www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Chitara Din America ?

Recommended Posts

Guest Denis Boghean
Posted

Si atunci, unde e?

ahh acum vorbim despre geografie??
Guest Denis Boghean
Posted

Suceava este in Bucovina si gata despre geografie!! deci am fost la magazin cu chitara si au pus-o la un amplificator si tot nu mergea si au zis ca ii de la mufa jack de la chitara si mi-au trimis-o la service la ei si mi-o dau maine :)

Posted (edited)

Precis că Denis [ de fapt Denisa, ca văd că-i "female" ] s-a gândit cu groază că Republica Moldova o înghiţît plaiurilii moldovinieşti şî îi trebuieşti paş'port ca să iasâ pi strad...

Da ! Funny ! Ţi-o fi zis sa mergi cu chitara probabil ca sa verifice dacă nu-i acolo buba...

Late edit : asta era ? Bucovina, bat-o vina... Hai ca s-a rezolvat

.

Edited by ramurel
  • Like 1
Posted (edited)

Bine ca n-ai zis ca e din Muntenia, sau din Transilvania, sau mai stiu eu ce.

Daca zici ca e din Bucovina, atunci imi cer scuze ca te-am jignit zicand ca e din Moldova.

Precis că Denis [ de fapt Denisa, ca văd că-i "female" ]

Nu-i Denisa, e Denis, cu accent pe "i"... a zis fata mai sus :)

Edited by mike KidLazy
Posted

A, ok ! Oricum, acu' ca s-o răsturnat situaţiunea, chiar îmi place câta sentiment zonal... Nu-i rău !

De fapt , dacă mă gândesc bine şi pe-aici prin Banat, am impresia că cei din judeţul Caraş-Severin sunt mai mândrii că-s "cărăşeni", nu bănăţeni...

.

Guest Denis Boghean
Posted (edited)

Mi-au dat azi chitara inapoi si au spus ca polimetrele de volum si de ton nu mergeau si cu selectorul.Polimetrele mi le-au reparat dar selectorul ala au zis ca trebuie unul original de la fender si cand vreau sa vin la ei sa-l comande si sa mi-l schimbe.Nu stiti cat ar costa un selector de ala?

Edited by Denis Boghean
Guest Denis Boghean
Posted

40-50 de lei. Dar nu inteleg de ce ti-au spus asta. Adica nu inteleg cum sa trebuiasca schimbate pot-urile si switch-ul la o chitara noua... :blink:

nici eu nu stiu poate era defecta din fabricatie
Posted

Trebuie neaparat sa dau UP!

Ma roade curiozitatea, si e pacat ca un asemenea topic sa dispara in negura uitarii. In toata povestea asta eu am tinut cu fierul de calcat.

Yep! Si eu!

Ala o fi din America sau din Romania de s-o incins asa repede? In cazul in care e din America daca nu merge cu maini de roman? :lolsign: