ramurel Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Mai încet, vă rog, să notez şi io, că scriu mai încet : "Su...ceaaa...va... nu-i... în ...Mool...dooo...va !" Gata ! Mersi ! . 2
FiveseveN Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 (edited) si suceava nu-1 in moldova Și zâși tu, fatî-hăi?! Ti miri cî v-o luat viitura pânâ-n Dobrojea. Sî fii atentî la Lejea lu' Uom la anu' câ-i jali mari! PS: șî la Jiografii! Edited June 13, 2012 by FiveseveN 2
mike_KidLazy Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 (edited) @ Denis Boghean: Nu, serios acum, cand te intorci cu chitara de la magazin, sa-mi zici si mie unde e Suceava asta... nu de alta, dar mor de curiozitate. Iti dau like daca-mi zici Edited June 13, 2012 by mike KidLazy
Guest Denis Boghean Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Si atunci, unde e? ahh acum vorbim despre geografie??
mike_KidLazy Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 ahh acum vorbim despre geografie?? Bine, daca nu vrei sa-mi spui, nu ma supar.
Guest Denis Boghean Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Suceava este in Bucovina si gata despre geografie!! deci am fost la magazin cu chitara si au pus-o la un amplificator si tot nu mergea si au zis ca ii de la mufa jack de la chitara si mi-au trimis-o la service la ei si mi-o dau maine
ramurel Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 (edited) Precis că Denis [ de fapt Denisa, ca văd că-i "female" ] s-a gândit cu groază că Republica Moldova o înghiţît plaiurilii moldovinieşti şî îi trebuieşti paş'port ca să iasâ pi strad... Da ! Funny ! Ţi-o fi zis sa mergi cu chitara probabil ca sa verifice dacă nu-i acolo buba... Late edit : asta era ? Bucovina, bat-o vina... Hai ca s-a rezolvat . Edited June 13, 2012 by ramurel 1
mike_KidLazy Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 (edited) Bine ca n-ai zis ca e din Muntenia, sau din Transilvania, sau mai stiu eu ce. Daca zici ca e din Bucovina, atunci imi cer scuze ca te-am jignit zicand ca e din Moldova. Precis că Denis [ de fapt Denisa, ca văd că-i "female" ] Nu-i Denisa, e Denis, cu accent pe "i"... a zis fata mai sus Edited June 13, 2012 by mike KidLazy
ramurel Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 A, ok ! Oricum, acu' ca s-o răsturnat situaţiunea, chiar îmi place câta sentiment zonal... Nu-i rău ! De fapt , dacă mă gândesc bine şi pe-aici prin Banat, am impresia că cei din judeţul Caraş-Severin sunt mai mândrii că-s "cărăşeni", nu bănăţeni... .
Guest Denis Boghean Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 (edited) Mi-au dat azi chitara inapoi si au spus ca polimetrele de volum si de ton nu mergeau si cu selectorul.Polimetrele mi le-au reparat dar selectorul ala au zis ca trebuie unul original de la fender si cand vreau sa vin la ei sa-l comande si sa mi-l schimbe.Nu stiti cat ar costa un selector de ala? Edited June 14, 2012 by Denis Boghean
'mnezău Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 40-50 de lei. Dar nu inteleg de ce ti-au spus asta. Adica nu inteleg cum sa trebuiasca schimbate pot-urile si switch-ul la o chitara noua... 1
Guest Denis Boghean Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 40-50 de lei. Dar nu inteleg de ce ti-au spus asta. Adica nu inteleg cum sa trebuiasca schimbate pot-urile si switch-ul la o chitara noua... nici eu nu stiu poate era defecta din fabricatie
Nenea Rau Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Trebuie neaparat sa dau UP! Ma roade curiozitatea, si e pacat ca un asemenea topic sa dispara in negura uitarii. In toata povestea asta eu am tinut cu fierul de calcat. 2
Alin N Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Trebuie neaparat sa dau UP! Ma roade curiozitatea, si e pacat ca un asemenea topic sa dispara in negura uitarii. In toata povestea asta eu am tinut cu fierul de calcat. Yep! Si eu! Ala o fi din America sau din Romania de s-o incins asa repede? In cazul in care e din America daca nu merge cu maini de roman?
Alin N Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Ma, dar totusi... Acum m-am gandit... Poate buba era de la amp... Naibii, a schimbat aeru' ala de America cu asta de Romania... Fusul orar... @Denis Boghean - Ai incercat sa dai amplificatorul pe GMT+2? S-ar putea aici sa fie buba. 4
Recommended Posts