viobio Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 (edited) Este un amp special construit pentru un mare chitarist roman,o sa fie facut cadou de ziua lui,ca mai este putin pina atunci... Acest amp este conceput de mine dupa dorintele lui x ,am ascultat cu mare atentie cam ce dorea pentru a fi multumit 100% de sunetul lui, Doreste sa intre cu chitara in amp,sa aibe o amplificare foarte mica si sunetul sa capete caldura de lampa( cu caldura de lampa e "asa si asa"),dupa acea semnalul intra in procesor BossGT5 sau BossGT8 (astea le foloseste),iesirea procesorului intra in amp ,aici semnalul este amplificat pina la 100w tuburi folosite 4XECC83 RFT nos 2X5T3C nos 2XKT120 TUNGSOL Marius,ampul are iesire pe 4/8/16 ohmi Edited July 3, 2012 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenea Rau Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Chiar ma miram ca "X" inca nu avea un amp dedicat facut de tine Sper sa-i iasa 'panterele' asa cum isi doreste. Bafta maxima si spor la treaba, ca pana la inceputul lui august nu mai este multa vreme (procesorul l-a dat de gol) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted July 3, 2012 Author Share Posted July 3, 2012 Chiar ma miram ca "X" inca nu avea un amp dedicat facut de tine Sper sa-i iasa 'panterele' asa cum isi doreste. Bafta maxima si spor la treaba, ca pana la inceputul lui august nu mai este multa vreme (procesorul l-a dat de gol) ramine intre noi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Propun ca denumirea amplificatorului sa fie PATRAFIER 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 De George Patranoiu e vorba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted July 4, 2012 Author Share Posted July 4, 2012 De George Patranoiu e vorba ? nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 (edited) Salut! Am o intrebare: care este motivatia tehnica de a pune traful de alimentare langa cel de iesire, ambele in stanga sau dreapta fata de axa de simetrie a carcasei? Am vazut ca aproape in toate lucrarile ai procedat asa si prima intrebare care mi-a venit in minte a fost: pai cineva cand transporta amplificatorul, nu il trage intr-o parte, manerul fiind la mijloc, iar trafurile pe unul din capetele carcasei? Ba da! Edited July 4, 2012 by George M. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted July 4, 2012 Author Share Posted July 4, 2012 (edited) Salut! Am o intrebare: care este motivatia tehnica de a pune traful de alimentare langa cel de iesire, ambele in stanga sau dreapta fata de axa de simetrie a carcasei? Am vazut ca aproape in toate lucrarile ai procedat asa si prima intrebare care mi-a venit in minte a fost: pai cineva cand transporta amplificatorul, nu il trage intr-o parte, manerul fiind la mijloc, iar trafurile pe unul din capetele carcasei? Ba da! Absolut logic tot ce ai scris!! Motivate tehnica este urmatoarea,daca montam traful de iesire opus celui de alimentare,in aceasta pozitie erea foarte aproape de finale,acestea degaja o temperatura destul de mare,in pozitia actuala este amplasat intr-o pozitie "mai rece" Am facut un compromis,stiu ca ampul este "dezechilibrat" acum,la transport.......grija mai mare Edited July 4, 2012 by viobio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 În Formula 1 se practică metoda contra-balastului, pentru echilibrare... Sau, ca la cuva de la maşina de spalat, pui, fratele meu un chetroi şi-ai rezolvat problema... Pac-pac ! Glumeam ! Ce aş fi curios eu, bade, e despre acele "LEVEL TUBE" şi "OUT TUBE", că n-am mai văzut... Ce fac ele ? . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted July 4, 2012 Author Share Posted July 4, 2012 ĂŽn Formula 1 se practică metoda contra-balastului, pentru echilibrare... Sau, ca la cuva de la maşina de spalat, pui, fratele meu un chetroi şi-ai rezolvat problema... Pac-pac ! Glumeam ! Ce aş fi curios eu, bade, e despre acele "LEVEL TUBE" şi "OUT TUBE", că n-am mai văzut... Ce fac ele ? Bade Caline,buna faza cu contragreuratea Level tube,regleaza semnalul de iesire dupa primul etaj de amplificare Out tube este un fel de SEND-loop,de aici iese semnal spre procesor Sa-mi bag.....in ea de tableta,greu mai scriu pe inventia decedatului de cancer pancreatic . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasion-kill Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 ce fel canale va avea ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted July 4, 2012 Author Share Posted July 4, 2012 ce fel canale va avea ? Va avea un singur canal,clean,pentru ca restul vine din procesor,adica distoarse,efecte,etc, Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted July 5, 2012 Author Share Posted July 5, 2012 (edited) Se lureaza cu spor,mai am de facut legaturile la tuburile din preu,e posibil ca miine sa fie gata "magaoaia" Urmeaza carcasa exterioara Edited July 5, 2012 by viobio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted July 26, 2012 Author Share Posted July 26, 2012 (edited) Ampul e gata,trebuie sa mai montez coltarele si minerul,miine ,azi nu am avut chef Miine ,George o sa aiba o surpriza.l-am chemat sa probeze urgent un amp,nu stie nimic... Propun ca denumirea amplificatorului sa fie PATRAFIER O sa-i propun De George Patranoiu e vorba ? Da Edited July 26, 2012 by viobio 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted July 31, 2012 Author Share Posted July 31, 2012 (edited) in probe cu GXG (Ge-ori-ge) Edited July 31, 2012 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenea Rau Posted August 5, 2012 Share Posted August 5, 2012 VREM SUNETE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted August 5, 2012 Author Share Posted August 5, 2012 (edited) VREM SUNETE! Daca vrei sunete...o poti face live,te astept sa dai cu chitara in amp,cind ai tu chef,locuiest in Bucuresti. E valabil pentru toti cei care vor sa faca o proba,eu am tot scris peste tot"oricine doreste sa probeze ceva ,sa ma sune cu o zi doua inainte si o poate face,fara stres ,rusine sau mai stiu eu ce inhibitii". Ampul este in rodaj,am rugat citiva chitaristi sa repete pe el,o perioada Edited August 5, 2012 by viobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenea Rau Posted August 6, 2012 Share Posted August 6, 2012 DEAL! Am mai dat in amp-urile tale, o sa dau si in asta. Bag un PM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted August 7, 2012 Author Share Posted August 7, 2012 DEAL! Am mai dat in amp-urile tale, o sa dau si in asta. Bag un PM pentru ca esti printre putinii "curajosi" o sa-ti surprind ficatul cu o mare bere! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted August 11, 2012 Author Share Posted August 11, 2012 (edited) pentru ca esti printre putinii "curajosi" o sa-ti surprind ficatul cu o mare bere! Raspopitu in direct,o poza facuta acum 3 minute ,cu ampul lui George Patranoiu si cu ampul lui Alberto Bolocan Edited August 11, 2012 by viobio 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenea Rau Posted August 11, 2012 Share Posted August 11, 2012 Esti mare, maestre! De-abia astept sa revin; si va fi cat se poate de repede Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted August 11, 2012 Author Share Posted August 11, 2012 Esti mare, maestre! De-abia astept sa revin; si va fi cat se poate de repede Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted September 23, 2012 Author Share Posted September 23, 2012 (edited) prima iesire "in public" a ampului ,dupa aproape doua luni de rodaj in sala de repetitii Edited September 23, 2012 by viobio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Ce-i asta? Reclame ? Panasonic Uber Shaver ........... swings 14000 BPM Uber Heavy Metal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts