www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Care A Fost Prima Piesa Pe Care L-ati Invatat La Chitara :d

Recommended Posts

Posted

"care a fost prima piesa pe care l-ati invatat??" PE CINEEEEEE?? :)

Guest KingAndrulici
Posted

Slayer-Raining blood(cam in 1-2 saptamani)

Posted (edited)

Yngwie Malmsteen-Trilogy Suite...glumesc prima melodie pe care am invatat-o a fost come as you are de la nirvana si refuse/rezist de la sepultura(asta am invatat-o dupa tabulatura si atunci nu stiam sa citesc tabulaturi, cantam power cordurile pe mi si pe si...ce vremuri).

Edited by Iorgu Mihai
Posted

Prima chestie care am invatat-o, pana sa pot prinde acordurile in prima pozitie a fost... banuiesc ca s-ar numi linia melodica de la System of a Down - Aerials de pe youtube. Apoi am invatat armonia de la "Knocking on heaven's door". Cea mai frumoasa zi din viata mea pana in acel moment, cand am putut canta 3 acorduri fara intrerupere :)

Guest szekely
Posted

prima melodie intreaga ?? pai asta ar fi metallica seek and destroy fara solo ....

Posted (edited)

Smoke on the Water prima piesa completa invatata si cantata (-solo, evident). Iar primu' riff.... Ummmmm, parca Sweet Dreams (Are Made of This) daca nu ma insel... Uitandu-ma la un video...

(Hey, it's been two years :))

Edited by ShiverMeSideways
Posted (edited)
Pai nici nu mai stiu...Fie Vremuri sau Mugur de Fluier de la Phoenix daca vorbesti despre melodii simple.

Melodii mai elaborate...cred ca a fost Stairway to Heaven cu solo cu tot sau Stephanie Says de la Velvet Underground.

afirmi ca vremuri este o melodie simpla, dar da-mi voie sa ma indoiesc ca esti in stare sa executi intro si outro la aceasta piesa. no offence! :)

Santana- Moonflower

din prima, moonflower? sa fim seriosi, dar esti in stare sa ne "spui" macar, acordurile corecte folosite in aceasta piesa? eu mi-as dori sa-mi explici doar primul acord executat de orga, in aceasta piesa. din nou, no offence. :)

la ambele, poate, asa, la nivel de fredonare, dar de cantat ca acolo...mai usurel.

Edited by StratMan
Guest Coffee
Posted

radiohead - creep (acoustic version). La inceput in propriul stil :) , apoi cand am reusti sa fac bare o cantam normal.

Posted (edited)

Prima piesa INTREAGA pe care am invatat-o la chitara a fost System of a Down - BYOB :) (prostii ce ascultam pe atunci)

"Rapa" nefiind o melodie ci doar o insiruire de acorduri. :) A se citi " aia nu se pune, nene! "

Edited by rageOrSilence
Posted (edited)
afirmi ca vremuri este o melodie simpla, dar da-mi voie sa ma indoiesc ca esti in stare sa executi intro si outro la aceasta piesa. no offence! :)

Atunci sigur ca nu cu intro si cu outro am invatat-o cand am inceput sa cant la chitara, dar acum pot invata introul si outroul, chiar ms pentru idee am sa ma apuc chiar acum. :)

Edited by balu