www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vp67

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    romania

vp67's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Cea mai recenta chitara setata la dl.Eugen : ARIA 714 VW , adusa din Australia cu vaporul ( nu am gasit asa ceva in Europa - doar pe ebay). Lucrarea a constat in : retastare, schimbare nut, schimbare doze ( cu Dimarzio H sub forma de single coil pt. neck si midlle), actiune, intonatie. Ca de obicei, totul a fost facut perfect, adica rabdare, atentie la detalii si nu in ultimul rind am avut senzatia ca lucreaza ca si cind ar fi chitara lui. Am mai scris-o si o repet - un om deosebit, un tehnician desavirsit! Atasez citeva poze. Multumiri dl.Eugen!
  2. Inca o chitara setata la dl.Eugen : o electroacustica Ibanez Talman TCM50. Setarea -adica nut si saddle de os, fret level, truss rod, actiune - a fost facuta in nota obisnuita, adica IMPECABIL. Un om deosebit , un tehnician desavirsit. Multumiri dl.EUGEN!
  3. Incă două chitare setate la dl.Eugen : o acustică Takamine şi o electrică ARIA PRO II MAC-Q . Fret-leveling, acţiune, doze, intonaţie. Aşa cum m-a obişnuit, lucrările au fost executate cu profesionalism şi la preţuri mai mult decit decente. Setup perfect, acţiunea atit de jos incit pare o indecenţă. Multumesc dl.Eugen!
  4. A treia chitara pe care i-am dus-o lui Eugen : acustica Takamine G320 pentru setup, schimbare nut si sadle de plastic cu os . Asa cum m-a obisnuit, setup-ul e perfect, fara fret buzz, actiune minima, sunet nou din nut si sadle. De remarcat inca o data atentia la detalii. Recomand cu mare incredere! P.S. Atasez si poze cu cele 3 chitari setate la Eugen.
  5. Am apelat la domnul Eugen pentru setup si schimbare nut la doua chitari : o SG EKO DV 10 -mahon masiv , doze DI MARZIO manufacturate , fabricata in anii 70, nu stiu exact si o ARIA MAC-25 luata mai mult pentru a o face de ras. S-a dovedit ca EKO avea nevoie si de o retastare , iar ARIA si de un fret leveling. Toate lucrarile au fost facute cu profesionalism, cu mare grija la detalii, intr-un cuvant - SUPERMULTUMIT! Recomand cu toata increderea! Multumesc dl.Eugen
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.