Sloby Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 A trebuit sa o vand in primavara(parca primavara era...). E vorba de un TS808 si un DynaComp in aceeasi carcasa, neagra cu semnul "material radioactiv" in jurul switchurilor. Deci, cine o are? Poza e facuta de Gabi in timpul lucrarii, alta nu cred ca am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sloby Posted October 25, 2010 Author Share Posted October 25, 2010 Nu mai stii cui i-ai vindut-o? Nope. La cate aveam pe cap numai asta nu puteam tine minte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andjar Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 ti-e frica sa nu fi ajuns pedalutza radioactiva pe mana teroristilor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Hahahah cred ca este pe la puiub... nu ii stiu decat ID de mess: puiub daca nu ma insel si sper ca nu se supara ca am postat-o aici (si de asemenea sper ca eu sa nu ma insel). Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound Link to comment Share on other sites More sharing options...
puiub Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Hahahah cred ca este pe la puiub... nu ii stiu decat ID de mess: puiub daca nu ma insel si sper ca nu se supara ca am postat-o aici (si de asemenea sper ca eu sa nu ma insel). Salut, nu ma supar, intr-adevar la mine este pedala. Doar ca... nu stiam ca este a LUI, credeam ca este a MEA. De altfel, imi place foarte mult pedaluta, ai facut o super treaba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnalogSound Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 ) clar este a TA ehhh s-a elucidat si misterul asta Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sloby Posted October 25, 2010 Author Share Posted October 25, 2010 Salut, nu ma supar, intr-adevar la mine este pedala. Doar ca... nu stiam ca este a LUI, credeam ca este a MEA. De altfel, imi place foarte mult pedaluta, ai facut o super treaba! Ok, fosta mea pedala. Nu vreau scandal sau confuzii. Ideea e ca o vreau inapoi, sentimental value. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squier Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Ok, fosta mea pedala. Nu vreau scandal sau confuzii. Ideea e ca o vreau inapoi, sentimental value. Acum ca ai gasit-o ,fa-i lui Puiub 'an offer he can't refuse" .Doar ca ma indoiesc ca o mai vinde,sunt familiarizat cu circuitele din pedala aia si suna f f bine la un pret foarte mic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sloby Posted October 25, 2010 Author Share Posted October 25, 2010 (edited) Acum ca ai gasit-o ,fa-i lui Puiub 'an offer he can't refuse" .Doar ca ma indoiesc ca o mai vinde,sunt familiarizat cu circuitele din pedala aia si suna f f bine la un pret foarte mic. acum negociem. Defapt tratam situatia...) Edited October 25, 2010 by Sloby Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 super faza! Sa vezi cate topicuri d-astea deschid si eu cand m-oi impaca cu banii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andjar Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Sa vezi cate topicuri d-astea deschid si eu cand m-oi impaca cu banii. daca as avea finante as deschide aici un amanet online numai de pedale si amp-uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bleeding Riff Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Foarte tare Sa ne spui si noua daca ai luat-o inapoi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 si acum ca s-a aflat hai sa trecem la treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts