www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

alexander33

Active Members
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alexander33

  1. Tei* acesta este lemnul folosit, stiu ca probabil ma complic dar e ceva ce vreau sa fac de mult timp.
  2. Buna ziua, sunt in proces de reconsruire complete a unei chitare squier bullet (doze, electronica, montare floyd rose), de toate, as avea nevoie de o placa de furnir(pentru a inlocui fata chitarei) preferabil artar desi nu sunt 100% sigur ca acesta a fost lemnul folosit la aceasta chitara. Daca aveti ceva in genul pe acasa si se intammpla sa fiti in Bucuresti (nu stiu daca e sigur sa trimiti asa ceva prin posta/curier) as fi fericit sa vi-l cumpar.
  3. Salut, ma numesc Alexandru, am 23 de ani si caut o trupa in Bucuresti care sa abordeze stilul Alternative Rock/Hard Rock sau ceva adiacent. Imi place sa cant ca si hobby, am mai cantat prin trupe, am mai cantat pe scena. Pentru orice fel de informatii va rog sa imi dati un PM sau sa ma cautati pe: FB - https://www.facebook...ulici.alexandru e-mail - georgescu.alexandru33@gmail.com Atasez mai jos si 2 coveruri un pic mai vechi.
  4. Am inteles, tocmai asta este, merg la posta dar nici ei nu sunt in stare sa ma lamureasca despre aceste taxe vamale, ei zic ca vom vedea cand ajunge produsul ceea ce nu mi se pare o unitate de masura tocmai fixa. Valoarea coletului meu ar fi in jur de 40-50$ si 10$ transport.
  5. Multumesc mult, m-am gandit si la optiunea asta, insa 30 de euro transport? tot aiurea iese. Apreciez foarte mult ajutorul totusi.
  6. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0748879645 Accept schimburi: Accept schimburi Buna ziua, Cumpar doza chitara bass, in principiu prefer P-uri sau Humbucker, momentan am doze standard Epiphone Tobias 4 (J-uri) daca este cineva interesat de schimb. Astept oferte. Multumesc.
  7. Buna ziua, recent mi-am pus in plan sa achizitionez o doza de bass de pe e-bay ca si upgrade la dozele standard ale Epiphone Tobias-ului meu. Am comandat mai mult de 50 de produse de pe e-bay, majoritatea piese de chitara (toate din China/Correa/Marea Britanie), de data aceasta nu am reusit sa gasesc doze decente decat in Statele Unite ale Americii. Intrebarea mea este, a mai comandat cineva din State doze de chitara? mie imi este teama de taxele vamale care sunt 21% din cate stiu, mie mi se pare enorm acest comision pe care si-l insuseste statul Roman. Din ce stiu se percepe acest 21% la produsele electronice si la cele peste 150 Euro insa nu cred ca dozele sunt produse electronice. Site-ul nu m-a lamurit sub nici o forma si, in tipicul Postei Romane, la telefon nu raspunde nimeni. As aprecia mult ajutorul Dumneavoastra, O zi buna.
  8. Salut, daca imi dai niste exemple de melodii poate mai vorbim
  9. o poza se poate? as fi interesat dar am gasit mai multe modele pe net si as vrea sa stiu despre care este vorba. O zi buna
  10. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0748879645 Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar cabluri patch, acele cabluri cu care conectezi pedalele de efect intre ele. Imi trebuiesc doua.
  11. Pret: 70 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0748879645 Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Cumpar pedala Behringer CS100 sau CL9 pana in 70 de lei, sau alte optiuni.
  12. Este un forum de chitaristi, sunt cam...by default cunoscatori, pozele ar ajuta mult de tot
  13. Ce stiu despre chitarele astea este ca sunt chinezesti si au o colaborare cu Hora, dozele sunt cam low output dar calitatea constructiei nu este deloc rea.
  14. cauta-ma pe facebook. https://www.facebook.com/ciufulici.alexandru Sunt bassist.
  15. dupa cum arata capetele au fost folosite
  16. aici bassist, pentru detalii pm sau pe fb ciufulici alexandru
  17. un 700 de lei dar sunt in bucuresti, il mai ai? cam in ianuarie as avea banii
  18. Pret: 200 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0748879645 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Bocanci din PIELE cu bot metalic, 10 inele masura 40. Acesti bocanci sunt potriviti stilurilor underground, gothic, industrial, punk etc. SUNT PURTATI O SINGURA DATA, I-AM PRIMIT INSA IMI SUNT PREA MARI.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.