Guest McGeabot_Robert Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 stiu ca este vorba despre o hora... dar sunt curios sa vad ce parere aveti.. http://images2.okr.ro/auctions.v3/700_700/2012/02/26/4/9/655085977175102228842352-6179839-700_700.jpg
FiveseveN Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Păi ai rezolvat arguably singura problemă pe care o are chitara asta: vopseaua ridicolă. Cel puțin asta se vede. Dă și tu mai multe detalii.
ggg Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Ce inseamna sa ai ochiul format ! Mie nu mi se pare nimic in neregula cu vopseaua . Explica-mi si mie ,te rog ,la ce sa fiu atent ca sa-mi dau seama ce nu este bine.
FiveseveN Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Eu am văzut-o doar în finisaje foarte cheesy, deși presupun că sunt și alea bune la ceva (e.g. dacă ești fan Hair Metal). Dacă există și varianta neagră din fabrică atunci zău nu văd sensul thread-ului Am presupus că e refinisată. 1
dgeekoo Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Scopul acestui topic (avand in vedere ca este o poza de pe okazii.ro) este de a ne face pe noi sa exclamam "ooooh, ce frumusete" si mai apoi sa o cumparam. Adica reclama. Mai bine foloseste cu incredere mica publicitate. Asta in cazul in care nu esti chiar tu cumparatorul. Ce parere sa avem despre o chitara ultracunoscuta la care nu dai nici un indiciu. Ce parere sa avem despre ce? 1
ggg Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Eu am vãzut-o doar în finisaje foarte cheesy, deși presupun cã sunt și alea bune la ceva (e.g. dacã ești fan Hair Metal). Dacã existã și varianta neagrã din fabricã atunci zãu nu vãd sensul thread-ului Am presupus cã e refinisatã. Ahhh....ce mi-ai picat pe dreapta ! :lol: i can understand the meaning of cheesy...but wtf ?...cum recunosc ca finisajul est brãnzit ? I don't see anything which seems like cheesy or Mikey Mouse ! Lasand gluma la o parte , te intreb foarte serios pt ca vreau sa stiu . La ce sa fiu atent ? La luciu ? La culoare ? Ce-ti inspira termenul de cheesy ? Mersi
FiveseveN Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Brânzirea ar fi o problemă serioasă. http://cheesyguitars.com/ http://en.wikipedia.org/wiki/Kitsch http://en.wikipedia.org/wiki/Camp_(style) V. și mai toate chitarele lui Steve Vai
vektor Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Se refera la faptul ca Iris Solo Lux vine[sau venea] in echiparea standard cu un finisaj imitatie de marmura gri/verzui. Arata ca un baleg. 3
ggg Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 (edited) Am intuit eu ceva .Dar ma gandeam daca sa-l agat de urechi pe '57 ,langa mine, la panoul bigotilor , cu explicatii d'astea psiho-motrice-terapeutice-radicalizante-intro-controversate-retroversate si retrocedate. Chitara se aude "fat" iar negru-luciuos este "cheesy" . Beton Nah ! Ce poti sa doresti mai mult de atat ????...ratiuni clare si obiective de apreciere si transpunere a valorilor estetice. This was the real point Edited October 15, 2012 by ggg
mad_max924 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 din fabrica au venit si modele vopsite negru,eu am avut modelul marmura gri,as fi ales una neagra in magazin dar asta era singura cu gatul mai drept cand am desfacut o acasa am vazut ca avea niste fire lipite aiurea pe la doza de neck dar am lasat o asa pt ca nu foloseam decat doza bridge dozele bunicele dealtfel griful mai moale decat m as fi asteptat la un reghin, de la fabrica mi au spus ca grifurile erau aduse din corea si doar corpul era facut la reghin floydul nu avea cavitatea sapata adanc sub el cum ar fi trebuit din fabrica era reglat doar sa coboare mai multe vezidupa ce iei chitara si o surubaresti si tu,bafta
karpi Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 (edited) stiu ca este vorba despre o hora... dar sunt curios sa vad ce parere aveti.. http://images2.okr.r...839-700_700.jpg Mai arata-ne si altceva apoi ne spunem parere ala pachet ,,,LOL Este URATA .. arata ca un "dric " Deci parerea sau poza nu este OK sau chitara este urata ,, Fundalul de magazin universal sau holul unui magazin de copiat acte XeroX este nasol ,,, Lumina de pe corpul cahitarei da impresia de parca ar fi o vaza ,,vaza neagra din care in loc de floare a crescut un gat de chitara ,,cu un headstock nasol ,,,tot negru. Era sa cumpar una si i-mi pare raiu ca nu am cumparat ..era MINUNATA !!! Lemnul corpului era ceva cu nervuri frumoase care se vedeau sub /prin stratul de vopsea albastru deschis mat ce avea o tenta de alb laptos ..., nervurile ieseau in usor relief ..ceva minunat ..!! ............dar ca prostu am cumparat alta chitara ...urata ..ce suna bine dar cu nimic nu este mai buna decat Iris-ul acela pe care l-am si incercat la magazin vre-o ora ....asta e . cand am mai fost la magazin era deja vanduta apoi nu au mai adus alta la fel ....apoi sa si desfiintat magazinul ... Edited October 15, 2012 by karpi 1
Razvan S. Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Habar nu am cine e userul, dar http://profile.ultimate-guitar.com/g8uji3_9083/pictures/gear/27611/
Guest McGeabot_Robert Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 multumesc pentru pareri motivul acestui topic a fost ca urmeaza sa achizitionez una(nu pe cea din poza) si nu este o chitara asa cunoscuta sa gasesto review-uri peste tot am vrut sa vad ca parere aveau niste cunoscatori nu neaparat de finish-ul "branzos" ci de chitara ca si intreg multumesc
vektor Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Merita banii, dar nu strica sa te pricepi putin la surubarit, chitara poate mai mult decat arata la prima vedere/atingere. Also ma refeream la finishul *piatra* ca arata ca un baleg. Aia verde de mai sus e chiar draguta.
Nenea Rau Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Robert, poti sa imi enumeri cateva motive pentru care vrei o chitara de-asta? Nu de alta, dar cred ca vrea cineva sa te imbarlige sa ii dai banii pe ceva ce nu merita mai mult de 50 de lei.
Guest McGeabot_Robert Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 (edited) Robert, poti sa imi enumeri cateva motive pentru care vrei o chitara de-asta? Nu de alta, dar cred ca vrea cineva sa te imbarlige sa ii dai banii pe ceva ce nu merita mai mult de 50 de lei. o iau pe 300 de lei..cu husa cablu si strap...mie imi place...e understated...si o sa lucrez un pic la ea...am un humbucker dimarzio...si o sa ii schimb toate dozele treptat treptat Edited October 17, 2012 by McGeabot_Robert
eduard.alexandru Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Vezi ca are multe joase, ai grija ce doze ii pui. Eu am schimbat pea cel putin 8 seturi de doze, inclusiv DiMarzio (e doza buna dp100, dar nu pe chitara asta), active, ibz, duncan designed etc pana cand m-am oprit la un setup H+S+sustainer. Dozele stock, daca sunt DaeWon, le poti lasa, eu spun ca sun ok. Daca as stii ce humbucker de bridge am, ti-as spune. Nu stiu ce e, dar e mai pe gustul meu decat orice am avut inainte. Hardware-ul de pe chitara e de calitate, chitara are cativa ani buni si cutiele de la foyd sunt intacte, cheitele la fel. Am mai avut alte chitare intre timp (straturi, jackson wr etc). Jacksonul cel putin sta pe dulap, cu tot cu dozele DMT. E mai slab la toate capitolele decat Hora pe care o am, nici nu imi sa cant pe chitara aia. Fii atent insa ca eu vorbesc de un Iris Lux in care s-a investit timp, bani si munca, nu de varianta de magazin. Chiar aseara vorbeam cu cineva in legatura cu posibila intentie de a mai lua inca un Iris Lux.
Razvan S. Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 (edited) Da DAA!!!! METAL RELIC MACHINEEE!!! \m/ :rock: Ce jackson frate, compari jackson cu astea? Edited October 17, 2012 by Razvan S.
alinu_tau Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Modelul asta nu se mai fabrica, asa ca puteti sa le vindeti la licitatie daca le aveti pe-acasa...
Guest McGeabot_Robert Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Vroiam sai pun o doza dimarzio...dar...imi place ideea cu sustainerul multumesc :-)
Recommended Posts