 ron. ramane valabila si varianta de schimb cu cabinet de bass de cel putin 500W / 4 ohmi.
  8. vand pedala looper Boss RC-5 Loop Station. absolut noua, in cutia originala, folosita de doua ori - 800 RON nu fac schimburi
  9. Vand un bass fretless Ibanez SR370EF. Activ, stare perfecta, cantat foarte putin, corzi noi - 1300 RON Vand si un contrabas electric Aria SWB-03, tot in stare foarte buna si cantat aproape deloc, dar cu un defect vizibil in fotografii - 2900 RON (vine cu husa originala) Preturi negociabile. Nu fac schimburi decat cu un cabinet de bass de cel putin 500W la 4 ohmi.
  10. Vand case Razzor pentru amplificator Marshall. Folosit aproximativ un an, a parasit sala de repetitii pentru cateva concerte. E in stare excelenta, cu mici urme de utilizare. Momentan are stickere, dar va fi curatat complet pentru vanzare. Dimensiuni: 800 x 400 x 270 mm Lățimea interioară: 753 mm Înălțimea interioară: 320 mm Adâncimea interioară: 218 mm Greutate: 9 kg Culoare: Negru Ţara de fabricaţie: Cehia Pret: 700 lei (nou costa 1043 lei la kytary.ro) - https://kytary.ro/razzor-cases-marshall-head-case/HN208916/
  11. vand o pedala Colossus de la Mojo Hand FX. un fuzz boutique foarte versatil care poate adauga niste crunch unui canal de clean (poate fi folosit si doar ca distortion cu setarile corecte) sau poate genera suficient fuzz pentru un chitarist the sludge sau doom. spre deosebire de multe alte pedale de fuzz, are si knob de mids plus un switch cu trei setari de ton. e true bypass, functioneaza cu alimentator sau baterie de 9V. pedala e ca noua, am folosit-o foarte putin. prefer alt fuzz momentan asa ca sta degeaba si ii caut casa noua. am si cutia originala pe undeva. sunt o gramada de review-uri pe Youtube, las mai jos cateva linkuri. nu va speriati de design-ul diferit, Mojo sunt renumiti ca fac aceeasi pedala din aceeasi serie in modele si culori diferite. https://www.youtube.com/watch?v=Dx9pFv9q9Vk https://www.youtube.com/watch?v=1h_LXJnoXlQ https://www.youtube.com/watch?v=QN00i9OahlQ pedala costa $179 la care se adauga taxe de import si TVA, fiind fabricata in USA si fara distribuitori in Europa. pe Reverb mai apare pe la aproximativ 200 euro din cand in cand. pretul meu e 650 RON.
  12. Chiar nu cred asta. Cel putin nu ca o suge by default. E un cumul de factori aici. Repet, eu incerc sa port o conversatie independent de ce-mi place mie. Si asa cum am mai mentionat, de ce da sau nu Gibson faliment trebuie sa fie o discutie independenta de preferinte. Faptul ca lui Gica ii place Gibson nu o sa ii salveze. Asa cum si faptul ca lui Ionica nu-i place Gibson nu o sa-i duca la faliment Pai pierde teren in SUA fix pe nisa pe care e. E aceeasi poveste cu momentul in care au intrat masinile japoneze pe piata acum cateva decenii. Calitatea masinilor americane era in plop, astia veneau cu motoare mici. Toata lumea a ras de ei la inceput.
  13. Man, Gibson are fix aceeasi problema ca Harley-Davidson. E un simbol mondial, dar unul care refuza sa se modernizeze. Harley-Davidson continua sa vanda pe baza de embleme si legende, dar in comparatie cu concurentii directi, mai ales cei europeni, au doua mari probleme: sunt mult mai scumpe si folosesc tehnologie veche. Ca si la Gibson, clientela lor se subtiaza. Asta pentru ca media de varsta e ridicata, multi isi cumpara Harley-Davidson la a doua tinerete pentru ca abia acum au bani si stiu de la bunicu' ca era miezu' in 1960. Intr-adevar, HD era miezu' atunci, dar nu mai e acum. Astia se incapataneaza sa nu modernizeze sistemele de racire, eficienta etc si se indreapta usor usor spre faliment. O alta paralela similara, producatorii europeni beneficiaza de o tona de reclama prin simplul fapt ca concureaza in diverse competitii sportive. De acolo vine expunerea, de acolo tinerii trag spre marcile alea. La chitare, analogia e cu youtuberii care sunt in voga acum. Cati dintre ei canta pe Gibson si fac videouri folosind instrumentele alea? Nici unul. Peste tot vezi Ibanez, Jackson, MusicMan, Mayones, PRS, Kiesel. Acolo se uita lumea, nu la casete video cu muzica din anii '80, ca suntem in 2018. Asta ca tu si prietenii tai nu aveti treaba cu muzica la care se preteaza anumite chitare nu e un argument. Fanbase-ul e mare si in directia aia bat producatorii acum. Aici vorbim de piata, nu de ce ne place noua. Gibson nu o sa supravietuiasca in forma actuala cu wishful thinking.
  14. RG-ul e imbunatatit constant. Acum au si seria RGD cu mai multe bevels si scala de 26.5. A prins excelent la djent kids care fac muzica de hobby si n-au de dat 2-3000 de euro pe o chitara. Un iron label e 700 euro, adica foarte accesibil in tarile vestice cu salarii medii de la 1500 de euro in sus. Falimentul nu e din cauza inovatiei, dar e si din cauza lipsei de viziune. Nu poti sa traiesti cu numele si pe laurii de acum 40-50 de ani la infinit. La fel, nu poti sa ignori trendurile si modul in care se face business acum. Cel putin nu daca vrei sa supravietuiesti si sa ramai in fata. Generatia care cumpara Gibson e trecuta, rar aud persoane sub 40 de ani sa zica ca vor Gibson ca stiu ca acolo e sound-ul ala bun si feeling-ul lui isus hristos.
  15. Pai eu nu spuneam ca e dorinta mea. Ci dorinta companiei de a face ceva nou. Citim ce trebuie sau doar ce vrem? Si stiu foarte bine ce include oferta lor de chitari. Poti sa faci modele complet noi si sa le pastrezi pe alea traditionale, asa fac toate companiile mari. Ibanez a imbunatatit superstratul, dar are in continuare versiunile clasice, inclusiv pe linia Prestige. Eu personal nu vreau sa faca Gibson nimic pentru ca nu ma intereseaza chitarele lor. Spuneam ca idee, ca am inteles ca in topicul asta se discuta despre iminentul faliment al companiei.
  16. Ba sunt foarte la curent. Vanzarile lor au scazut dramatic in ultimii ani, de aici si dorinta de a face ceva nou. Fanii aia care se plang ca dilueaza formula clasica probabil ca nu vad dincolo de brand-ul Gibson si mai sunt si incuiati la minte. Nu s-a pus niciodata problema ca Gibson sa stopeze seriile LP si SG clasice, ci doar sa faca ceva pe langa. Apoi chestiile astea cu fani care se plang trec repejor. Acum cativa ani fanii BMW urlau din toti plamanii ca renunta la motoare aspirate in modele M, acum sunt fierti toti pe alea turbo. Si sunt exemple din astea in orice industrie: vezi iPhone, electronica auto, algoritmi Facebook si Google etc. Plm, e doar o chestie de moment, old farts don't take change too kindly. Si de obicei se plang fara sa puna mana pe produsul nou sa vada ce poate. E ca si cum ai spune ca locking tuners sunt de rahat ca e mai traditional sa se ti se dezacordeze chitara mai des, e mai fun sa o verifici pe tuner intre piese cand canti live. Ultima oara cand mi-am dus Ibanezul la lutier pentru nut, mi-a infasurat corzile la modul clasic desi am locking tunere, pentru ca asa e mai safe, ca bla bla, ca asa se face oricum, ca nu are incredere. Well, cam asa e si cu fanii astia.
  17. Pai pe principiul asta ei raman pe dinafara. Cat si cine sa mai cumpere LP-uri de 2000+ euro, bani la care iti faci un custom beton la companii precum Mayones sau Kiesel? Mai toate companiile s-au modernizat, ei nu au mai scos nimic nou in afara de gluma aia de V si seria Firebird Zero, cu stampila de USA pe ea dar cu componente din China. For fucks sake, pana si Harley Benton a evoluat incredibil in ultimii doi ani. Sa nu mai spun ca Gibson concediaza lutieri pe banda rulanta dar tin o armata de avocati si de internet slalkeri ca sa dea in judecata companiile mici ca le copiaza modelele. De cateva luni tot insista pe langa o firmulita mica din Anglia trimitandu-le in fiecare luna notificari pentru toate modelele din gama, LP, SG, V, Explorer, pentru ca deh, sunt mici si e mai complicat sa si-o ia in barba ca de la PRS sau ESP. Partea super amuzanta e ca le-au cerut despagubiri de 10.000 de lire. Alearga dupa maruntis din asta, bani de pizza practic, cand au datorii de jumatate de miliard de dolari. Pe bune daca nu-si merita soarta cu varf si indesat. Cum adica e rau ca au incercat sa inoveze? Pai bai baiatule, pe principiul asta am fi in epoca de piatra. Pai astia nu-s in stare sa faca un headstock ca lumea. Ultima oara cand m-am uitat in calendar eram in 2018, nu in 1968.
  18. Asta cu feelingu de LP ma lasa rece. Am comparat Gibson de 2200 de coco cu Epiphone de 350 si upgrade-uri de vreo 300. Nu pot sa zic ca am simtit diferenta aia de 1500 de euro. Ba chiar nu mi-a placut ca Gibsonul era cam butucanos si cam greu. Nu avem cu totii acelasi feeling, vrem lucruri diferite de la o chitara. Am avut un Charvel LP ieftin care mi-a placut, deci mna... Treaba e ca traim in alta era. Sunt zeci de producatori de chitare acum si piata functioneaza diferit. Ce nu inteleg nici Gibson si nici nostalgicii e ca nu toti chitaristii canta blues sau fac coveruri Guns'n Roses. O parte semnificativa din piata cere extended range, fanned frets. Multi producatori au inteles ca nu poti scumpi produsele la infinit fara sa dai ceva la schimb. Gibson e ca o trupa old-school care in 2018 vrea sa vanda cd-uri la taraba la metrou in loc sa se ocupe de promovare pe internet. Firma asta e complet depasita in 2018 si probabil ca a exagerat cu achizitia de companii in ultimii ani.
  19. https://www.winspearinstrumental.com Incerca si aici. Tipul care se ocupa e foarte comunicativ si raspunde repede, sunt convins ca te va lamuri in privinta gramajului. Eu doar astea le folosesc de mai bine de un an, nu neaparat pentru greutate cat pentru grosime, mi se par mult mai comode si au atac foarte bun.
  20. Vand set de locking tuners Schaller pentru chitara cu headstock 3+3. SUnt negre, metalice, cu ratio 1:18. Diametru e 9.8 mm, dar merg fara probleme pe 10 mm, adica pe mai orice model de chitara. Sunt practic noi, le-am avut montate pe o chitara vreo cateva luni. Am vandut intre timp instrumentul iar noul proprietar l-a vrut cu cheitele originale. Le-as pastra dar toate celelalte chitari pe care le am au headstock cu cheite in linie. Le-am luat de la Thomann cu 118 euro (aproape 550 ron) - https://www.thomann.de/ro/schaller_m6_klemmmechanik_bc.htm Vreau pe ele 400 ron, usor negociabil.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.