fer_drums Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 (edited) pentru prima data in Romania proiectul G3 se vor duela si nu numai..... -Calin Grigoriu-guitar solo -Vladimir Pocorschi-guitar solo -Cezar Popescu-guitar solo -Fernando Draganici-drums -Adi Sardi-guitar bass Recitalul va contine:compozitiile chitaristilor, iar la final impreuna jam session trei cover-uri. Sambata 27feb.ora 21.30 club Big Mamou Edited February 22, 2010 by fer_drums
Razvan Alexandru Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Interesant, dar din experienta iti zic sa vezi mai bine care e treaba cu licenta pe numele G3. satriani e cam strict cu chestiile astea.
fer_drums Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 (edited) o schimbare DEJA in acest proiect... Cezar Popescu nu poate sa onoreze acest concert,din motive strict profesionale(concert Vita de Vie) Avem invitat pe Cantemir Neacsu (Taxi,Flash Band) http://www.myspace.com/cantemirneacsu Edited February 23, 2010 by fer_drums
fer_drums Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 (edited) Pe langa compozitii...avem in playlist: jamiroquai,eric johnson,gary moore,yngwie malmsteen,joe satriani,jimi hendrix...etc Edited February 26, 2010 by fer_drums
bogdaniiii Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 te rog, vreau sa stiu si eu un pret de intrare ) stii, e criza
fer_drums Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Noroc,presupun k maxim 15ron...dar nu sunt sigur.Numai bine te rog, vreau sa stiu si eu un pret de intrare ) stii, e criza
Guest Izzy Waan Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 astia sunt instrumentistii de marca din romania ?!?!?!?
ntt Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 sunt 3 chitaristi buni care vor canta impreuna. nu sunt nici cei mai buni nici cei mai rai. probabil data viitoare se vor strange alti 3 chitaristi 2 mai slabi si unul mai bun decat acestia...daca vom merge sa ii vedem nu vom merge sa apreciem cat de des iasa din game, cate gherle pe minut fac sau cat de slabi sunt in comparatie cu cel mai bun de pe planeta (sau cu noi) ci sa ascultam muzica. abba sunt mai slabi sau mai buni decat metallica?
Musaro Adriano Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Pai fratilor, eu zic ca in loc sa comentam atat ai sa ne bucuram ca avem un spectacol special pentru chitaristi si sa ne intalnim acolo sa ne distram cu toti. Eu vin sigur, mi era chiar dor de ascultat un pic de pana pe corzile la volum mare. Felicitari pentru initiativa!! numai bine
CiocanelBloodyCIocanel Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 uu... calin vine si canta d-ale lui cu clasica si cu looperu? suna bine
fer_drums Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Fratilor...treaba e foarte clara....e bine ca se intampla ceva....parerea mea...deocamdata e prima editie....pe viitor ne vom gandi la alti chitaristi de ex.Marius Pop ,Cristi Gram...etc Nu sunt eu organizatorul...Cornel patronul clubului Big Mamou a venit cu initiativa si TVR. Cine e liber si are placerea sa vada acest concert e binevenit...cine nu....tot bine.Oricum SI acest concert va fi barfit....TRAIM IN ROMANIA...SI ASTA SPUNE TOT
Guest RaresD Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Fratilor...treaba e foarte clara....e bine ca se intampla ceva....parerea mea...deocamdata e prima editie....pe viitor ne vom gandi la alti chitaristi de ex.Marius Pop ,Cristi Gram...etcNu sunt eu organizatorul...Cornel patronul clubului Big Mamou a venit cu initiativa si TVR. Cine e liber si are placerea sa vada acest concert e binevenit...cine nu....tot bine.Oricum SI acest concert va fi barfit....TRAIM IN ROMANIA...SI ASTA SPUNE TOT Se da si la televizor/ se filmeaza?
Guest alec Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Felicitari pentru initiativa, e un inceput bun pentru evenimentele exclusiv "chitaristice" autohtone de anul acesta. Ne vedem pe acolo diseara
fer_drums Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Se filmeaza....nu stiu ce vor difuza... Se da si la televizor/ se filmeaza?
Neuro Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 am fost, am vazut, am apreciat! a fost foarte bine. felicitari tuturor celor implicati! e foarte important sa ai initiativa, dar mai important sa o pui in practica. bravo inca o data!
Musaro Adriano Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Am fost am vazut si am apreciat si eu ca langa neuro eram!! Felicitari la toti chitaristi in primul rand, toti au cantat foarte bine, chiar peste asteptarile, si nu in ultim rand tobar fernand si basistul adi care au cantat de rupe. trei stiluri diferit de cantat intre chitaristi care sau combinat foarte bine intre ei in particolar la litle wing jam unde am avut emotii!! La mai multe din astea!! felicitari, numai bine
Nenea Rau Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Frumos! Veni, vidi, vici! Atat de matol sunt ca imi amintesc ca l-am recunoscut pe Adi Musaro. Si, ca un domn, inainte sa plece m-a salutat. GIZAS CRAIST! Unii sunt domni oricand. Chiar foarte frumos evenimentul! Imi doresc asa ceva in fiecare weekend. Ceea ce, vorba prostului din scrisorile din armata, va doresc si voua.
canstantzin Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Felicitari tuturor pentru seara trecuta. Nu ma asteptam sa iasa asa bine, la modul general vorbind.
ilun Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 (edited) pe mine m-a cam spart cantarea si 'deeper underground'-ul a rupt !!! sa tot vedem asa ceva...si cred ca l-ar fi placut si lui satriani/vai/malmsteen sa auda varianta calin/cantemir/vladimir de little wing Edited February 28, 2010 by ilun
fer_drums Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Va multumim pentru participare,pentru timpul acordat si asteptam propuneri pentru un nou G3.Numai bine tuturor. Atasez si ceva poze...
fer_drums Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 2filmari... http://www.youtube.com/watch?v=JqSgV7Fe5WE
dass101 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Damn, imi pare rau acum ca n-am fost.. Poate data viitoare se incearca o locatie mai buna, toti instrumentistii implicati cred ca merita mai mult, mai ales dpdv conditii tehnice. Cu putina promovare cred ca s-ar umple sa zicem... Silver Church?
Vladympv Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 am ascultat si eu acum ce s-a postat mai jos. acum sa zicem ca au fost inregistrariel de vina, dar in afara de cateva bucati suna horror sincer ...fiecare a fost cu aia a... m...sii no ofence (desi clar e usor sa comentezi de pe scaun la PC ) 2filmari... http://www.youtube.com/watch?v=JqSgV7Fe5WE
fer_drums Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 fiecare are dreptul lui la opinie..si va multumesc ca totusi va intereseaza acest proiect...din cauza programului incarcat pe care il avem cu totii ....s-a ''repetat'' doar in ziua concertului ...un maxim de 2ore....eu sunt de parere ca rezultatul a fost de bun simt. Data viitoare promitem un concert mai bun. P.S: Atmosfera a fost beton...ne-am distrat...am baut un spritz cu toti prietenii nostrii....m'am vazut dupa ceva vremea cu Neuro-chitara, Nunu-tobe...l'am vazut si pe Adriano Musaro-chitarist(si imi pare rau k n'am putut sta de vorba...dar il prind eu Nicu Patoi,etc... SI trebuie sa'-i multumesc pentru initiativa lui Cornel patronul clubului Big Mamou fratele nostru pe viata si la bine si la rau. God Bless you!!!
Guest hututui Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 am vazut filmarile...imi pare foarte rau ca nu am ajuns, dar mi-am facut o opinie: avem talent cu carul...pacat ca sunt atatia tampiti pe forumul asta, pe romaneste, care vorbesc toate prostiile si care sunt mereu nemultumiti si carcotasi...tare as vrea sa ii vad cantand la chitara...felicitari participantilor si organizatorilor...ideea e belea...sper sa nu ratez urmatoarea editie... ii felicit pe cei care au organizat evenimentul inca o data si ii rog sa nu se descurajeze, asa sunt unii romani, mereu pusi pe harta si in afara subiectului...chestiile alea care stim cu totii ca ne trag in jos... bafta si felicitari tuturor inca o data...
Guest Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Din ce am vãzut pe înregistrãri cred cã pentru Big Mamou a fost chiar ok. Succes în continuare!
fer_drums Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 un rezumat din concert: http://www.youtube.com/watch?v=LDHt3U9e0oA...feature=related Thanks Neuro pentru filmare
Recommended Posts