www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Stergere Cont Si Mesaje

Recommended Posts

Posted

Salut,

Nu stiu daca e cel mai bun loc de a posta, dar nu am gasit o sectiune mai potrivita ( recunosc ca n-am cautat foarte mult :) ).

Am postat mai demult (acum vreo 4 ani cam asa nu mai tin minte exact) aici de pe userul asta, si acum as vrea sa-l sterg si sa recreez altul folosind aceeasi adresa de email. Motivul ar fi ca pe de-o parte nu imi place numele ales, "erami" dar si faptul ca mesajele scrise atunci nu prea ma mai reprezinta, as vrea un cont curat cu care s-o iau de la 0 :)

Deci, daca Cosu sau alt admin/moderator ar putea sa faca treaba asta, sa stearga contul si toate postarile lui "erami" ca sa ma pot inregistra din nou i-as fi recunoscator. :)

Posted (edited)

Offtopic: Nu, ai inteles aiurea, nu despre asta era vorba; de fapt, chiar ai inteles fix pe dos :) ( anumite mesaje copilaresti si un anume "stil" nu ma mai reprezinta si nu prea vreau sa fie asociate cu identitatea mea de aici; vag imi aduc aminte ca sunt destule subiecte in care ma luam la cearta aiurea cu diversi si ziceam fel si fel de chestii care nu ma mai reprezinta )

On: Ma poate ajuta cineva? Ca pe mai toate forumurile, nu pot crea alt cont folosind aceeasi adresa de email, ar trebui intai sters contul asta din baza de date rgc.

Glumet: Ce trebuie sa faca un om pe aici ca sa i se stearga contul? :))

Edited by erami
Posted

Din cite stiu eu si-a sters singur continutul, profitind de faptul ca avea drepturi de administrator. Mi se pare un comportament imatur de tip "imi iau jucariile si plec"

Pentru erami: Asuma-ti ce ai facut in trecut, si daca vrei sa o iei de la capat iti faci o alta adresa de email si alt cont, ca doar nu te costa nimic.

Posted

Ai dreptate, dar pe RGC exista un precedent: glass a disparut cu mesaje cu tot circa 2006-2007. Mai exista doar in citate din raspunsuri.

Nomina sunt odiosa.

Din cite stiu eu si-a sters singur continutul, profitind de faptul ca avea drepturi de administrator. Mi se pare un comportament imatur de tip "imi iau jucariile si plec"

Iar pe Coºu & Cearny i-a durut fix în X altfel puteau sã dea un undo ºi gata. Oricum, dupã o vreme restricția i-a fost ridicatã ºi a putut posta. Bleah!

Posted (edited)

Offtopic: Nu, ai inteles aiurea, nu despre asta era vorba; de fapt, chiar ai inteles fix pe dos :) ( anumite mesaje copilaresti si un anume "stil" nu ma mai reprezinta si nu prea vreau sa fie asociate cu identitatea mea de aici; vag imi aduc aminte ca sunt destule subiecte in care ma luam la cearta aiurea cu diversi si ziceam fel si fel de chestii care nu ma mai reprezinta )

On: Ma poate ajuta cineva? Ca pe mai toate forumurile, nu pot crea alt cont folosind aceeasi adresa de email, ar trebui intai sters contul asta din baza de date rgc.

Glumet: Ce trebuie sa faca un om pe aici ca sa i se stearga contul? :))

Na si ce .Fiecare se mai schimba , mai evolueaza devine mai serios cu timpul.

Copil bun si baba frumoasa/sexi nu prea exista .

Da GLASS ce a facut ?

Edited by karpi
  • 5 weeks later...