dani Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 vreau sa fac o comanda de la grosmann de o chitara.intrebarea era daca merita sa dau banii pe chitar asta.e un kelly sau explorer facut din mahon cu grifful din rosewood, cu sistemul de prindere fix(tune-o-matic)nevopsit(sa se vada culoarea mahonului) si cu o doza sd invader in bridge.pretzul este de 14 milioane.MERITA SAU NU?
dani Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 hai ma bajetzi..ca tre sa fac maine comanda si nu stiu daca merita sau nu..va rog eu mult
Guest diogrey Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 merita dar poate mai starngi bani sa pui o doza mai nervoasa la bridge ca sa scoti metale suparate
dani Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 (edited) pai care ar fi doza aia suparata?... Edited August 8, 2006 by dani
teckus Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 merita dar poate mai starngi bani sa pui o doza mai nervoasa la bridge ca sa scoti metale suparate Crede-ma, SD Invader ii foarte suparata(poate cea mai suparata dintre dozele pasive)
pixy Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 (edited) (poate cea mai suparata dintre dozele pasive) nu te cred Edited August 8, 2006 by pixy
teckus Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 @pixy Am zis "poate". Si chiar daca nu-i cea mai "suparata", ii destul de "suparata"
Guest MrJackson Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Din ce are SD, Invader-ul e cea mai suparata... (nu se pun la socoteala cele active). Daca nu te intereseaza neaparat SD, poti incerca asa ceva: http://www.billlawrence.com/Pages/Pickup_Window/500.htm
malex Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 "crede-ti ca merita asha ceva?" crede-m ca ..... nu stim
Guest diogrey Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 pai daca astea pasive nus asa suparate ce sa faci...comparati emg
cearny Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Iar imi veniti cu mitul conform caruia EMG-urile active au output mult mai mare decat orice in viata? Un EMG 81 are output cam cat un SD SH-4 JB (adica hi-gain, nimic dement). Invader are obscen de mult output si este, din cate stiu, cea mai puternica doza pasiva de la SD (si probabil cea mai puternica doza pasiva 'de firma' - oricum acolo in top 3).
Guest TimeRobber Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 la pretul asta deja nu mi-as lua Grosmann ...
Cosu Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Iar imi veniti cu mitul conform caruia EMG-urile active au output mult mai mare decat orice in viata? Un EMG 81 are output cam cat un SD SH-4 JB (adica hi-gain, nimic dement). Invader are obscen de mult output si este, din cate stiu, cea mai puternica doza pasiva de la SD (si probabil cea mai puternica doza pasiva 'de firma' - oricum acolo in top 3). semi-offtopic Am impresia ca Dimarzio X2N e cea mai naravasa din dozele pasive de serie. Tensiunea de iesire e de 510mV (RMS). Pe wikipedia ar zica e exista si doze cu tensiune de iesire de 1V RMS . Foarte posibil. Oricum asta e doar un parametru si poate sa fie destul de irelevant pentru tonul general.
Guest deadlok Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 SD Dimebucker nu e mai nervoasa ca Invaderul ? Ca eu asa auzisem...
dani Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 mrjackson...zi-mi si mie unde gasesc eu bill lawrence xl 500?..ca eu am cautat si nu am gasit mai pe nicaieri.vb de romania binentzeles.
Guest MrJackson Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Raspunsu e simplu, bineinteles: nu gasesti. Vb cu cineva sa iti aduca din state...
midnight rider Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 COSU 10% warn doar 5%,ca e semi-offtopic X2N are output mai mare dar suna mult mai prost decat invaderul,are niste medii-inalte zgariate,care,in opinia mea,nu folosesc la nimik,si iti trebuie un eq ca sa le scoti,dupa care s-ar putea outputul sa nici nu mai fie asa mare.Invader e mult mai potenta,din cate AM INCERCAT eu,ca din prospecte si reviewuri pe harmony central nu se pot cumpara scule,contrar tuturor aparentelor,e nevoie de urechi pentru a testa ceva.Prospectele si reviewurile sunt bune ca sa nu iti iei cumva P-90 in loc de Invader mai departe e "fine tuning",conteaza si gustul,etc.etc.
Cosu Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 doar 5%,ca e semi-offtopic X2N are output mai mare dar suna mult mai prost decat invaderul,are niste medii-inalte zgariate,care,in opinia mea,nu folosesc la nimik,si iti trebuie un eq ca sa le scoti,dupa care s-ar putea outputul sa nici nu mai fie asa mare.Invader e mult mai potenta,din cate AM INCERCAT eu,ca din prospecte si reviewuri pe harmony central nu se pot cumpara scule,contrar tuturor aparentelor,e nevoie de urechi pentru a testa ceva.Prospectele si reviewurile sunt bune ca sa nu iti iei cumva P-90 in loc de Invader mai departe e "fine tuning",conteaza si gustul,etc.etc. Am vazut destul de multe riguri unde aparea X2N dar si un EQ (de regula GE7 de la BOSS) pus dupa lantul de distorsionare (uneori chiar in FX loop!). Acum pricep ce cauta EQ-ul ala acolo
vektor Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 X2N parallel wiring are output mai mic decat invaderu', si suna mult mai curat si cristalin. X2N series wiring intr'adevar suna foarte fortat si fasait.
felix Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Am x2n si pot sa spun ca e de departe cea mai coiasa doza pe care am folosit-o. E drept, n-am incercat SD pentru ca am o mica aversiune fata de dozele astea. Si Cosu are dreptate, trebuie neaparat un EQ la x2n
Cosu Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Am x2n si pot sa spun ca e de departe cea mai coiasa doza pe care am folosit-o. E drept, n-am incercat SD pentru ca am o mica aversiune fata de dozele astea. Si Cosu are dreptate, trebuie neaparat un EQ la x2n Pai nu io am. Rares are
Recommended Posts