Adi91 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Deci ca tot omu cand isi face rost de masina , vine vremea sa-mi fac un cd audio cu muzica, pentru ca alea ce le am deja nu satisfac. Deh, sunt un snob. Pun aici o lista cu melodii care mi se par mie potrivite pt condus, si as ruga sa veniti cu recomandari, pe cat posibil din genuri apropiate : - Booker T & the MG's - Green Onions - ZZ Top - Tush - ZZ Top - La Grange - ZZ Top - Mustang Sally - Rory Gallagher - Secret Agent - Rory Gallagher - Leavin Town - Rory Gallagher - In Your Town - Rory Gallagher - Country Mile - Rory Gallagher - Laundromat - Rory Gallagher - Messin with the Kid - LA Blues Authority - Same old Blues - John Mayer - Neon - NTM - Pose ton Gun - Deep Purple - Black Knight - George Thoroughgood - Bad to the Bone - John Mayall & The Bluesbreakers - Mail Order Mystics
cyfer Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Eu conduc cel mai bine pe albumele Scofield, A Go Go ºi Bump.
Radu Burcea Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 GNR-Paradise city!Imi place sa o ascult cand sunt in masina(bine..fireste ca nu eu conduc)si nu numai!
canstantzin Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Eu conduc totata ziua numai pe greg howe, goncalo pereira, guthrie govan, frank gambale... la ora 5 cand ma intorc de la birou dau pe city fm si ascult emisiunea lui mihai si parca trece mai repede timpul in trafic.
Guest Gratisyahu Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 natty: cold town dilated people: worst come to worst dub incorporation: galerer unu' cu alexandra ungureanu: am gresit putin stephen marley cu damien marley: traffic jam Cragga:Mr postman. Cas Haley:walking on the moon(varianta de studio) Laid Black: Red Gentleman: dem gone NTM face toti banii.
fixxxer_metalhead Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Don Felder - Heavy Metal (takin' a ride) si in general, ZZ top au numa' muzica de condus: cum sa uitam de Sharp Dressed Man, Viva Las Vegas sau Doubleback? apoi....Dire Straits: Money for nothing e numa' buna; Bee Gees - Stayin' Alive Red Hot Chili Peppers - Dani California - asta nu stiu daca e chiar buna de condus, dar e buna de ascultat. de la Doro poti asculta multe melodii: exemplu : acu depinde si cate amenzi vrei sa primesti. astfel, iti recomand cu caldura Jump in the fire si Blitzkrieg de la Metallica, bune de ascultat pe autostrada, cu acul vitezometrului mult spre dreapta revin cand mai gasesc chestii interesante prin playlist, sper sa te ajute
Fictum Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 (edited) Soilwork;In Flames;Cannibal Corpse....e ciudat ceea ce ceri.....fiecare asculta ce ii place,logic,nu? Tu poate faci accident pe ce muzica conduc eu...si invers Mai bine cereai o lista de trupe din genul muzical care iti place tie... Edited March 10, 2010 by Fictum
pulbur Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Eu nu stiu de voi...dar eu doar pe Kiss Fm conduc !
Guest costi iorga Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Unde am eu cea mai mare distractie cu pedala de volum ...ääääh de acceleratie Albume: AC/DC : Back in Black (tot albumul) AC/DC: Highway to Hell (tot albumul) Judas Priest: Turbo Piese: Rammstein: cam toate, in afara de alea mai lente gen "Mutter". Rammstein rules cand... rulezi ! Paradise Lost: Soul Courageous Regatta: Andreea (80's Yugo Pop din Split - very rare) Motörhead: Born to Raise Hell AC/DC: Riff Raff AC/DC: Gone Shootin' Bruce Dickinson: The Road To Hell Dimmu Borgir: Mourning Castle Napalm Death: Breed to Breath Stratovarius: The Kiss of Judas The Gathering: Kevin's Telescope ...
Vladympv Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 beton faza daca ai nevoie de recomandari eu zic sa asculti manele. succesuri! Deci ca tot omu cand isi face rost de masina , vine vremea sa-mi fac un cd audio cu muzica, pentru ca alea ce le am deja nu satisfac. Deh, sunt un snob. Pun aici o lista cu melodii care mi se par mie potrivite pt condus, si as ruga sa veniti cu recomandari, pe cat posibil din genuri apropiate :
Skeleton Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 eu la drum lung ascult aerosmith, dire straits, ac/dc si prin Bucuresti ascult prodigy
mirceab Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 " Am crezut cã se vorbeºte aici despre acea muzicã specialã specialã care ajutã ºoferul sã stea treaz când este într-o cursã foarte lungã sau când este foarte obosit. Am ascultat astfel de muzicã o noapte, pe un autocar pe drumul de la Sibiu la Chiºinãu, ºi am fost nevoit sã recunosc cã-i eficientã (deºi mi-aº fi dorit mult sã ațipesc cât de cât, sã nu ajung turtit la destinație). De atunci tot caut astfel de muzicã, dar nu gãsesc. E ºi greu de definit stilistic (cu multe ruperi de ritm, includea ºi parte vocalã, dar nefiind verbalã, etc). ªtie cineva ceva despre asta?
igorr Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 pentru mine functioneaza country classic si flamenco modern gen Los delinquentes sau Fito y Fitipaldis daca bag metale iau toate radarele asa ca n-are rost...
Guest mariusxd Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 fiecare asculta ce-i place. eu unul as prefera ceva metallica
Eldrian Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 ... si pedala de acceleratie nu sta dracului locului
ciorap Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 nu imi vine sa cred ca nimeni nu a sugerat the obvious:
Guest Verma Leptor Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Credeti ca se poate conduce pe asta? Verma Leptor - A-ha-ha! http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=43984
marcianpetrescu Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 recomandare dupa 4 zile de mers cu masina in turneu !!! TRAVIS TRITT !!!! un mare cantaret de modern country !!!! excelenta muzica ! cautati albumele ! merita !
Recommended Posts