• Announcements

  • Cosu

   Regulament Mica Publicitate   20/04/17

   Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate: 1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cind tratati cu persoane necunoscute. 3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat. 4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi, incepand cu ziua urmatoare dupa postare. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Suntem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment. 5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification. 6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere. Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate. Sfaturi: Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii. Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,poluand topicul, se vor solda cu avertizare. Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge, si se va da warn. Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.  
picnic

[servicii] Reparatii, Intretinere Chitare, Amplificatoare

Recommended Posts

Ofer servicii de reparatii, reconditionari, up-grade, intretinere pentru chitare, bass-uri, amplificatoare, efecte.

Loc. Bucuresti.

 

Info suplimentare PM sau 0722661677.

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
ce e chestia aia din ultima poza? daca nu te superi? :">

 

 

Nu ma supar.

Este o bucata de os din care am taiat pentru a confectiona nut-ul (pragusul) din prima poza.

Nut-ul de os da un chitariei un sunet mult mai bun fata de cele din plastic sau lemn, care se monteaza pe chitarele mai ieftine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
O retastare pentru rg350 dx m-ar interesa.. Cat ma costa si cat timp necesita? Pot sa-ti trimit griful prin curier? Mersi de raspuns.

 

 

Ai PM

 

cam cat m-ar costa un pragus din os?

 

 

Pentru ce model de chitara?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Te rog, spune-mi ca nu cu Picatura ai fixat tastele!

 

Normal, cu Picatura ! Ce, nu asa procedeaza toti marii lutieri ? :) Si decupatura pentru corzi in nut e de forma rotunda, nu patrata ,asa cum gresit le-a taiat producatorul in nut-ul original :)

Edited by Danz

Share this post


Link to post
Share on other sites
Normal, cu Picatura ! Ce, nu asa procedeaza toti marii lutieri ? :) Si decupatura pentru corzi in nut e de forma rotunda, nu patrata ,asa cum gresit le-a taiat producatorul in nut-ul original :)

 

Ce inseamna "decupatura"? Nu am gasit in DEX.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, as vrea sa stiu cat ma costa urmatoarele operatiuni pe un Squier Affinity Strat Special (varianta din agathis, cu cavitati HSH):

1. Sa decupezi dintr-un pickguard HSH doua rame si acoperitoare DOAR pentru cavitatea de control (cu knoburile)

2. Sa montezi un comutator serie/paralel pentru cele 3 doze (care vor fi 2 humbuckere si un single coil)

3. Sa montezi doua comutatoare in 3 pozitii, cate unul pentru fiecare humbucker, astfel: poz. 1 - bobina dinspre neck, poz. 2 - humbucker, poz. 3 - bobina dinspre bridge

4. Sa montezi trei comutatoare in 3 pozitii, cate unul pentru fiecare doza, astfel: poz. 1: on, poz. 2: off, poz. 3: on, reverse phase

5. Sa monteze cate un potentiometru de volum pentru fiecare doza.

6. Sa montezi un varitone (un master-tone care consta intr-un "rotary switch" in 12 pozitii, cu 11 condensatoare de capacitati crescatoare, iar una din pozitii nu are condensator.

(7.) Sa spui daca poti modifica un humbucker cu 2 fire conductoare astfel incat sa-l faci splitabil (cu 4 fire), care sunt riscurile si daca merita.

Astept un PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.