www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Aleksei

Active Members
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Aleksei

  1. Hardwire-ul a ajuns la mine - e impecabil (as advertised) iar vanzatorul e un domn.
  2. GAH! acizi mai sunteti... La multi ani Crangasene neabtinut!!!
  3. Aleksei

    Poze de tot felul

    Dupa ploaie: http://tinypic.com/view.php?pic=2ewnlza
  4. Jules asta a fost al 666-lea post al tau . Eu as cumpara-o mai ales daca ar da postere cu Gibsoane, Fendere, Reghinuri sa pe pun pe pereti. Sincer, imi face placere mai multa sa rasfoiesc o revista decat sa dau scroll pe o pagina web. Desigur, internetul e mai la indemana, MULT mai rapid si mai eficient dar si "oldschool"-ul are farmecul lui. As cumpara!
  5. Aleksei

    G3 2007

    Petrucci_DT tu ai vazut concertul lui Vai din Romania? Daca dupa concertul ala poti sa zici ca e increzut atunci u got issues. Nu confunda mimica cu impresiile, poate ca omul iubeste sa cante si simte muzica. Ce e rau in a-ti place ceea ce faci?
  6. Aleksei

    G3 2007

    Da, mare pacat de Steve dar faptul ca o sa fie Paul Gilbert e super! Sa faca si ei un dvd de data asta.
  7. Aleksei

    Cinema Club

    Tenacious D and the pick of destiny Jack Black, mai tare decat School of Rock, muzica super si un final care rupe tot. Merita vazut! :)
  8. Aleksei

    black tech soul

    Mi-au placut: glass: "pai, foarte pe scurt, dar FOARTE pe scurt, muzica electronica se imparte in 2: uptempo -> muzica de dans, de club (ex. techno, house, electro, mnml, drum&bass, breakbead, etc.) downtempo -> muzica de "chillout", de ascultat acasa sau la o cafea (ex. triphop, ambiental, chillout, idm, dub, etc.) muzica techno este cea mai arida si sintetica forma a muzicii electronice de dans. prin definitie este exclusiv facuta pe scule electronice (sinth, groovebox, etc.). in general o piesa va contine un loop de tobe de 2/4 sau 4/4, intre 110 si 125 bpm, o linie de bass, una sau doua linii de lead si in unele cazuri (alea de prost gust) voce. muzica techno se bazeaza foarte foarte mult pe sunet, ideea e sa fie cat mai nou, cat mai neauzit, cat mai puternic." mickeyG: "^Vezi-ti bah de treaba, daca nu-ti place, nu te baga in discutie, pt ca nu intereseaza pe absoult nimeni ce parere ai tu despre muzica electronica" Nu mi-a placut: mickeyG: Dap, cu furci si topoare! (pt ca ai uitat de torte man, tortele adauga farmecul acela cand linsezi pe cineva) :) ;)
  9. Aleksei

    black tech soul

    Pt mine baza e The Prodigy... pacat ca eram putin cam mic sa ma duc in 1994 la concert la ei. De asemenea The Crystal Method si Chemical Bros imi mai plac mult dar si electronicii Daft Punk!
  10. Aleksei

    Rpg

    Role Playing Forums?? WTF?!? level 97 barbarian in single player d2 lod 1.07 years before we could play on battlenet.
  11. Nota Obtinuta 9.94 GG
  12. Aleksei

    DDR Problem

    Verifica ramurile sa nu fie bulite. Mergi cu ele la altcineva si vezi daca merg acolo sau... baga-le pe rand sa vezi daca singure le vede.
  13. Aleksei

    La multi ani!

    Happy new year si happy integrare in UE!!!
  14. Io am auzit Gica petrescu - Casuta noastra in melodia lu Winston, sa fie asta "tema din folclor"? Votat Malmsteen. Daca mai aveam un vot i-l dadeam lu Winston!
  15. Aleksei

    Sarbatori fericite

    Sa aveti sarbatori bine dispuse, fripturi gustoase, vin rosu, carnati grosi si sarmale bine facute!!!!
  16. Decat sa-ti "pocnesti" singur degetele mai bine il pocnesti pe altu!
  17. Dragut post, informativ... dar Maria Ciobanu e artista POP?? Tot popular music interpreteaza si dansa.
  18. RIP dar de ce ai deschis pe 9 topicu?
  19. Aleksei

    Poze de tot felul

    de 1 decembrie in jardiniera tot in jardiniera pamatuf de sters prafu' vazut in macro
  20. The limited-edition, signed HD.6X-Pro has an MSRP of $7,999 USD. Other unsigned HD.6X-Pro models will also be sold through Sweetwater at an MSRP of $4,999 USD. (!!!!!!)
  21. ragaca punct ro... ra-ga-ca punct ro... la bataie sar si io??? era un topic tampit ) foarte tare!!!!
  22. As trece si eu cu inca un coleg forumist pe la Mamou diseara... doar sa nu dati cu pietre dupa noi pana la urma care e ora???
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.