michel2233 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Frumoase poze .. tot mai frumoase .. glass, geologu... aleksei, riluri (m-am uitat pe devianart - felicitari, frumoase portretele..) .. Poate cam devreme, si intr-un loc nepotrivit .. dar.. LA MULTI ANI! si un an mai bun!!!
Guest riluri Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Frumoase poze .. tot mai frumoase .. glass, geologu... aleksei, riluri (m-am uitat pe devianart - felicitari, frumoase portretele..) .. Poate cam devreme, si intr-un loc nepotrivit .. dar.. LA MULTI ANI! si un an mai bun!!! multzumesc! pozele tale sunt foarte bune,felicitari!
Doctor X Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Special pentru iubitorii de Strat-uri vintage.
Guest Rhadoo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 (edited) da.. si niste poze facute de mine..stiu k nu se ridica la nivelul celor postate de unii dintre voi,dar here goes.. Edited February 4, 2007 by Rhadoo
Guest Rhadoo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 (edited) pe cei slabi de inima ias ruga sa nu dea fullsize la pozele urmatoare...sunt student la medicina....si dk asta vi se pare macabru,imaginativa cum stau 10 cadavre intrun bazin de formol,inghesuite ca sardinele in conserva Edited February 4, 2007 by Rhadoo
cearny Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nu doresc sa supar pe nimeni, dar am sters pozele atasate de Rhadoo. Sunt neplacute si e posibil ca destui sa vrea sa-si testeze 'ingerul' cu rezultate nefericite. Rhadoo, pentru asemenea poze mai degraba cauta casa pe somethingawful.cum & co. Fara suparare.
Guest Balan Alex Ciprian Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 (edited) mi se pare ca functia macro merge destul de bine la mine, astea au fost facute in Oraselul Avigliana, langa castelul Sagra di San michele - TORINO Edited February 5, 2007 by Balan Alex Ciprian
Guest HellPatrol Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 (edited) superbe pozele.. Edited February 5, 2007 by HellPatrol
Guest Rhadoo Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Nu doresc sa supar pe nimeni, dar am sters pozele atasate de Rhadoo. Sunt neplacute si e posibil ca destui sa vrea sa-si testeze 'ingerul' cu rezultate nefericite. Rhadoo, pentru asemenea poze mai degraba cauta casa pe somethingawful.cum & co. Fara suparare. it's all good
igorr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ce mai stocheza oamenii prin balcoane. "infectarul" de la 6, sector 3 Bucuresti, Romania
NiNjA Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Excelent contrastul cu apartamentul de dedesubt. Tara tuturor imposibilitatilor...
igorr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Io nu stiu cum draci vecinii nu sunt deranjati ca acolo e serparie in toata regula. Rozatoare, cuiburi de pasari, gandaci...si cred ca si inauntru e la fel cel putin asa se vede...
karpi Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 (edited) CHITARA si inca o chiatara Edited February 28, 2007 by karpi
Guest MMG Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 O poza superba facuta de un prieten, aici. E cu chitara...
Guest MrJackson Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 O poza superba facuta de un prieten, aici. E cu chitara... Foarte misto!
Aleksei Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dupa ploaie: http://tinypic.com/view.php?pic=2ewnlza
Guest crirox Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 eu am un cont pe dA aka deviantart. Who want's to see, just click
michel2233 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 A day in the life of a fool A sad and a long, lonely day I walk the avenue And hope I run into The welcome sight of you coming my way... .. hmm .. 1Aprilie?? I'll stop just across from your door But, you're never home anymore So there, in my room And there, in my gloom I'll cry, tears of good-bye... Till you come back to me That's the way it will be Everyday in the life of a fool... (Mariz-Bonfa-Sigman) .................................................................................................
Doctor X Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Greu sa pui o poza dupa Michel. Dar totusi... Ultima iesire, Rosia Montana.
Guest Baumwolle Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Si cateva de astazi, de la Poiana Secuilor...
mega.deb Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 CHITARAsi inca o chiatara stiu ca sunt offtopic ... dar cine-si aduce aminte sa fi vazut vreodata un post de-al maestrului Karpi de DOAR 2 RANDURI !!!! nu ma intelegeti gresit Karpi
Recommended Posts