viobio Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 Kloncanitorul a fost probat ieri de Dan Sandulescu,probaciul de servici . Urmează încă doua bucăți,una pt Dan, una pt alt cintacios. A sosit și carcasa,executata de Cristian Niculcea zis și Uritu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 17, 2015 Author Share Posted March 17, 2015 Gata de livrare,o sursa stabilizata de 8X9V/300ma,pentru chitaristul și lutierul Filip Dascalu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 19, 2015 Author Share Posted March 19, 2015 (edited) A sosit și carcasa,executata de Cristian Niculcea zis și UrituGata si pedala lui Florin Giuglea - chitarist trupa Publika. Edited March 19, 2015 by viobio 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 19, 2015 Author Share Posted March 19, 2015 (edited) In lucru amplificatorul cu nr89 The Beast Edited March 19, 2015 by viobio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YUKU Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 In lucru amplificatorul cu nr89 The Beast Ce va sti bestia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 ... amplificatorul cu nr89 Încă le mai numeri ? Tot mai crezi că scapi la sută, bade, sau ce ?! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 21, 2015 Author Share Posted March 21, 2015 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Sa te opresti la 100, bade, ca atunci ampurile facute de tine isi vor dubla/tripla pretul, iar eu am unul la vanzare btw, nu e la vanzare pentru ca nu imi place, a nu se intelege gresit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 21, 2015 Author Share Posted March 21, 2015 Dupa 100 incepe seria 000100 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 In lucru amplificatorul cu nr89 The Beast THE BEAST e gata.Descriere: doua canale, clean/lead boost comutabil,acționează pe ambele canale,ridica amplificarea preamplificatoarelor cu 6dB gain clean,gain lead corector de ton comun, pentru ambele canale master clean,master lead reglaj putere,intre 10w și 50w presence putere 50w,4/8/16ohmi loop serie lineout 5XECC83 nos 2XEL34 Groove Tubes Urmează nr90 Un combo de 50W,o sa fie cadou,pentru un chitarist roman, prieten cu mine,născut în luna luna Mai. Cine ghicește numele chitaristului.... are din partea mea un TS-VTA1 Aștept răspunsurile pina pe 29.03.2014 ora 24. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Urmează nr90 Un comBo de 50W,o sa fie cadou,pentru un chitarist roman, prieten cu mine,născut în luna luna Mai. . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 . BingoTS-VTA1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 8, 2015 Author Share Posted April 8, 2015 Preamp tip Fender Twin Reverb Construit cu tubul ECC86,tub conceput sa lucreze la tensiuni mici,nu încercați cu alt tub,nu merge! Alimentare din sursa de 9V/400ma. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 10, 2015 Author Share Posted April 10, 2015 (edited) Amplificatorul nr 90! BLUES MASTER Un combo de 50W Full tube. Doua canale ,reverb pe tanc,loop,bla,bla,bla Design Cristian Razvan Niculcea zis si URATU,botezat de badia Ramurel Pina sosesc unele piese comandate,am inceput si ampul 91 ,un VUMBLE ,o sa fie un Dumble un pic modificat. Edited April 10, 2015 by viobio 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 11, 2015 Author Share Posted April 11, 2015 Nu ar fi mai simplu ca la output-ul pentru difuzor să aibă o singură ieșire și un selector pentru impedanță? De exemplu: In principiu da ,numai ca eu nu sunt de acord cu comutatoarele pe iesiri,e mai sigur doar cu mufe pt diferite impedante,din cite ampuri am construit ,doar doua au comutator pentru selectarea impedantei,montate la cererea utilizatorului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Amplificatorul nr 90! BLUES MASTER Un combo de 50W Full tube. Doua canale ,reverb pe tanc,loop,bla,bla,bla Design Cristian Razvan Niculcea zis si URATU,botezat de badia Ramurel Pina sosesc unele piese comandate,am inceput si ampul 91 ,un VUMBLE ,o sa fie un Dumble un pic modificat. Daca tot e Dumble nu poate fi unul nemodificat? Prietenii (vezi nenea Carlos) stiu de ce ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 11, 2015 Author Share Posted April 11, 2015 (edited) Amplificatorul nr 90! BLUES MASTER Un combo de 50W Full tube. Doua canale ,reverb pe tanc,loop,bla,bla,bla Design Cristian Razvan Niculcea zis si URATU,botezat de badia Ramurel Pina sosesc unele piese comandate,am inceput si ampul 91 ,un VUMBLE ,o sa fie un Dumble un pic modificat. Daca tot e Dumble nu poate fi unul nemodificat? Prietenii (vezi nenea Carlos) stiu de ce ... MariusVUMBLE o sa aibă modificări pt mai multe facilități în +, nu modific schema de baza. Asa arata preul,pina la loop. Edited April 11, 2015 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 13, 2015 Author Share Posted April 13, 2015 Marius VUMBLE o sa aibă modificări pt mai multe facilități în +, nu modific schema de baza. Asa arata preul,pina la loop. Uitasem.....va fi varianta ODS Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 15, 2015 Author Share Posted April 15, 2015 Marius VUMBLE o sa aibă modificări pt mai multe facilități în +, nu modific schema de baza. Asa arata preul,pina la loop. Preu,loop,etaj final, sunt gata.Momentan ma opresc cu V-UMBLE, azi au sosit piesele pt Master Blues. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vldmlt Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Preamp tip Fender Twin Reverb Construit cu tubul ECC86,tub conceput sa lucreze la tensiuni mici,nu încercați cu alt tub,nu merge! Alimentare din sursa de 9V/400ma. O intrebare in legatura cu schema: acei 6.3V i-ati obtinut din 5V stabilizati + caderile de tensiune de pe diodele 1n4007 in serie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 16, 2015 Author Share Posted April 16, 2015 Cu diodele "păcălesc" stabilizatorul integrat,sa scoată 6,3v din 9V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vldmlt Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 si rezultatul e un 6.3V "curat " stabilizat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 16, 2015 Author Share Posted April 16, 2015 Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 17, 2015 Author Share Posted April 17, 2015 Preu,loop,etaj final, sunt gata. Momentan ma opresc cu V-UMBLE, azi au sosit piesele pt Master Blues. Acareturi pentru BLUES MASTER și alte nebunii... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Acareturi pentru BLUES MASTER și alte nebunii... Și-un pahar de "tămâioasă".... Binențeles, cu rol de decapant pentru procesul de fabricație, nu ? Spor ! . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 17, 2015 Author Share Posted April 17, 2015 Și-un pahar de "tămâioasă".... Binențeles, cu rol de decapant pentru procesul de fabricație, nu ? Spor ! . Furmint De Tokay Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 (edited) Acareturi pentru BLUES MASTER și alte nebunii... Lucram cu spor la Blues Master Edited April 19, 2015 by viobio 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 21, 2015 Author Share Posted April 21, 2015 Ampul nr91 Transformare clona Fender 5E3 în clona Fender Princeton. Modificarea a durat citeva ore de lucru,la foc automat,am demontat tot ampul și am refăcut noul circuit. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 22, 2015 Author Share Posted April 22, 2015 Lucram cu spor la Blues MasterAm revenit la Master BluesZiua 4 de lucru 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted April 23, 2015 Author Share Posted April 23, 2015 Am revenit la Master Blues Ziua 4 de lucru Pentru acest chitarist este Blues Master Cum se numește chitaristul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts