www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bogdaniiii

Active Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Ibanez Artcore AS73
    Hohner acustic
    Vox Valvetronix VT15

bogdaniiii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputation

  1. Pret: 330 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0730 181 045 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Este in stare excelenta. Vine insotita de cablu usb si discurile originale cu drivers si pro tools.
  2. Am uitat sa mentionez ca ofer si o husa din imitatie de piele, facuta pe dimensiunea lui.
  3. Pret: 430 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0730181045 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se cam pune praful pe el asa ca m-am hotarat sa il vand, sa se bucure altcineva de el Din pacate, momentan nu am cu ce sa ii fac poze reale, insa voi posta cum fac rost de un aparat foto Oricum arata ca nou, nu are niciun defect. A fost tinut numai in casa si folosit destul de rar. L-am cumparat prin 2009-2010, nu mai stiu exact. Se poate testa la mine acasa, in Aparatorii Patriei.
  4. Vand 2 bucati AMAZON KINDLE 4, gri Primul este varianta cu reclame. Le-am dezactivat, dar mesajul din poza ramane pe ecran. Mesajul nu este vizibil cand cititi! Al doilea este varianta fara reclame dar are semne ceva mai accentuate de uzura pe ecran. Insa nu deranjeaza deloc la citit! In rest arata si functioneaza fara nicio problema Amandoua au cutie si cablu de date original. Pretul este per bucata.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.