Vince Windrider Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 sunt 2 metode simple.prima este swirling,iar a doua este watertransfer sau hidrotransfer personal nu am incercat nici una deocamdata insa o voi face la vara . swirling: hidrotransferul este o metoda mai noua se face prin dizolvarea unei pelicule (cu modelul)pe suprafata apei ,iar ceea ce este interesant este ca se muleaza aproape pe orice forma.ambele metode necesita lacuire si prima probabil si matuire/nivelare hidrotransfer: 1
Vince Windrider Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 (edited) daca ai fi un pic mai atent ai intelege ca sunt 2 metode distincte care nu au nici o legatura intre ele swirling-ul foloseste vopsele pe cand hidrotransferul filme/folii cu modele dizolvabile cu activator. Edited March 17, 2012 by victor_petrescu
sorin65 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 da... acum am vazut. dar cred ca metoda cu transfer nu merge pt toata chitara deodata. eventual fatza cu fatza.
Vince Windrider Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 (edited) e posibil sa mearga.am vb pe mail cu un tip de la o firma din state care face asa ceva si mi-a spus ca se poate prin rotirea si miscarea spre inainte in bazin a corpului pe care se aplica modelul.sunt cateva demouri pe youtube,dar cred ca trebuie ceva experienta pt asta. Edited March 17, 2012 by victor_petrescu
bach Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 e posibil sa mearga.am vb pe mail cu un tip de la o firma din state care face asa ceva si mi-a spus ca se poate prin rotirea si miscarea spre inainte in bazin a corpului pe care se aplica modelul.sunt cateva demouri pe youtube,dar cred ca trebuie ceva experienta pt asta. . Si crezi ca e ok sa-ti scufunzi chitara in apa?? sau orice lemn uscat?
bach Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 (edited) Yep, my bad, am citit pe diagonala De preferat daca tot se incearca sa se izoleze si gaurile din corp (cele lasate de suruburi) cu ceara topita sau prin orice alta metoda astfel incat sa nu existe contact lemn-apa Oricum misto efectul de pe casca aia... Edited March 17, 2012 by bach
Vince Windrider Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 nu cred ca o scufundare de cateva secunde urmata de uscare are timp sa strice ceva.nici macar la pal. metoda swirling e acelasi lucru din punctul asta de vedere.vopselele alea amestecate plutesc pe apa.deci......
death metal Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 ce fel de vopsea se poate folosi ( de lemn,metal etc...)
Vince Windrider Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 singurele vopsele de calitate sunt cele auto cu intaritor in baza generala nitro,sau apa(dar nu e cazul aici)sau cele care necesita lac.
Airhead Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 sunt niste filmulete pe youtube, cautati dupa ibanez jem si apoi apar altele.
Recommended Posts