www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

New Made In Romania (Part 3)

DAN Tudor

Recommended Posts

Guest OratioMentis

Te superi daca te intreb ce este asta?

Eu inteleg exhaustivitatea muzicala, mai ales cand e vorba de muzicieni tineri care incearca sa dovedeasca din prima absolut tot ceea ce stiu.

Doar ca aici nu mai este vorba de exhaustivitate, ci de un ghiveci.

Asadar, te superi daca te intreb ce este asta si ce vrea ea sa fie? :)

DA !

Te superi daca te intreb ce este asta?

Eu inteleg exhaustivitatea muzicala, mai ales cand e vorba de muzicieni tineri care incearca sa dovedeasca din prima absolut tot ceea ce stiu.

Doar ca aici nu mai este vorba de exhaustivitate, ci de un ghiveci.

Asadar, te superi daca te intreb ce este asta si ce vrea ea sa fie? :)

Hehe....cineva mi-a inchis topicul precedent .....far vreo explicatie ! Radacinile comunismului...dictatorial se resfringe si aici in....muzica ??!!!

Asta e...........ce sa fac ?

Fiecare face ce poate....eu fack..MUZICA !

New video aici

*FIORI*

Despre ce muzica vorbesti, maestre lautar, unde-i muzica pe care ziceai c-o faci?

Am ascultat si eu vreo 15 secunde din ce postasi aici si asa m-a trecut un fior de-am oprit repede piesa. :lol:

In loc sa compui si tu o piesa mai de bun-smit, sa intrii aici ca toti oamenii si sa ceri pareri (presupun ca asta te intereseaza) intr-un mod mai placut, tu vii cu "huoo" si "baaa", injuri pe toata lumea, dai lectii, spui ADEVARUL, te lauzi ca te apreciaza nemtii si incerci sa ne bagi in cap ideea ca muzica ta ar fi SUPERIOARA (intr-o lume in care subiectivismul troneaza).

Tu sigur ai aterizat in cap cind ai picat de pe luna.

Guest OratioMentis

Despre ce muzica vorbesti, maestre lautar, unde-i muzica pe care ziceai c-o faci?

Am ascultat si eu vreo 15 secunde din ce postasi aici si asa m-a trecut un fior de-am oprit repede piesa. :lol:

In loc sa compui si tu o piesa mai de bun-smit, sa intrii aici ca toti oamenii si sa ceri pareri (presupun ca asta te intereseaza) intr-un mod mai placut, tu vii cu "huoo" si "baaa", injuri pe toata lumea, dai lectii, spui ADEVARUL, te lauzi ca te apreciaza nemtii si incerci sa ne bagi in cap ideea ca muzica ta ar fi SUPERIOARA (intr-o lume in care subiectivismul troneaza).

Tu sigur ai aterizat in cap cind ai picat de pe luna.

Ironside, parerea mea sincera este ca nu are rost. Nu am face decat sa ne umplem noi de nervi pentru nimic. Lasa, e bine asa. E muzica, e divina, e super-tare, kewl si pe trend. Sa fie la el acolo, ca na, fiecare cu ale lui. Eu mi-am luat-o, omul e clar ca nu vrea decat sa fie laudat.

Asta este.

Ironside, parerea mea sincera este ca nu are rost. Nu am face decat sa ne umplem noi de nervi pentru nimic. Lasa, e bine asa. E muzica, e divina, e super-tare, kewl si pe trend. Sa fie la el acolo, ca na, fiecare cu ale lui. Eu mi-am luat-o, omul e clar ca nu vrea decat sa fie laudat.

Asta este.

Ai dreptate, insa e putin trist sa te enervezi. Mie imi plac topicurile de genul asta pentru ca mi se par foarte amuzante reactiile domnului, sint pur si simplu geniale.

De exemplu, dialogul purtat de tine cu domnul Dan Tudork a fost tare de tot. Nici nu a citit tot ce i-ai scris in primul post, a citit prima intrebare si a bagat un reply suparat, ca si cum te-ar intrerupe.

Decit sa ne enervam, hai mai bine sa ridem de... hmm, "cu", ma scuzati. Decit sa ne enervam, hai mai bine sa ridem cu Dan Tudor. :D

No offense, Danny boy, I'm just kidding. :D

Asta este.

Pe mine ma distreaza ca ia si laudele sarcastice ca laude, desi cu siguranta intelege sarcasmul. :D

Guest OratioMentis

Ai dreptate, insa e putin trist sa te enervezi. Mie imi plac topicurile de genul asta pentru ca mi se par foarte amuzante reactiile domnului, sint pur si simplu geniale.

De exemplu, dialogul purtat de tine cu domnul Dan Tudork a fost tare de tot. Nici nu a citit tot ce i-ai scris in primul post, a citit prima intrebare si a bagat un reply suparat, ca si cum te-ar intrerupe.

Decit sa ne enervam, hai mai bine sa ridem de... hmm, "cu", ma scuzati. Decit sa ne enervam, hai mai bine sa ridem cu Dan Tudor. :D

No offense, Danny boy, I'm just kidding. :D

De aia m-am si retras, mi-era clar ca nu are rost sa incerc sa mai dialoghez. Are si dialogul ala regulile lui :) Bun, sa deschidem o cutie de bere si sa uram tuturor o seara placuta in continuare :)

Pe mine ma distreaza ca ia si laudele sarcastice ca laude, desi cu siguranta intelege sarcasmul. :D

Mdeah, cel mai probabil i-a fost greu sa detecteze acolo partea cu exhaustivitatea cunostintelor muzicale, care oricum ii spunea ca...da' mai bine tac :)

Poate sarcasmul il intelege, dar ironia sigur nu. :P

Topic-ul nu a fost sters. Singura problema a fost ca era postat de doua ori daca nu ma insel si un administrator l-a sters probabil pe cel in plus.

Nu mai e mult si-l inchide sefu' si p-asta.

Bãi, Dane ! Nu sunã rãu, dar aºa se întâmplã când intri într-o casã cu cizmele pline de noroi...

E un proverb, nu ºtiu cum e în germanã, care zice cã "Gura bate curu' "...

Ia sã intri ºi la nemți tot aºa " Ich bin der grosse muzikant, bã nemțãlãilor... Luați lecții de la ich, bãloºilor "

• 2 weeks later...

Mie-mi plac piesele ca si tehnica si muzica , partea video pentru clip-uri de amatori sunt bunicele,normal ca nu o sa fie ca cele profi care costa 40000$ .

Sunt OK piesele dar au un iz de cautare de drum nou cu toate ca muzicanti sunt foarte buni .

Cred ca aveti sau veti face si piese mai reusite.

De la Hans Knaal am vazut auzit piese super .Nici acelea nu au ajuns super hituri mai mult din lipsa de promovare la timpul potrivit dar mie imi plac si trupa este una super .

• Like 1

mda.... am hotatit sa-ti raspund ,desii intentia mea a fost sa nu mai raspund la nimeni pe acest forum !

De ce ?

am obeservat rautatea oamenilor de aici si...m-am dezgustat!

Daca pun o piesa pe un forum de afara ,chiar daca nu-s de-al lor lumea, vorbeste mai frumos,mai la subiect si mult mai putin invidios !

Aici...majoritate sunt destepti si stiu totul mai bine,dar....fara argumente !

Desii e un forum de chitaristi ,majoritatea de aici ,desii sunt chitaristi au laudat doar chitaristul ! la piesa( DRUM DE LUT ) desii...(hahaha) la aceea piesa solo-ul

care a fost asa laudat (hihi) nici macar nu a fost facut de un chitarist,!!! iar instrumentu care se aude NU E CHITARA !!!!

E clapa si e cintat de LIVIU SORESCU !!!

Hahaha....si tra la la...

Cine ride la urma....

Deci...vai si amar ....deci...cu cine sa mai vorbesc daca nu deosebesc chitara de clapa ????

Cit despre HANS KNALL ,despre care chiar daca multi n-au auzit,e ceea mai buna floare care a crescut in tara asta !

E parintele Avantgardei Romanesti ! O avalansa de muzica care n-a fost inteleasa !

Dar...asa e in primitivismul actual....

Cind zici ca piesele au iz de cautare,iti dau dreptate si citez din..*.mine :stim totul pe de rost...mecanic!dar,ne simntim atit de jalnic... am vrea sa invetam odata ! o noua ,mai rotunda....roata !* Dan Tudor mai 2011

Vizionare placuta.

Mie-mi plac piesele ca si tehnica si muzica , partea video pentru clip-uri de amatori sunt bunicele,normal ca nu o sa fie ca cele profi care costa 40000$ .

Sunt OK piesele dar au un iz de cautare de drum nou cu toate ca muzicanti sunt foarte buni .

Cred ca aveti sau veti face si piese mai reusite.

De la Hans Knaal am vazut auzit piese super .Nici acelea nu au ajuns super hituri mai mult din lipsa de promovare la timpul potrivit dar mie imi plac si trupa este una super .