www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted
  broknstrngz said:
De ce ar trebui sa avem una? Orice parere ar duce la discutii in contradictoriu, in timp

ce problema e mult mai simpla: unii cinta, altii nu, unii cinta bine, altii prost, unii ajung

celebri, altii nu. Unii vor spune "mama, ce buna e", in timp ce altii vor zice "ei frectie,

stai s-o vezi pe cealalta".

Romania, tara metrologiei...

da' daca mai gasesti, mai posteaza, ca ne uitam.

let me put it this way: din totalul de femei chitariste (putine, dealtfel), cate sunt foarte bune si din alea bune cate sunt si dragute?

asa ca ne uitam, dar nu prea comentam, ca-i mai sanatos si mai putin cronofag.

zic.

Posted
  Ghiur Alexandru said:

Ce parere aveti?

mda prima e buna chitarista si a doua e doar buna :)) ( pacat ca a doua a facut clipul doar ca sa primeasca comentarii de genul de buna esti , take you top off) in loc sa il faca pt comentarii de gen " canti bine la chitara" ... dar na daia are 4 mil views :D)

Horil said:
Cred c-a mai circulat pe forum:

Faina :)

Mai putin solista vocala poate...

mie mi-a placut si vocala care clar nu duce lipsa de glanda . cel mai mult mi-a placut interpretarea piesei si ritmul un pic mai alert. sigur este o varianta pe care am sa o iau in considerare cand voi canta iar hey joe :)

• 2 weeks later...
Guest Virgil-lg
Posted

Michael Jackson a luat cu el in turneul ce trebuia sa-l faca de nu murea si tipa a ajuns acum destul de celebra. Pana si Steve Vai a cerut sa cante o piesa cu ea. Am vazut-o si da, e buna, si la corp dar si la cantat. Kudos! :)

Guest EvilCat
Posted

Au mai fost multe topicuri de genul pe aici. Pana la urma tot se va ajunge la un scandal ca unu' zice ca-i place aia, altu' zice ca aia nu poa' sa cante ca e fata si din astea. Fel si fel de oameni. N-am nicio parere despre fetele chitariste. Oricine [fara dizabilitati si alte chestii de genul] poate canta la chitara daca se tine de treaba. Asa ca fetele chitariste nu sunt un 'wow' [într-adevar sunt mai rare pentru ca majoritatea au alte preocupari si na.] . Eu astept sa vad caini cantand la chitara si atunci ma voi simti like 'wow' . :)

Majoritatea nici nu asculta melodia, boobs ftw, nu?

Si apropo,

are chitara dezacordata dar cine sa observe? :)
Guest EvilCat
Posted (edited)
  Sto said:
Nu mi se pare. :)

Când începe la 00:20 suna foarte ciudat. Nu conteazã.

SATANAlex said:
pai nu e vorba de cantat e vorba de chitara si sani ...nu?...am zis NU???

Ești pe dinafarã.

Edited by EvilCat
Posted (edited)
  Schwarze Wolf said:
Au mai fost multe topicuri de genul pe aici. Pana la urma tot se va ajunge la un scandal ca unu' zice ca-i place aia, altu' zice ca aia nu poa' sa cante ca e fata si din astea. Fel si fel de oameni. N-am nicio parere despre fetele chitariste. Oricine [fara dizabilitati si alte chestii de genul] poate canta la chitara daca se tine de treaba. Asa ca fetele chitariste nu sunt un 'wow' [într-adevar sunt mai rare pentru ca majoritatea au alte preocupari si na.] . Eu astept sa vad caini cantand la chitara si atunci ma voi simti like 'wow' . :)

Majoritatea nici nu asculta melodia, boobs ftw, nu?

Si apropo,

are chitara dezacordata dar cine sa observe? :)

Drop tuning :)

fetele astea...invidia , deh...

Edited by Demos
Guest EvilCat
Posted
  Demos said:
Drop tuning :)

fetele astea...invidia , deh...

Nu caut ceartã asa ca am sa te ignor. Rãmâneți on topic, am vrut doar sa clarific o chestie.

Guest Dave the Barbarian
Posted (edited)

E clar ca te-ai simtit ofensata intr-un fel, ca doar nu raspundeai din proprie initiativa de mai multe ori in cazul asta. Nu poti intelege perceptia unei minti total diferite de a ta vis-a-vis de anumite lucruri. Diametral opuse chiar. "Amazing girl guitarists"... poate fi interpretata in multe feluri si mi-i lene sa-ti explic care-i faza. Poate incerci sa intelegi. Era vorba despre cum arata ca imagine mai mult sau mai putin artistica o fata cu o chitara. Fata ne-urata si folosind chitara.

Parerea mea.

Edited by Dave the Barbarian
Posted

@Schwarze Wolf: Esti... esti... FATA? :) Eu doar acum am observat. :)

@Dave The Barbarian: Nu sunt in totalitate de acord cu tine, eu prin "Amazing Girl Guitarists" inteleg fete ne-urate care chiar stiu sa foloseasca bine chitara.

OnTopic: Desi pana acum cu adevarat uimitoare ca si chitarista mi se pare doar Lori Linstruth.

Loooorrriiii..... :)

Guest Dave the Barbarian
Posted

Da, asta ar intelege un om normal, dar citeste si tu in ce s-a deviat. Cine pune primul un "amazing boy guitarist"?

Mie nu mi se pare niciuna pusa de voi aici amazing.

Uitati ce consider eu amazing din punctul normal de vedere: http://www.youtube.com/user/17586063

Asta in caz ca este chiar fata. Sunt in dilema la fel ca cei care pun commenturi ca vor sa se insoare cu respectivul/respectiva. Desi dupa miscarea mainii pare fata. Nu, nu ma refer la aspect fizic aici. Desi SG-ul ala arata foarte tare si suna si placut. (vedeti "uploads")

Posted
  Sto said:
@Schwarze Wolf: Esti... esti... FATA? :) Eu doar acum am observat. :)

@Dave The Barbarian: Nu sunt in totalitate de acord cu tine, eu prin "Amazing Girl Guitarists" inteleg fete ne-urate care chiar stiu sa foloseasca bine chitara.

OnTopic: Desi pana acum cu adevarat uimitoare ca si chitarista mi se pare doar Lori Linstruth.

Loooorrriiii..... :)

Lori kicks ass! Ai ascultat albumul de la guilt machine?

Guest EvilCat
Posted
  Demos said:
ceva dezacordat pe aici ? sau poate e urechea ta....

N-am zis ca la toate e dezacordat, ai interpretat greșit.

Astea îmi plac și mie. :)