Guest surfwithaliens Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Lucrare de nota 10 Epiphone Les Paul Studio setup complet - modificat actiunea corzilor, aproape a injumatatit-o - fret levelling, avea vreo 3-4 fretbuzz-uri iar acum nu mai are deloc - nut de os, se simte imediat in ton Il recomand cu toata caldura, este o persoana foarte serioasa, pasionata de ceea ce face si, in plus, foarte priceputa la ceea ce face. Stiu ca e aproape neverosimil sa intalnesti astfel de oameni in zilele noastre, dar uite ca se mai petrec si mici minuni. Sunt incantat ca l-am cunoscut si as lasa oricand orice chitara pe mana lui. De altfel tocmai ce i-am lasat si un Ibanez clasic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLERSPINU Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Io i-am dat chitara mea pe mana fara sa-l cunosc, aveam drum in Bucuresti si dupa o luna cand am revenit Peavey-ul meu era retastat cu multa migala ( am ,,pipait " muchia grifului si nimic nu m-a deranjat, totul era foarte bine finisat ) iar Floydul licentiat era inlocuit cu unul GOTOH de calitate, furnizat de mine.Omul lucreaza bine, e serios si de MARE INCREDERE ! ( I-am lasat chitara intr-o statie de metrou la prima noastra intalnire).Preturile sunt pe masura vremurilor in care traim .Il recomand oricui , e meserias ADEVARAT !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted July 29, 2012 Author Share Posted July 29, 2012 http://forums.rgc.ro/topic/74543-cei-trei-basi-squier-fender-ibanez/page__pid__691349#entry691349 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest khatakhun Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Salut, Am si eu un ibanez as 73 copie es 335 cu fretboard rosewood. m-ar interesa cat costa o retastare sau fret dressing? Multumesc, Alex Radut Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted August 3, 2012 Author Share Posted August 3, 2012 Ai PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted August 7, 2012 Author Share Posted August 7, 2012 http://forums.rgc.ro/topic/74802-modificare-reghin-solo/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcusduba Posted August 7, 2012 Share Posted August 7, 2012 (edited) salut ma intereseaza daca ai timp pentru retastare a unui ibanez rg 350,nu vreau sa mai cant pe tastele astea ,sunt de o calitate indoielnica,ma intereseaza un pret si timpul in care ar fi gata,multumesc anticipat,daca ai un floyd rose licentiat ca unul original nu imi permit si este ptr alta chitara,tot ibanez,poti lasa mesaj pe privat Edited August 7, 2012 by marcusduba Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted August 7, 2012 Author Share Posted August 7, 2012 salut ma intereseaza daca ai timp pentru retastare a unui ibanez rg 350,nu vreau sa mai cant pe tastele astea ,sunt de o calitate indoielnica,ma intereseaza un pret si timpul in care ar fi gata,multumesc anticipat,daca ai un floyd rose licentiat ca unul original nu imi permit si este ptr alta chitara,tot ibanez,poti lasa mesaj pe privat Ai PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar whisper Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Cam cat ar costa o refretuire? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted August 9, 2012 Author Share Posted August 9, 2012 Cam cat ar costa o refretuire? Ai PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucian-ngh Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 (edited) Domnul Eugen este o persoana meticuloasa care iti face orice setup/reparatie la un pret de bun simt. Am avut o problema la ZR tremolo (Ibanez seria S), mai exact un surub imbus nu se mai desfacea iar o parte din unitate era ruginita (am o transpiratie acida dar si materialele nu sunt de calitate...). A desfacut toata unitatea, a facut-o ca noua (curatat rugina, uns cu ulei), mi-a pus un set de corzi noi si a facut si setupul dupa cerintele mele (Drop C - corzi 11-54, action mediu, neck relief - aproape drept). Am primit chitara ca noua Recomand cu mare caldura! Edited August 10, 2012 by lucian-ngh Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratosaurus Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 O noua operatie de chirurgie plastica, de mai mica amploare: https://picasaweb.go...feat=directlink Multumesc Eugen, impecabil ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted August 21, 2012 Author Share Posted August 21, 2012 !In afara de bas si de tobe , chitara lui Radu, mandolina lui Ciprian si chitara lui Dorin, toate au fost la mine pentru refret, fret-leveling, etc.....Enjoy the music! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jo_2k Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 !In afara de bas si de tobe , chitara lui Radu, mandolina lui Ciprian si chitara lui Dorin, toate au fost la mine pentru refret, fret-leveling, etc..... Enjoy the music! A mai ramas ceva ? Cam cit costa o refretuire? Merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted August 22, 2012 Author Share Posted August 22, 2012 Ai PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NERV Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Salut. Vreau sa te intreb daca te poti ocupa si de chitara mea. Am cumparat nou din magazin un Godin Redline 1 si falseaza. Daca o acordez pe tuner, cand iau un power chord in mi e fals, nu mai vorbesc de octava. As vrea urmatoarele: - sa o reglezi astfel incat sa nu falseze - sa apropii cat se poate de mult corzile de grif si sa fie paralele cu grifu cat se poate - orice alt reglaj (in afara de partea electrica/electronica) care consideri ca trebuie facut. Multumesc si astept un raspuns de la tine. Alin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted September 7, 2012 Author Share Posted September 7, 2012 Pot .sa ma ocup dar fiind noua , in garantie , ar trebui .sa o rezolve gratis la magazin Link to comment Share on other sites More sharing options...
NERV Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 Prefer sa te ocupi tu de ea. Am incredere in cei ce te-au recomandat si sunt sigur ca o poti aranja mult mai bine decat magazinul din Budapesta Pot .sa ma ocup dar fiind noua , in garantie , ar trebui .sa o rezolve gratis la magazin Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted September 7, 2012 Author Share Posted September 7, 2012 .ai PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprieljazz Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Mi-am retastat chitara de curand la Eugen si vreau sa spun ca a facut o treaba grozava. Sunt f multumit si va recomand sa mergeti la el daca aveti probleme de setup sau retastat chitara. Si cel mai important Euagen lucreaza f repede si la cel mai bun pret care l-am gasit pe piata. Totata consideratia mea . CAPRIEL DEDEIAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander33 Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 am un Fender Sonoran FCE si am problema la fretul 3 coarda B, fretul este adancit si bazaie foarte urat. presupun ca trebuie schimbat fretul. se poate unul singur sau trebuie schimbate toate. am auzit ca o schimbare completa de freturi poate duce la 400 de ron ceea ce mi se pare ridicol de mult. Multumiri Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted September 19, 2012 Author Share Posted September 19, 2012 Se poate schimba unul singur dar apoi trebuie facut fret leveling la tot fretboard-ul. Probabil ca nu stii ce presupune o retastare daca 400lei ti se pare "ridicol de mult". Eu zic sa te mai interesezi de preturi... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NERV Posted September 21, 2012 Share Posted September 21, 2012 Mi-a doftoricit si mie chitara si sunt multumit, foarte rapid a lucrat si foarte serios dl Eugen. Multumesc. Recomand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted October 1, 2012 Author Share Posted October 1, 2012 http://forums.rgc.ro...illa-guitarron/ http://forums.rgc.ro...-neck-washburn/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted October 8, 2012 Author Share Posted October 8, 2012 https://www.facebook...48052183&type=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted October 16, 2012 Author Share Posted October 16, 2012 O lucrare mai veche la o chitara personala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nordavind Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Buna, Am avut nevoie de o setare si de o reparatie la un bas Fender Jazz Bass MAde in Mexico - corzile erau departate de grif si nu le puteam regla, Eugen a facut o treaba excelenta, nu stiu exact ce a schimbat si a setat (ceva cu o tija). Basul este perfect acum si recomand la oricine are nevoie de a seta/repara/etc chitara/bas Numai bine, Link to comment Share on other sites More sharing options...
EugenRo2001 Posted October 17, 2012 Author Share Posted October 17, 2012 E vorba de Fenderul din topicul: http://forums.rgc.ro...-fender-ibanez/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertb Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Salut, Ma inscriu si eu in randul celor multumiti de serviciile lui Eugen. Am un Les Paul Nevada (poate l-ati vazut la vanzare la Balaurul-customizat Iron Cross), Eugen mi-a schimbat nutul cu unul de os, mi-a refacut total electronica, a refinisat headstockul (Aurelian il personalizase cu nicknameul sau) si a coperit gaurile ramase dupa inlocuirea cheitelor cu unele wilkinson. De asemenea a setat-o iar chitara suna foarte bine, sunt foarte multumit. Eugen lucreaza foarte repede, comunica in fiecare pas al modificarilor consultandu-se cu mine daca facem ceva sau nu, si last but not least preturile sunt accesibile raportate la nivelul de calitate al lucrului. Merci Eugen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeChitara Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Faceti si escalopari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts