ciuci Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 topicul se numeste poze cu forumisti, nu e vorba de mers la dentist, asa arat eu la fatza Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD-C Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 acu asteptam noul album si conform datelor au zis ca au tur mondial/european deci am presimtirea ca ne vor revizita:) Sa dea Domnu'!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Eu imbracat la 3 ace (patru ace = +camasa). Threadu asta de ce nu e sticky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Threadu asta de ce nu e sticky? ca n-are sens. it ranks high anyway. vezi sa nu te-ntepi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 De la concertu de aseara: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Corina - Abigail vocals.. si mai in spate Alex - keyboards Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 guitargasm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 -AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! -AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 -AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Waazup? too much drink? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Decembrie 1989, Piata Operei, Timisoara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Decembrie 1989, Piata Operei, Timisoara Foarte tare frate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Decembrie 1989, Piata Operei, Timisoara Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Una din cele mai misto poze de pana acuma. "Good job ! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 (edited) hehe thanks am fost si in 16 dec. noaptea acolo cand a inceput sa se traga . Aveam doar 4 ani... dar asa ceva nu se uita... Edited April 4, 2007 by TB_TM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 trist Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Anu trecut prin cheile Carasului.Io-s ala cu mainile ocupate... Anu trecut prin cheile Carasului.Io-s ala cu mainile ocupate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Decembrie 1989, Piata Operei, Timisoara Foarte tare poza. Daca mai ai poze de la Revolutie si nu e cu banat mai posteaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyfer Posted April 12, 2007 Share Posted April 12, 2007 amintiri plãcute pe Piatra Mare dupã way too much palinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenrir Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Subscriu si eu cu imagini. Macar atat am avut parte de paste...locuri faine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Cine a zis ca Iepurasul nu exista???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Salve... Nu mai tin minte daca am mai postat aici si mi-e greu sa caut printre atatatea pagini. Bag si eu "cateva" poze cu subsemantul... Prin 1976... la vreo 4-5 luni or less... Deja faceam la olita, eram "baiat male" nu ca altii ! Incepea sa mi se "contureze" parul cret... (eu sunt cel din dreapta). Sar peste perioada comunista cu mine pionier si "ma arat" pe la 15-16 ani cu tobarul din prima trupa... (poza facuta prin 1991-1992, tot cel din dreapta si de data asta) Primul meu job (16-17 ani, ma tunsesem un pic)... vindeam tigari la metrou la Aviatorilor. Pe atunci aveai voie si cu masute... Cu o parte din trupa Abigail prin '94 - '95. George era bolnav si nu a putut veni la poza facuta de fotograful lui Gombos, care poza ulterior a aparut in revista Vox Pop Rock. Stiati deja sau sa va spun ca tot in dreapta sunt si aici... ? Cantand pe o terasa la mare. La masa pe langa amicii mei, mai erau si doua tipe din Iasi, proaspat agatate. Aveam 19 sau 20 de ani (1995 - 1996). Sar "cativa" ani si ajung oarecum in prezent... La Buzau la Festivalul Top T, in 2006. La Brasov prin ianuaire 2007 la un concert... In prezent cu bicicleta la oki... (poza atasata pentru ca nu-mi mai permitea forumul sa linkuiesc si alte "zeci" de poze...) P.S. Mai vreti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenrir Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 (edited) Skânteie aka flam?? rulz! Edited April 20, 2007 by Fenrir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Respect si d-voastra domnu' Emanuel... si sa ne revedem cu bine pe aceeasi scena curand... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Foarte misto pozele Catalin, foarte misto... Am prins vremuri frumoase! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Multumesc Tony ! Asa este, am prins vremuri frumoase... Si asta nu e nimic dar probabil e de la sine inteles ca nu pot monopoliza topicul cu poze de atunci... Inca o data multumim pentru tot ce ai facut pentru noi anul trecut cu ocazia concertului de la Resita... In alta ordine de idei... Merge treaba cu inregistrarile ? Cand va vad iar "la un loc" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Of, o sa creada lumea ca cine stie ce am facut pentru voi, ca am facut rost de droguri mult sub pretul pietei sau mai stiu eu ce Ti-am spus si repet: nu am facut nimic deosebit, era normal ca si gazda sa fac tot ce pot pentru ca sa va simtiti bine! Cel mai misto a fost cred cand am stat cu totii dupa ce am cantat la terasa aia ordinara, unde am povestit si am ras pana la 3 dimineata in timp ce am baut coniacul tau si am mancat (de fapt ATI mancat, ca eu nu am avut curaj...) hamburgerii aia ciudati. Cu albumul e la fel ca si la voi... multa munca pe partea tehnica. Chiar vrem sa fim multumiti, prea am facut inainte totul pe fuga, de parca ne alerga cineva. Acum avem in sfarsit timp si tehnica necesara. Ca sa revin la poze, cred ca toti s-ar bucura daca ai mai pune poze vechi. Si eu trebuie sa mai caut unele old-school de-ale mele. Aia cu tine la mare mi-a placut cel mai mult. Cred ca bagai femeile in boala cu parul ala cret! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest domnul Rig Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 De la jam-ul de marti. Am selectat-o pe cea mai misto cu mine. Mai sunt cateva pe blogul fotografului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Incerc sa ma abtin, dar nu pot... trebuie sa ma laud: Eu, backstage, cu chitara lui Henrik Danhage de la Evegrey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 io tuns si cu acustica in bratze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts