Guest DrVet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 la sfarsitul saptamanii 16-22 august 2010, va vor incanta urmatoarele trupe: ZDOB ȘI ZDUB LUNA AMARÃ ALTAR URMA STONEBOX BYRON ZOB KUMM OCS NICU ALIFANTIS & ZAN TROOPER E.M.I.L. IPR TRUPA VECHE PHENOMENON ADDICTION CHESTER CUANTUNE EAST ROOTS RAVA ROBIN AND THE BACKSTABBERS SCHLITZ THE DA DA TIPTIL UP TO ELEVEN WHITE WALLS
Riccardo Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 O sa fiu in vama de pe 16 pana pe 20 si inca nu stiu: intrarea la concert e libera? Concertele sunt doar la sfarsitul saptamanii? Detalii te rog
bogdaniiii Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 O sa fiu in vama de pe 16 pana pe 20 si inca nu stiu: intrarea la concert e libera? Concertele sunt doar la sfarsitul saptamanii? Detalii te rog Concertele sunt pe 20 si 21 (noaptea) si intrarea este libera. Mai multe detalii gasesti pe www.stufstock.com
Guest DrVet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 (edited) Concertele sunt pe 20 si 21 (noaptea) si intrarea este libera. Mai multe detalii gasesti pe www.stufstock.com "Stufstock 2010 Scris de Lucian pe 14 May 2010 la 1:08 pm , www.iconcert.ro De luni pânã joi intrarea la evenimentele din cadrul festivalului este libera. Prețul unui bilet pentru ultimele douã zile ale festivalului este de 20 lei/zi. Prețul unui abonament pentru zilele de vineri ºi sâmbãtã este de 35 lei. Biletele ºi abonamentele vor putea fi achiziționate la intrarea în zona de desfãºurare a evenimentului ºi pe site-ul stufstock.com" sincer, avand in vedere ca site-ul nu prea este up to date, cred ca o sa se lamureasca oamenii la fata locului... Edited August 12, 2010 by DrVet
bogdaniiii Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 (edited) Poftim? :| Asta mi se pare o mare lipsa de seriozitate si slaba organizare. Pana acum pe site de ce nu s-a anuntat nimic in legatura cu biletele? Sa nu mai spun ca programul s-a afisat abia acum 2-3 zile. Nu mi se par normale astfel de "surprize". Edited August 12, 2010 by bogdaniiii
Guest DrVet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 (edited) Btw, titlul este scris gre?it: StufStok în loc de StufStock. a naibi' tastatura... Edited August 12, 2010 by DrVet
George Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Btw, titlul este scris greșit: StufStok în loc de StufStock. Ti se pare
Vladimir Tepes Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 pacat ca nu-i la munte... urasc litoralul romanesc
obtimistul Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 (edited) eu unul am fost mereu la Stuf si am sa merg si anul asta, no matter what! sentimentul de a fi in Vama, mai cu seama in perioada festivalului, este unul special Edited August 13, 2010 by obtimistul
tatal Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 la sfarsitul saptamanii 16-22 august 2010, va vor incanta urmatoarele trupe: ZDOB ȘI ZDUB LUNA AMARÃ ALTAR URMA STONEBOX BYRON ZOB KUMM OCS NICU ALIFANTIS & ZAN TROOPER E.M.I.L. IPR TRUPA VECHE PHENOMENON ADDICTION CHESTER CUANTUNE EAST ROOTS RAVA ROBIN AND THE BACKSTABBERS SCHLITZ THE DA DA TIPTIL UP TO ELEVEN WHITE WALLS Atasez afisul
vektor Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 eu unul am fost mereu la Stuf si am sa merg si anul asta, no matter what! sentimentul de a fi in Vama, mai cu seama in perioada festivalului, este unul special +1
Recommended Posts