Daiabitiz Uyup Zwurp Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Am tras la repezeala niste samples, unele sunt mai edificatoare, altele mai vagi. In unele se aud diferentele mai tare la setarile de mix(cele cu gain mai putin), la altele nu, iar unele sunt clipped pe fat mode, sorry for that. All in all, a VERY cool pedal! Chitara cu fuzz direct in amp(finally, i can play queens of the stoneage ) Acu ti-am ascultat cateva din sample-uri.ESTI GENIAL.Ar trebui sa te apuci de cloning and selling. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andjar Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Felicitari!!!Suna CRIMINAAAL!!! Fara sa ma entuziazmez aiurea... imi place mai mult tonul din sample-urile tale decat cele ale pedalei originale pe care le-am auzit pe youtube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 Felicitari!!!Suna CRIMINAAAL!!! Fara sa ma entuziazmez aiurea... imi place mai mult tonul din sample-urile tale decat cele ale pedalei originale pe care le-am auzit pe youtube. Dude mersi mult. Eh, suna decent na ce pot sa zic. Pentru o pedala asa scumpa...sunt fericit ca pot cat de cat sa imi fac asa ceva fara sa dau bani prea multi. Vor urma si alte proiecte mai idioate. Mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 entuziazmez the power of the emphfuzzizer has you lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 fuzz bestial,scoate sunete cu adevarat GROAZNICE!!!!!!!!!!!!!!! cine are chef poate incerca modificarea facuta de mine la filtrul Notch pun jos si citeva oscilograme in varianta normal ,se observa doar un semnal dreptungiular in varianta cu Notch reglabil,aici este frumusetea ,se obtine o mare varietate de sunete de la un fuzz buhait pina la un fuzz plin de armonici inalte acum este finalizat cu totul ,am gasit si suport de baterie,am montat si doua relee care fac comutarile Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 @viobio: multam pentru modificare...foarte interesanta...abia astept sa o incerc ...tot o modificare a filtrului de notch este si cea din zvex octane (http://www.freestompboxes.org/download/file.php?id=5355&mode=view) ... iar alta ar fi adaugarea unui potentiometru liniar de 10K in serie cu alimentarea pentru a simula o baterie descarcata (http://www.beavisaudio.com/Projects/DBS/) ... bineinteles ca se pot modifica si diodele de clipping ( ) @Razvan S.: foarte bine suna demo-urile (din toate punctele de vedere)...felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted January 8, 2011 Author Share Posted January 8, 2011 (edited) fuzz bestial,scoate sunete cu adevarat GROAZNICE!!!!!!!!!!!!!!! cine are chef poate incerca modificarea facuta de mine la filtrul Notch pun jos si citeva oscilograme in varianta normal ,se observa doar un semnal dreptungiular in varianta cu Notch reglabil,aici este frumusetea ,se obtine o mare varietate de sunete de la un fuzz buhait pina la un fuzz plin de armonici inalte acum este finalizat cu totul ,am gasit si suport de baterie,am montat si doua relee care fac comutarile Dupa pozele alea la osciloscop, parca e fuzzul Satanei Tre sa incerc cu notchu.Mersi! @viobio: multam pentru modificare...foarte interesanta...abia astept sa o incerc ...tot o modificare a filtrului de notch este si cea din zvex octane (http://www.freestomp...=5355&mode=view) ... iar alta ar fi adaugarea unui potentiometru liniar de 10K in serie cu alimentarea pentru a simula o baterie descarcata (http://www.beavisaud...m/Projects/DBS/) ... bineinteles ca se pot modifica si diodele de clipping ( ) @Razvan S.: foarte bine suna demo-urile (din toate punctele de vedere)...felicitari! tnx dude, am sa incerc eventual si acel dying battery sim Edited January 8, 2011 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted January 19, 2011 Author Share Posted January 19, 2011 (edited) Porcaria are acum cutie YEEEEHAAAA! As putea baga un led, switchul e un 3pdt recuperat; dar...mi-e lene Mai trebuie sa pun ceva pe spate la placa sa nu atinga, si gata. Edited January 19, 2011 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 (edited) OMIGOD cutiile de la mine...dude kickass Edited January 19, 2011 by Daiabitiz Uyup Zwurp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin65 Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 895USD... I pissed myself a little. Tocmai mi-am adăugat și eu încă un fuzz în pedalier, așa că n-am să te întreb "de ce" . Baftă la efectuat. Univox Superfuzz e scumpa pt ca este vintage. Macar e mai complicata decat Maestro FZ-1 http://www.studio1525.com/store/index.php?main_page=product_info&cPath=4&products_id=1753 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts