Musaro Adriano Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 am tras un fel de blues ciudat numai cu pedalutze de la analog sound. mic shure sm 57 si un samson, chitara telecaster pick up suhr, amb brunetti 059 su boxa celestion century vintaj am incercat diferiti positie de pickup sa se si simta dinamica si raspuns de la pedalutze la impulsuri de la mana drapta in combinatie cu pickup diferiti. personal sunt destul de satisfacut de sunet, nu a iesit exact ca in realitate inregistrare zic eu dar semena. numai bine analogsoundblues.mp3
ramurel Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ce bine a picat ãsta pe post de "blues-ul de la mizul nopții"...
ramurel Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 ...ºi ,pentru cã vreau sa fiu primul.... "Buon compleanno/ Per il nostro amico italiano/ Musaro Adriano/ Sã trãieºti ºi "La Mulți Ani", bãdie !" PS: Nu prea mi-a ieºit ultima strofã, dar....
AnalogSound Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 (edited) Ramurel a fost primu pe RGC dar am fost eu primu pe messenger La multi ani Adri si sa iti mearga mana pe chitara multi ani de aici inainte. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound PS: Bucata suna foarte bine! Nah mai multe nu zic ca nu prea am cum Edited January 14, 2011 by AnalogSound
CiocanelBloodyCIocanel Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Foarte misto, si La multi ani!
Blackthorn Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Foarte frumoasa interpretarea Adriano, sunt curios cam ce setup ai folosit, suna foarte bine si tonul de la chitara, efecte si amplificator, dar si cel din mana.
Musaro Adriano Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 salut baieti, merci tuturor pentru aurari, sunteti prea amabili!! @blacktorn: salut, e cam descris la inceput ce am folosit ca hardware, am uitat eventual sa scriu ce microfone au intrat in mixer si din mixer in cubase pedalutze sunt un octo comp- screamer- delay analog sound. cred ca suntetul totusi este vorba de gusturi personale, iti dai sema ca la cine canta metal cu siguranta nu plac sunetele gen acest. dar daca vrei sa stii ceva detaliat sunt aici. numai bine baieti!!
Musaro Adriano Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Merci baieti! am mai tras o bucata pe un track, de data aceasta cu surh guitar si mesa lonestar. in rest aceasi setari si pedale (comp, ts808, delay analog sound). numai bine analogsoundblues2.mp3
Musaro Adriano Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 salut baieti, atases o varianta cu voum ridicat. mi am dat sema tarziu ca era prea scazut volum. scuze. ps. ts808 impinge un pic drive de la mesa, i am cam tras gatul dar asta e!! analogsoundblues2n.mp3
karpi Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 salut baieti, atases o varianta cu voum ridicat. mi am dat sema tarziu ca era prea scazut volum. scuze. ps. ts808 impinge un pic drive de la mesa, i am cam tras gatul dar asta e!! Primul sample era tonul adevarat ... Acest al doilea tonul este ceva comun ..suna bine dar suna ca mai toate statiile/distorsurile mai calitative .
AnalogSound Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Tre sa fiu de acord cu Karpi prima prima (cea cu volum mai mic) a sunat extrem extrem de bine foarte organic tonul si foarte fluid. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound
Recommended Posts